top of page

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (14/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: πριν από 3 ώρες

Για την τέταρτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Άνφιλντ» (14.09.2024 17:00). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (14/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ


Το απόλυτο έχει η Λίβερπουλ μέχρι στιγμής στα Πρέμιερ Λιγκ προγνωστικά, μετρώντας 3 στις 3 νίκες στο νέο της ξεκίνημα με τον Άρνε Σλοτ στον πάγκο της ομάδας. Θριάμβευσε στο ντέρμπι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», στην τελευταία αγωνιστική πριν την διακοπή για της Εθνικές ομάδες, με τελικό σκορ 0-3 υπέρ των «reds». Σκόρερ αναδείχθηκαν ο Λουίζ Ντίαζ (35'), (42') και ο Μοχάμεντ Σαλάχ (56'), ο οποίος μοίρασε και τις δύο ασίστ στα γκολ που σημείωσε ο Ντίαζ.


Κανένα τέρμα δεν δέχθηκε η Λίβερπουλ ακόμη στο πρωτάθλημα κρατώντας ανέπαφη την εστία της στα τρία πρώτα παιχνίδια της Premier League, με κοινό στατιστικό πως τελείωσαν όλα με συνολικό εύρος τερμάτων 2 έως 3 γκολ.


Στα αγωνιστικά νέα της ομάδας, για τον προπονητή Άρνε Σλοτ, είναι εκτός πλάνων ο τραυματίας Κέρτις Τζόουνς.



ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ


Στο τελευταίο της παιχνίδι για την Πρέμιερ Λιγκ η Νότιγχαμ Φόρεστ αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας κόντρα στην Γουλβς με τελικό σκορ 1-1. Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για την Φόρεστ μετά το 1-1 στην πρεμιέρα με την Μπόρνμουθ και την εκτός έδρας νίκη με 0-1 κόντρα στην Σάουθάμπτον εκτός. Αρκετά προσηλωμένη στο ανασταλτικό της κομμάτι του παιχνιδιού η ομάδα του Πορτογάλου Νούνου Εσπιρίντο Σάντο, έχει μπροστά της το πιο δυνατό τεστ μέχρι στιγμής από την έναρξη της νέας σεζόν (και τα τρία πρώτα παιχνίδια τελείωσαν με σημειωμένα από 2 και λιγότερα τέρματα - Under 2.5) και σίγουρα θα ακολουθήσει ένα «σφιχτο» πλάνο για να ανακόψει τις επιθετικές προσπάθειες της Λίβερπουλ.


Στα αγωνιστικά νέα, ο Βραζιλιάνο μέσος Ντανίλο, συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό και είναι εκτός πλάνων για τον προπονητή του.


Πιθανές Ενδεκάδες




Λίβερπουλ - Νότιγχαμ Φόρεστ Προγνωστικά Πρόταση:


Αναμένεται ένα παιχνίδι που θα παίζεται κυρίως στο ένα μισό του αγωνιστικού χώρου, με την Νότιγχαμ σε παθητικό ρόλο, η οποία θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα ορισμένων παικτών της και να χτυπήσει στον κενό χώρο. Πολύ φαβοριτισμός στα γκολ από τις αποδόσεις των στοιχηματικων εταιρίων και θα πάμε κόντρα εδώ επιλέγοντας το ➡️ Under 3.5 στο 1.75.


Η Βαθμολογία στην Premier League ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page