top of page

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΜΙΛΑΝ (01/10/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν Λεβερκούζεν θα υποδεχτεί την Μίλαν στην «Μπάι Αρένα» (01.10.2024 22:00). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΜΙΛΑΝ (01/10/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ


Ισόπαλο ήταν το ντέρμπι στην Bundesliga ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν και την Μπάγερν Μονάχου στην «Αλίανζ Αρένα», με το παιχνίδι να τελειώνει στο 1-1. Κακή εμφάνιση για την Λεβερκούζεν σε αυτό το παιχνίδι, με την ομάδα του Τσάβι Αλόνσο να σημειώνει μόλις 3 τελικές προσπάθειες σε όλα την διάρκεια της αναμέτρησης, αρκετά κάτω των στάνταρ που έχει συνηθίσει να παράγει η ομάδα του. Είχε το προνόμια να προηγηθεί παρόλα αυτά στο 31' με τον Άντριχ ωστόσο οι «Βαυαροί» απάντησαν 8 λεπτά αργότερα με τους ίδιους να πιέζουν για δεύτερο τέρμα καθόλη την υπόλοιπη διάρκεια.


Στην πρεμιέρα της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ, η Λεβερκούζεν συνέτριψε την Φέγενορντ στην Ολλανδία με τελικό σκορ 0-4 σε μία επίδειξη δύναμης της Γερμανικής ομάδας, εκμεταλλευόμενη πλήρως τις ευκαιρίες που δημιούργησε.


ΜΙΛΑΝ


Τρίτη διαδοχική νίκη στην Σέριε Α για την Μίλαν, η οποία επικράτησε εύκολα της Λέτσε στο Μιλάνο με συνοπτικές διαδικασίες, με το τελικό 3-0 να σημειώνεται μέσα σε χρονικό διάστημα 6 λεπτών. Αρχικά ο Μοράτα στο 38΄άνοιξε το σκορ με τους Τέο Ερναντές (41') και Κρίστιαν Πούλισιτς (43'), να διαμορφώνουν το τελικό 3-0 για τους «Ροσονέρι».


Στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, το αποτέλεσμα δεν ήταν το ιδανικό για την Μίλαν η οποία ηττήθηκε δικαίως από την Λίβερπουλ (1-3), με τους φιλοξενούμενους να κυριαρχούν στην αναμέτρηση. Από το ξεκίνημα της σεζόν, όλα τα παιχνίδια των «Ροσονέρι» έχουν τελειώσει με σημειωμένα από 3 και περισσότερα τέρματα επιβεβαιώνοντας τα Over 2.5 προγνωστικά.


Πιθανές Ενδεκάδες






Λεβερκούζεν - Μίλαν Προγνωστικά Πρόταση:


Πολύ χαμηλά ο Άσσος. Ναι μεν η Λεβερκούζεν αν πιάσει ρυθμό τρομάζει.. .ωστόσο η Μίλαν έχει «βαριά» φανέλα και υποχρεούται να πάρει αποτέλεσμα στο Λεβερκούζεν. Κύρια επιλογή εδώ το ➡️ Goal - Goal + Over 2.5 στο 1.85 καθώς όλα προμηνύουν ένα παιχνίδι που θα υπάρξουν τέρματα και στις δύο πλευρές.


Ο Όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page