top of page

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΛΕΙΨΙΑ (31/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Μπάγερν Λεβερκούζεν υποδέχεται την Λειψία στην Μπάι Αρένα (Λεβερκούζεν 31.08.2024 19:30), για την δεύτερη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΛΕΙΨΙΑ (31/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ


Η εν ενεργώ πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάγερν Λεβερκούζεν, επικράτησε στην πρεμιέρα με το ...σύνηθες τρόπο της δηλαδή με γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, στην έδρα της Μπορούσια Γκλάντμπαχ με τελικό σκορ 2-3. Σκόρερ για την ομάδα του Τσάβι Αλόνσο χρίστηκαν οι Granit Xhaka (12') και Φλόριαν Βιρτζ (38', 101').


Ένα ακόμη πολύ παραγωγικό παιχνίδι για την Λεβερκούζεν που συνολικά κατέγραψε 25 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων οι 9 κατέληξαν στην εστία. Συνολικά σε όλους τους αγώνες της Νταμπλούχου Γερμανίας από τα φιλικά προετοιμασίας έως και την πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα μαζί με το παιχνίδι του Σούπερ Καπ κόντρα στην Στουτγγάρδη, έχουν σημειωθεί τέρματα και στις δύο εστίες επιβιώνοντας τα προγνωστικά γκολ γκολ.



ΛΕΙΨΙΑ


Δεν εντυπωσίασε όπως πολύ περίμεναν στην εντός έδρας πρεμιέρα κόντρα στην Μπόχουμ και η αναμέτρηση κρίθηκε από το τέρμα του Antonio Nusa στο 59' δίνοντας στην Λειψία το πρώτο τρίποντο στην φετινή Bundesliga. Με ποσοστό κατοχή μπάλας στο 59% έναντι 41% των φιλοξενούμενων, παρήγαγε 12 τελικές προσπάθειες εκ των οποίων 3 κατέληξαν στον στόχο. Η Μπόχουμ βρήκε χώρους και θα μπορούσε το παιχνίδι να πάρει άλλη τροπή καθώς είχε αρκετές καλές προϋποθέσεις για γκολ τις οποίες όμως δεν εκμεταλλεύτηκε, με το ματς τελικά να τελειώνει με σημειωμένο μόλις 1 τέρμα.


Στα αγωνιστικά νέα, τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Willi Orban ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 85' λεπτό του παιχνιδιού της πρώτης αγωνιστικής. Εκτός αυτού συνεχίζουν να είναι εκτός οι τραυματίες οι Xaver Schlager, El Chadaille Bitshiabu και ο Assan Ouédraogo



Πιθανές Ενδεκάδες



Λεβερκούζεν - Λειψία Προγνωστικά Πρόταση:


Πιο πειστική εμφάνιση της Μπάγερν Λεβερκούζεν στην πρεμιέρα με την Λειψία να μην πραγματοποιεί μία απόδοση αντάξια των προσδοκιών. Συνολικά στις 5 τελευταίες επισκέψεις της η Λειψία στην Μπάι Αρένα μετράει 2 ήττες, 2 ισοπαλίας και 1 νίκη. Στις 2 τελευταίες επιστέψεις επικράτησε η γηπεδούχος με 2-0 και 3-2 σκορ (το πιο πρόσφατο αποτέλεσμα). Τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα του Τσάβι Αλόνσο και αυτό πιστώνεται στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών με τον Άσσο να κυμένεται γύρω από το 1.75. Μας ικανοποιεί ο Άσσος και θα τον πάρουμε συνδυαστικά με το αμφίσκορο καθώς αμφότερες έδειξαν αστάθεια στην αμυντική τους λειτουργεία στην πρεμιέρα με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν διαθέσιμο και τον βασικό Ούγγρο στόπερ Willi Orban. Επιλογή ▶️1 + Goal - Goal απόδοση 2.90


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page