top of page

ΛΙΛ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (02/10/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ, η Λιλ υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σταντ Πιέρ-Μορόι» (02.10.2024 22:00). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΛΙΛ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (02/10/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 

ΛΙΛ


"Ξέσπασε" η Λιλ στο τελευταίο της παιχνίδι στην Ligue 1, επικρατώντας 0-3 εκτός έδρας της Χάρβρης, βάζοντας έτσι τέλος στο αρνητικό σερί 5 αγώνων που μετρούσε 4 ήττες και 1 ισοπαλία. Το Χατ τρικ του Τζόναθαν Ντέιβιντ (23', 35', 79') έδωσε στην ομάδα του τους τρις πόντους και ένα ψυχολογικό "boost" που χρειαζόταν επειγόντως ενόψει του πολύ δύσκολου αγώνα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.


Στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ προγνωστικά, η Λιλ ηττήθηκε από την Σπόρτινγκ 2-0 στην Πορτογαλία, με τους Γάλλους να αγωνίζονται με αριθμητικό μειονέκτημα από το 40ο λεπτό μετά την αποβολή του μέσου Άνχελ Γκόμεζ με δεύτερη κίτρινα κάρτα. Στα τελευταία 5 από τα 6 παιχνίδια της η Λιλ δεν έχει κατορθώσει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ


Η κάτοχος του τροπαίου, Ρεάλ Μαδρίτης, προέρχεται από την ισοπαλία στο Μαδριλένικο ντέρμπι στο «Μετροπολιτάνο» κόντρα στην Ατλέτικο, με την γηπεδούχο να ισοφαρίζει το γκολ του Μιλιτάο (64'), στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Άνχελ Κορέα να δίνει τον πόντο της ισοπαλίας ημέρας στην ομάδα του. Στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της «Βασίλισσας» έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες (Goal - Goal), ενώ κρατάει αήττητο σερί από το ξεκίνημα της σεζόν. Στην πρεμιέρα τους Τσάμπιονς Λιγκ, «λύγισε» την Στουτγκάρδη στο «Μπερναμπέου» με 3-1 τελικό σκορ. Στα 5 τελευταία της παιχνίδια η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχει σκοράρει 13 τέρματα και έχει δεχτεί 5.


Πιθανές Ενδεκάδες




Λιλ - Ρεάλ Μαδρίτης Προγνωστικά Πρόταση:


Δέχεται πολύ εύκολα γκολ η Λιλ και αγωνίζεται κόντρα σε μία ομάδα που ίσως αυτήν την στιγμή είναι η πιο επικίνδυνη στο σκοράρισμα στην Ευρώπη. Εκτός απροόπτου δεν θα είναι διαθέσιμος ο Κιλιάν Εμπμαπέ, ωστόσο ο πάγκος της «Βασίλισσας» είναι καθόλα έτοιμος να υποστηρίξει οποιαδήποτε έλλειψη. Δεδομένου πως η Λιλ δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά και πρέπει να κυνηγήσει όποιες ελπίδες της αντιστοιχούν θα ανοιχτεί και ενδεχομένως ένα τέρμα μπορεί να το βρει. Προβλέπουμε ανοιχτό παιχνίδι που εύκολα ή δύσκολα θα καταλήξει στην Ρεάλ. Πρόταση ➡️ Goal - Goal + Over 2.5.


Ο Όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page