top of page

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ (13/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Ουέφα Τσάμπιονς Λιγκ η Λουντογκόρετς θα υποδεχτεί την Καραμπάγκ στην Χουβεφάρμα Αρένα (Ράζγκραντ 13/08/24 21:00), στην ρεβάνς μετά το 1-2 του πρώτου αγώνα, με τους γηπεδούχους να καλούνται να υπερασπίσουν αυτό το προβάδισμα απέναντι σε μία αρκετά ικανή ομάδα. Ο νικητής του ζευγαριού θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Νιτναμό Ζάγκρεμπ, στα Play Off για την είσοδο στην League Phase του φετινού Champions League. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ (13/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Η Καραμπάγκ μπορεί να δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ στον πρώτο αγώνα στο Αζερμπαϊτζάν, όμως η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, Λουντογκόρετς, εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις δικές τις ευκαιρίες και ο Ντίνις Αλμέιδα άνοιξε το σκορ στο 56' με τους Αζέρους να φέρνουν στο ματς στα ίσια 9 λεπτά αργότερα.


Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πίεσαν για το 2-1 όμως στο 87' ο Caio Vidal έκανε το 1-2 για την ομάδα του, με τον ίδιο να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα 2 λεπτά αργότερα. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το υπέρ τους σκορ μέχρι το φινάλε και πλέον μπορούν να προκριθούν και με νίκη και με ισοπαλία στο 90λεπτό στα play off του Champions League.


Το ρόστερ της Λουντογκόρετς:


Τερματοφύλακες: Μπόμαν Χέντρικ, Πάτ Σέρτζιο


Αμυντικοί: Αλμέιδα Ντίνις, Νεντιαλκόβ Αντόν, Σόνκο Σούντμπεργκ Νόα, Βερντόν Ολιβιέ, Βίτρι Άσλακ Φον


Μέσοι: Τσότσεβ Ιβάιλο, Ντουά Κουάντβο, Ντουάρτε Ντερόι, Νεντέλεβ Τόντορ, Πέντρο Ναρέσι, Πιοτρόβσκι Γιάκουμπ, Σον


Επιθετικοί: Κάιο Βιντάλ, Ντέλεβ Σπάς, Ρικ, Ρουάν Σέκο, Τεκπετέι Μπέρναρντ, Τισέρα Ματίας


Προπονητής: Ντερμεντζίεβ Γκιόργκι



Το ρόστερ της Καραμπάγκ:


Τερματοφύλακες: Buntic Fabijan


Αμυντικοί: Bayramov Toral, Huseynov Badavi, Medina Kevin, Mustafazada Bahlul, Vesovic Marko, de Barros da Silva Matheus


Μέσοι: Andrade Πάτρικ, Benzia Yassine, Isayev Aleksey, Jankovic Marko, Romao Julio


Επιθετικοί: Akhundzade Nariman, Juninho, Keyta Hamidou, Leandro Andrade, Xhixha Redon, Zoubir Abdellah


Προπονητής: Qurbanov Qurban




Λουντογκόρετς - Καραμπάγκ Προγνωστικά Πρόταση:


Αναγκασμένη να πιέσει πλέον η Καραμπάγκ να πιέσει από την αρχή για γρήγορο γκολ, κόντρα σε μία ομάδα που είναι καλή στο να διαχειρίζεται υπέρ της σκορ. Εφόσον οι Αζέροι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή που είχαν στην έδρα τους πλέον η κατάσταση μοιάζει πολύ δύσκολη για αυτούς. Θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό αν μπορέσουν να σκοράρουν σε σχετικά αρχικό χρονικό σημείο στο παιχνίδι. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε αυτό το παιχνίδι αφού η Λουντογκόρετς θα μπει με σκοπιμότητα να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ και είναι κάτι που ξέρει πολύ καλά να το κάνει, όπως αναφέρθηκε. Θα πάρουμε το 2 έως 3 γκολ στο 1.98 καθώς καλύπτει τα πιο πιθανά σκορ του παιχνιδιού.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comentarios


bottom of page