top of page

ΛΕΣΤΕΡ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (31/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την 3η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, η Λέστερ υποδέχεται την Άστον Βίλα στο Κινγκ Πάουερ Στάντιουμ (Λέστερ 31.08.2024 17:00). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΛΕΣΤΕΡ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (31/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΛΕΣΤΕΡ


Η Λέστερ στην επάνοδο της στην κορυφαία κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου, δεν έχει ακόμη πάρει το πρώτο της τρίποντο, έχοντας σημειώσει μία εντός έδρας ισοπαλία στην πρεμιέρα κόντρα στην Τότεναμ (1-1) ενώ ηττήθηκε στην προηγούμενη αγωνιστική στο Κρέιβεν Κότατζ απέναντι στην Φούλαμ (2-1). Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές τελικές προσπάθειες και στις δύο εστίες η Φούλαμ ήταν αυτή που κατάφερε να σκοράρει το δεύτερο τέρμα μετά το ισόπαλο 1-1 του πρώτου ημιχρόνου και να υποχρεώσει τις "αλεπούδες" στην πρώτη φετινή ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ. Το γκολ για την Λέστερ σκόραρε ο Βέλγος αμυντικός Wout Faes στο 38'.


Στο ενδιάμεσο η ομάδα του Steven Cooper Steven κυριάρχησε στην εντός έδρας αναμέτρηση για το EFL Cup κόντρα στην Τρανμίρ με 4-0 τελικό σκορ, έχοντας 74% κατοχή μπάλας και σημειώνοντας 24 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων οι 9 βρήκαν εστία. Στον πίνακα των σκόρερ έβαλαν το όνομα τους οι Τζόρνταν Αγιου (38'), Στέφι Μαβιντίντι (51'), Βίλφρεντ Ντίντι (71') και Χάρι Γουίνκς (90').


Χωρίς σημαντικά προβλήματα που να επηρεάζουν το αρχικό σχήμα θα παραταχθούν στην αναμέτρηση οι "αλεπούδες".



ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ


Εντός έδρας ήττα για την Άστον Βίλα στην προηγούμενη δεύτερη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τους "Βίλανς" να υποχρεούνται σε ήττα με 0-2 τελικό σκορ κόντρα στην Άρσεναλ. Σίγουρα με βάσει την συνολική εικόνα η ομάδα του Ουνάι Έμερι άξιζε να κάτι παραπάνω και σίγουρα τουλάχιστον μπορούσε να σκοράρει όμως στάθηκε άτυχη σε πολλές περιπτώσεις με τους παίκτης της Βίλα να σπαταλούν σημαντικές ευκαιρίες. Συνολικά σε αυτό το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι κατέγραψαν 11 τελικές για γκολ εκ των οποίων οι 3 κατέληξαν στην εστία.


Αυτή ήταν η πρώτη ήττα και για την Άστον Βίλα στο φετινό πρωτάθλημα της Premier League μετά το διπλό που έβγαλε στην πρεμιέρα στο London Stadium με αντίπαλο την Γουέστ Χαμ (2-1).


Στα αγωνιστικά νέα ο Ουνάι Έμερι δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μπουμπακάρ Καμαρά και Εμιλιάνο Μπουεντία για τον συγκεκριμένο αγώνα.



Η Βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ



Λέστερ - Άστον Βίλα Προγνωστικά Πρόταση:


Προβάδισμα στην Βίλα για να είναι νικητής δίνουν βάσει των αποδόσεων οι στοιχηματικές εταιρίες όμως σίγουρα δεν πρόκειται να είναι εύκολο σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή της Λέστερ. Κοινό στατιστικό πως και τα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος για τις δύο ομάδες έχουν τελείωσε με συνολικό εύρος τερμάτων 2 έως 3. Σε αυτούς τους δύο αγώνες η Λέστερ σκόραρε και δέχτηκε γκολ ενώ και η Βίλα μπορούσε να το επιβεβαιώσει αν δεν στεκόταν τόσο άτυχη απέναντι στην Άρσεναλ. Δεν είναι σωστή αυτή η απόδοση του διπλού όμως δεν θα το κοντράρουμε. Εδώ θα πάμε με το Goal - Goal σε απόδοση 1.72 καθώς και οι δύο είναι ικανές να βρουν γκολ.


Πιθανές Ενδεκάδες




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page