top of page

ΛΙΛ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (06/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 9 Αυγ

Για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Ουέφα Τσάμπιονς Λιγκ η Λιλ θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε στο Σταντ ντου Χαϊνό (Βαλενσιέν 06/08/24 21:30), στην πρώτη μεταξύ τους μονομαχία για την πρόκριση στα play offs του Champions League. Πρόκειται για το πιο δυνατό ζευγάρι σε αυτήν την φάση των προκριματικών για την είσοδο στα Play Offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με ίσες πιθανότητες πρόκρισης και για τις δύο πλευρές. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΜΑΛΜΕ - ΠΑΟΚ (06/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ


ΛΙΛ


Καλή εικόνα έδειξε η Λιλ στα φιλικά προετοιμασίας μέσα στον Ιούλιο, με απολογισμό 3 νίκες, 2 ισοπαλία και 1 ήττα. Στην πρόβα "τζενεράλε" πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της κόντρα στην Φενέρ, επικράτησε της Θέλτα με 3-1 εντός έδρας με σκόρερ τον Χάκον Άρναρ Χάραλντσον (21'), Γκούντμουνσον (24') και Βάγιο (33'), πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Η Λιλ την περασμένη σεζόν είχε μεγάλο σύμμαχο την έδρα της όπου σημείωσε την καλύτερη επίδοση στην Α' Γαλλίας προγνωστικά, μετρώντας 11 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Στην έδρα της ποντάρει και την φετινή αγωνιστική σεζόν επιδιώκοντας σε ένα θετικό πρώτο αποτέλεσμα όπου θα της δώσει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα Play Offs του Champions League.


Στα αγωνιστικά νέα Ο Σαμουέλ Ουμτιτί και ο Ναμπίλ Μπενταλέμπ δεν υπολογίζονται όπως δήλωσε ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας, Μπρούνο Ζενεσιό.


Το ρόστερ της Λιλ:


Τερματοφύλακες: Chevalier Lucas, Mannone Vito, Olmeta Lisandru


Αμυντικοί: Alexsandro, Burlet Βίνσεντ, Diakite Bafode, Fernandes Ραφαέλ, Gudmundsson Gabriel, Ismaily, Meunier Thomas, Mukau Ngalayel, Santos Tiago, Toure Ousmane, Zedadka Akim


Μέσοι: Andre Benjamin, Baret Λίλιαν, Bazie Joffrey, Bentaleb Nabil, Bouaddi Ayyoub, Cabella Remy, Gomes Angel, Haraldsson Hakon Arnar, Mbappe Ethan, Miramon Ignacio, Raghouber Ugo


Επιθετικοί: Bayo Mohamed, Dago Trevis, David Jonathan, Ferrah Ichem, Ilic Andrej, Malouda Aaron, Sahraoui Osame, Virginius Alan, Zhegrova Edon


Προπονητής: Genesio Bruno



ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ


Για την Φενέρμπαχτσε αυτό θα είναι το τρίτο επίσημο παιχνίδι της για την φετινή σεζόν, με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της ομάδας. Οι Τούρκοι έκανα το 2 στα 2 απέναντι στην Λουγκάνο από την Ελβετία, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του θεσμού. Αρχικά σε ένα χορταστικό από γκολ παιχνίδι, επικράτησαν εκτός έδρας με 3-4 τελικό σκορ και στον επαναληπτικό στην Τουρκία, πήραν την νίκη με γκολ στο 90' από τον Sebastian Szymanski, ύστερα από ασίστ του Τάντιτς. Νωρίτερα είχε ισοφαρίσει ο Τζέκο το προβάδισμα των Ελβετών από το 7' λεπτό του αγώνα.


Υπάρχουν θέματα στα μετόπισθεν που ο Πορτογάλος τεχνικό καλείται να βρει λύσεις ώστε η ομάδα του να μη δέχεται γκολ τόσο εύκολα. Φυσικά η επιθετική γραμμή της Τουρκικής ομάδας είναι άκρως ποιοτική και δύσκολα μία άμυνα να την κρατήσει στο 0.


Στα αγωνιστικά νέα, ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει διαθέσιμους όλου τους ποδοσφαιριστές του καθώς δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα τραυματισμών.



Το ρόστερ της Φενέρμπαχτσε:


Τερματοφύλακες: Livakovic Dominik


Αμυντικοί: Djiku Alexander, Kadioglu Ferdi, Muldur Mert, Oosterwolde Jayden, Soyuncu Caglar


Μέσοι: Fred, Krunic Rade, Osayi-Samuel Bright, Szymanski Sebastian, Yandas Mert Hakan, Yuksek Ismail


Επιθετικοί: Dzeko Edin, Kahveci Irfan Can, Kent Ryan, Tadic Dusan, Tosun Cenk


Προπονητής: Mourinho Jose



Σημαντικά Στατιστικά για το Στοίχημα


  • Η Φενερμπαχτσέ μετράει 4 σερί νίκες.

  • Η Φενερμπαχτσέ δεν έχει χάσει κανέναν από τους τελευταίους 6 εκτός έδρας αγώνες της.

  • Η Λιλ κερδίζει το πρώτο ημίχρονο στο 50% των αγώνων της, ενώ η Φενερμπαχτσέ στο 47% των αγώνων της.

  • Η τελευταία τους συνάντηση έληξε ισόπαλη. (1-1)

  • Όταν η Λιλ προηγείται 1-0 εντός έδρας, κερδίζει στο 84% των αγώνων της.

  • Όταν η Φενερμπαχτσέ προηγείται 0-1 εκτός έδρας, κερδίζει στο 95% των αγώνων της.

  • Όταν η Λιλ είναι πίσω με 0-1 εντός έδρας, κερδίζει το 33% των αγώνων της.

  • Όταν η Φενερμπαχτσέ είναι πίσω με 1-0 εκτός έδρας, κερδίζει το 33% των αγώνων της.

  • Η Λιλ σκοράρει κατά μέσο όρο 2,44 γκολ όταν παίζει εντός έδρας και η Φενερμπαχτσέ Ιστανμπούλ σκοράρει κατά μέσο όρο 1,9 γκολ όταν παίζει εκτός έδρας.


ΛΙΛ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Προγνωστικά Πρόταση:


Αμφίρροπη αναμέτρηση με το προβάδισμα να δίνεται στους γηπεδούχους βάσει αποδόσεων λόγο της δυναμικής της έδρας τους. Είναι το πιο δυνατό ζευγάρι σε αυτήν την φάση των προκριματικών και σίγουρα για καμία από τις δύο δεν θα αποτελούσε επιτυχία να μείνει εκτός συνέχειας Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αντίθεση με τα στατιστικά εδώ θα πάμε κόντρα στους αριθμούς που προμηνύουν παιχνίδι με αρκετά γκολ και θα επιλέξουμε το 1Χ Διπλή ευκαιρία και Under 3.5 στο 1.79, καθώς λόγο της κρισιμότητας του παιχνιδιού θεωρούμε πως και οι δύο ομάδες θα μπουν αρκετά προσεκτικά και "σφιχτά" στην αναμέτρηση και δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης περισσότερο στην Λιλ λόγο της έδρας.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page