top of page

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ (06/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: πριν από 13 ώρες

Για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου στην League C του Nations League, η Λιθουανία υποδέχεται την Κύπρο στο «Σ. Νταριός ιρ Σ. Γκιρένο» (Κάουνας 06.09.2024 19:00). Το γκρουπ συμπληρώνουν Ρουμανία και Κόσοβο, με την πρώτη θέση να οδηγεί σε προβιβασμό στην League B του θεσμού ενώ όποια ομάδα τερματίσει στην δεύτερη θέση του ομίλου παίζει αγώνα μπαράζ με ομάδα που θα προέρχεται από ανώτερη λίγκα. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ (06/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ


H Λιθουανία δεν έχει καταφέρει να «αποδράσει» από το League C της διοργάνωσης από την στιγμή που ξεκίνησε, με αυτήν να είναι η υπαριθμόν τέταρτη συμμετοχής της στην τρίτη βαθμίδα του Nations League. Στις τελευταίες της παρουσίες της στην διοργάνωση, η Λιθουανία είχε αγωνιστεί σε αγώνες μπαράζ πλέϊ άουτ, όπου επικράτησε άνετα του Γιβραλτάρ σε διπλές αναμετρήσεις 1-0 εντός και με το ίδιο σκορ εκτός έδρας.


Το πιο πρόσφατο δείγμα που έχουμε από την ομάδα του Εντγκάρας Γιανκάουσκας είναι οι δύο αναμετρήσεις για το Κύπελο Βαλτικής όπου νίκησε (0-2) την Λετονία ενώ ηττήθηκε στον τελικό στην διαδικασία των πέναλτι από την Εσθονία, με την κανονική διάρκεια να λήγει στην ισοπαλία ημέρας με σκορ 1-1.


Στα αγωνιστικά νέα, εκτός έχουν τεθεί οι μέσοι Παούλιους Γκολουμπίτσκα και Γκβίντας Γκινέιτις λόγω τραυματισμών ενώ δεν αναμένεται να ενισχύσει την αμυντική γραμμή ο μπακ Έντγκαρας Ούτκους.



ΚΥΠΡΟΣ


Η Κύπρος στην τελευταία της παρουσία στο Nations League σταθερά στην League C, συγκέντρωσε 5 πόντους σε όμιλο με Ελλάδα, Κόσοβο και Βόρεια Ιρλανδία ισοβαθμώντας με την τελευταία ωστόσο το -5 στο σύνολο τερμάτων έναντι του -3 των Βορειοιρλανδών την άφησαν ουραγό, γλιτώνοντας όμως τα πλέι άουτ.


Κάκιστη ήταν η παρουσία της στα προκριματικά για το Euro 2024, χάνοντας και τα οκτώ παιχνίδια που έδωσε στον όμιλο τοποθετώντας την έτσι τελευταία με 0 πόντους και σύνολο τερμάτων 3 υπέρ και 28 κατά (-25).


Στα αγωνιστικά νέα ο προπονητής της ομάδας Τιμούρ Κετσπάγια δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, έχοντας κάνει παρόμοια κλίση παικτών όπως και αυτή στα προκριματικά του Euro 2024 με αρκετούς παίκτες να φαίνεται πως είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.


Πιθανές Ενδεκάδες





Λιθουανία - Κύπρος Προγνωστικά Πρόταση:


Στην τελευταία τους συνάντηση τον Νοέμβριο του 2023, σε μία φιλική αναμέτρηση, νικήτρια βγήκε η ομάδα της Κύπρου με σκορ 1-0 με τέρμα που πέτυχε ο Πίτας στο 22'. Ο Άσσος έχει το προβάδισμα στο σετ αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες, γύρω στο 2.30, ενώ το διπλό το βρίσκετε πάνω από τον τριπλασιασμό. Αναμένεται ένα κλειστό παιχνίδι με αρκετές προσωπικές μονομαχίες. Το Under στο 1.50 δεν μας αφήνει ικανοποιημένους και θα προτιμήσουμε το ▶️ Χ ημίχρονο στο 1.99 εδώ με την προοπτική πως πρώτο μέλημα και των δύο πλευρών είναι να πάνε στα αποδυτήρια χωρίς να βρίσκονται πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος.


Ο Όμιλος των ομάδων




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Σχόλια


bottom of page