top of page

▶️ ΛΥΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (26/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Europa League, η Λυών θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο «Παρκ Ολυμπίκ Λυών» (26.09.2024 22:00). Αμφότερες "ψάχνονται" ακόμη καθώς δεν έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα στα εγχώρια πρωταθλήματα τους, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ήττες. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



▶️ ΛΥΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (26/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 

ΛΥΩΝ 🇫🇷


Η Λυών προέρχεται από εντός έδρας ήττα κόντρα στην Μαρσέιγ με τελικό σκορ 2-3. Παρόλο οι «Μασσαλοί» αγωνίστηκαν με αριθμητικό μειονέκτημα σχεδόν σε όλο το παιχνίδι μετά την αποβολή του Μπαλέρντι στο 5ο λεπτό αφού αντίκρισε δεύτερη κίτρινα κάρτα, οι γηπεδούχοι παρόλο που είχαν όπως αναμενόταν την υπεροχή στο παιχνίδι, τα αμυντικά προβλήματα έκανα την εμφάνιση τους σε ακόμη μία αναμέτρηση.


Αρχικά για την Λυών σκόρερ ήταν οι Ντούγε Τσάλετα-Τσαρ (53') και Ραγιάν Σερκί (93'). Ενώ το τέρμα του Σερκί στο 90+3' έμοιαζε να κλείνει την αναμέτρηση στην ισοπαλία, η Μαρσέιγ βρήκε τρίτο τέρμα με τον Τζόναθαν Ρόουζ στο 90+5'. Το γεγονός πως η Λυών έφαγε 3 γκολ ενώ αγωνίστηκε με παίκτη περισσότερο σχεδόν σε όλη την αναμέτρηση αντικατοπτρίζει πλήρως την αμυντική αστάθεια που παρουσιάζει σε όλα της τα φετινά παιχνίδια.


Συνολικά στο Γαλλικό πρωτάθλημα μετράει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες με συνολικά τέρματα 6 υπέρ και 1 κατά. Μόνο στο παιχνίδι κόντρα στην Λανς (0-0) κατόρθωσε να μην δεχτεί γκολ. Στα υπόλοιπα 4 παιχνίδια η άμυνα της έμπαζε...


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 🇬🇷


Δεύτερο διαδοχικό αρνητικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος γνώρισε την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα με τον Άρη να επικρατεί με 2-1 στο τελευταίο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι ερυθρόλευκοι τελείωσαν τον αγώνα με ποσοστό κατοχής μπάλας στο 63% με 9 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 4 κατέληξαν στην εστία. Το τέρμα που μείωσε το σκορ το πέτυχε ο Ελ Καμπί λίγο πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, με την ομάδα του Λουίς Μεντιλίμπαρ να δυσκολεύεται αρκετά στην δημιουργία καθοριστικών φάσεων ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν σε μεγάλο βαθμό τις φάσεις που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, με το ματς μάλιστα να μπορούσε κάλλιστα να πάει και στο 3-0.


Ο κάτοχος του Κόνφερενς λιγκ, Ολυμπιακός, στην Σούπερ Λιγκ μετράει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα με συνολικά τέρματα 10:3. Στα 3 από τα 5 παιχνίδια του στο Ελληνικό πρωτάθλημα έχει επιβεβαιωθεί το Over 2.5 εκ των οποίων τα 4 έχουν λήξει με συνολικό εύρος τερμάτων 2 έως 3.


Στα αγωνιστικά νέα, δεν θα είναι σε πλήρη ετοιμότητα για τον Λουίς Μεντιλίμπαρ στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι για την φετινή σεζόν, ο Γιώργος Μασούρας και ο μπακ Ρέτσος ενώ προβλήματα παρουσίασε επίσης και ο Ζέλσον Μάρτινς και θα χάσει και αυτός την αναμέτρηση στην Γαλλία.


Πιθανές Ενδεκάδες





Λυών - Ολυμπιακός Προγνωστικά Πρόταση:


Και οι δύο ομάδες ψάχνονται ακόμη και αυτό το παιχνίδι το οποίο είναι το πρώτο ευρωπαϊκό ματς φέτος και για τις δύο πλευρές, θα αποτελέσει ευκαιρία με μία καλή εμφάνιση, η οποία θα φέρει και το επιθυμητό αποτέλεσμα, να αλλάξει το αρνητικό κλίμα ενόψει συνέχειας. Βλέποντας πως οι άμυνες εκατέρωθεν δεν είναι και στα καλύτερα τους και δεδομένου πως αμφότερες θέλουν το αποτέλεσμα θα πάμε με τα γκολ που δίνονται σε αρκετά καλή απόδοση. Πρόταση ➡️ Over 2.5 στο 2.00


Ο Όμιλος του Europa League ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page