top of page

ΛΕΣΤΕΡ - ΤΟΤΕΝΑΜ (19/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, η Λέστερ υποδέχεται την Τότεναμ στο Κινγκ Πάουερ Στάντιουμ (Λέστερ 19.08.2024 22:00). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΛΕΣΤΕΡ - ΤΟΤΕΝΑΜ (19/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΛΕΣΤΕΡ


H Λέστερ επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου μετά από μία χρονιά στην Τσάμπιονσιπ όπου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια συγκεντρώνοντας συνολικά 97 βαθμούς σε 46 αγωνιστικές (1 βαθμό παραπάνω από την δεύτερη Ίπσουιτς). Θέλει να ξεκινήσει θετικά τις υποχρεώσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ και έχει ενισχυθεί αρκετά στο μεταγραφικό κομμάτι το φετινό καλοκαίρι.


Στα φιλικά προετοιμασίας δεν τα πήγε καλά και προέρχεται από 3 διαδοχικές ήττες χωρίς μάλιστα να σκοράρει και στα 3 αυτά παιχνίδια. Για την Λέστερ θα μείνουν εκτός λόγω τραυματισμών οι Βάρντι, Κοντι και Ντάκα.



ΤΟΤΕΝΑΜ


Η Τότεναμ την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας της Premier League με αποτέλεσμα να πάρει το εισιτήριο για την League phase του Europa League και όχι του Τσάμπιονς Λιγκ ου ήταν ο πρωταρχικός στόχος των σπιρουνιών. Συνολικά συγκέντρωσαν 66 βαθμούς σε 38 αγώνες με συνολικά τέρματα 74:61. Από δύο ήττες προέρχονται στα τελευταία φιλικά που έδωσαν απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου με 1-2 και 2-3 σκορ. Και τα 4 τελευταία παιχνίδια της Τότεναμ τελείωσαν με συνολικά γκολ από 3 και πάνω επιβεβαιώνοντας τα Over 2.5 προγνωστικά.


Ο προπονητής της Τότεναμ, Άντζε Ποστέκογλου δεν sto 100% τους Ριτσάλισον, Σολάνκε ενώ ο Μπινσούμα είναι εκτός διότι θα εκτίσει τιμωρία.



Πιθανές ενδεκάδες



Λέστερ - Τότεναμ Προγνωστικά Πρόταση:


Πλούσια σε γκολ η προϊστορία στις συναπαντήσεις των δύο ομάδων στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Λέστερ σίγουρα δεν θέλει να γνωρίσει την ήττα στην επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ και θα μπει δυνατά στο παιχνίδια αγωνιζόμενη και στην έδρα της. Η Τότεναμ έχει σημαντικές απουσίες μπροστά και στα φιλικά έδειξε να έχει ζητήματα στην ανασταλτική της λειτουργία. Αρκετά χαμηλά το διπλό για να το επιλέξουμε, παρόλο που τα σπιρούνια είναι το φαβορί. Αξίζει και θα πάμε με το Χ στο 4.40.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page