top of page

ΛΥΩΝ - ΜΟΝΑΚΟ (24/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Λυών υποδέχεται την Μονακό στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Ligue 1 στο Παρκ Ολυμπίκ Λυών (Λυών 24.08.2024 18:00). Διαφορετικό ξεκίνημα στην πρεμιέρα για τις δύο αντίπαλες ομάδες με την Λυών να γνωρίζει την ήττα στην έδρα της Ρεν με 3-0 ενώ η Μονακό επικράτησε με 1-0 εντός έδρας κόντρα στην Σετ Ετιέν. Δείτε αναλυτικά παρακάτω:


ΛΥΩΝ - ΜΟΝΑΚΟ (24/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΛΥΩΝ


Οι φόβοι πως για ακόμη μία σεζόν τα πράγματα δεν θα κυλίσουν θετικά για την ομάδα της Λυών, επιβεβαιώθηκαν μετά το βαρύ 3-0 κόντρα στην Ρεν στην πρεμιέρα της Ligue 1 προγνωστικά. Παρόλο που η κατοχή μπάλας σε ποσοστό ήταν υπέρ των φιλοξενούμενων (48%-52%), η Ρεν ήταν αυτή που δημιούργησε τις περισσότερες και πιο επικίνδυνες ευκαιρίες για γκολ πτυχώνοντας 3 τέρματα. Η Λυών είχε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι ενώ το σκορ ήταν ακόμη στο 2-0 εις βάρος της όμως ο Γεωργιανός Georges Mikautadze αστόχησε από το σημείο του πέναλτι.


Στα αγωνιστικά νέα δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα τραυματισμών από την πλευρά των γηπεδούχων.



ΜΟΝΑΚΟ


Έκανε το χρέος της στην πρεμιέρα, επικρατώντας με 1-0 της Σετ Ετιέν εντός έδρας με το τέρμα που σημείωσε ο Takumi Minamino (28'). Ένα παιχνίδι όχι και με πολύ έντονο ρυθμό με την Μονακό να ελέγχει την μπάλα με 61% κατοχή και 13 συνολικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 6 τον στόχο. Μόλις 2 κίτρινες κάρτες βγήκαν από το τσεπάκι του διαιτητή στην αναμέτρηση, μία για κάθε ομάδα. Αρκετά θετική η παρουσία του δεξιού Βραζιλιάνου οπισθοφύλακα Vanderson από τον οποίο ξεκίνησαν αρκετές επικίνδυνες επιθέσεις της ομάδα του.


Στα αγωνιστικά νέα, ο προπονητής της Μονακό, Adi Hütter, δεν έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Aleksandr Golovin και Radoslaw Majecki.


Πιθανές Ενδεκάδες






Η Βαθμολογία της Ligue 1




Λυών - Μονακό Προγνωστικά Πρόταση:


Από τα πιο αμφίρροπα και "αψυχολόγητα" παιχνίδια της αγωνιστικής ημέρας. Η Μονακό δεν τα πηγαίνει καλά στις τελευταίες της επισκέψεις στην Λυών έχοντας συνολικά 6 διαδοχικές ήττες όταν οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί για την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας. Στην τελευταία τους συνάντηση χάρισαν έναν παιχνίδι πολύ παραγωγικό με την Λυών να κερδίζει με τελικό σκορ 3-2 ανατρέποντας το ακριβές σκορ, για την ήταν η 31η αγωνιστική της Ligue 1 στις 28/04/2024.


Οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους με βάσει τις αποδόσεις που κυκλοφόρησαν ωστόσο το σημείο σε αυτό το ματς είναι σε μεγάλο βαθμό απρόβλεπτο. Θα επιλέξουμε το 2 έως 3 γκολ στο 2.20 καθώς πιστεύουμε πως το τελικό σκορ θα είναι μέσα σε αυτό το εύρος τερμάτων είτε επικρατήσει η μία είτε η άλλη ομάδα.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page