top of page

▶️ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (06/10/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ο Λεβαδειακός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στο «Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς» (06.10.2024 20:30). Με στόχο της επιστροφή στις νίκες ο «δικέφαλος τους βορρά». Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



▶️ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (06/10/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


Ο Λεβαδειακός προέρχεται από 3 διαδοχικές ισοπαλίες στην Σούπερ Λιγκ και με το πέρας των έξι πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος δεν έχει ακόμη κατορθώσει να πάρει το πρώτο του τρίποντο μετρώντας 4 ισοπαλίες και 2 ήττες με σύνολο τερμάτων 4 υπέρ και 8 κατά. Τελευταίο αποτέλεσμα του Λεβαδειακού ήταν το 1-1 στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, σε ένα παιχνίδι που κατέγραψε παραπάνω τελικές προσπάθειες για γκολ και είχε την δυνατότητα να φύγει ακόμη και με το «διπλό». Συνολικά τα 3 από τα 5 τελευταία του παιχνίδια έληξαν με επιβεβαιωμένο το Over 2.5.


ΠΑΟΚ


Τρίτη διαδοχική ήττα για τον ΠΑΟΚ συνολικά σε Γιουρόπα Λιγκ και Σούπερ Λιγκ προγνωστικά, καθώς μετά την ήττα του στο εντός έδρα ντέρμπι κόντρα στον Άρη (0-1), ηττήθηκε με το ίδιο σκορ ξανά στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στην Στεάουα Βουκουρεστίου για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League. O «δικέφαλος του βορρά» παρόλο που είχε τον έλεγχο του συγκεκριμένου αγώνα και παρότι κατέγραψε 27 τελικές προσπάθειες για γκολ, δεν κατάφερε να σκοράρει σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι με τους φιλοξενούμενος να σκοράρουν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους να διατηρούν το αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε με κορυφαίο τον τερματοφύλακα τους.


Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου δεν βρίσκεται πλέον στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ και κόντρα στον Λεβαδειακό υποχρεούται να επιστρέψει στις νίκες για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής ή να προσπεράσει την πρωτοπόρο ΑΕΚ που προηγείται με 1 πόντο.



Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Προγνωστικά Πρόταση:


Μεγάλο το πρέπει για τον ΠΑΟΚ καθώς υποχρεούται να επιστρέψει στις νίκες. Δεν ήταν κακός στις ήττες που έκανε, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες ωστόσο πλήρωσε την αναποτελεσματικότητα του. Ο Λεβαδειακός δεν έχει ακόμη «γευτεί» την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και μοιάζει δύσκολο να μπορέσει να το κάνει σε αυτήν την αναμέτρηση. Ίσως δημιουργήσει προβλήματα και δυσκολέψει το έργο της ομάδας του Ρασβάν Λουτσέσκου αλλά θεωρούμε πως ο ΠΑΟΚ εύκολα ή δύσκολα θα επιστρέψει στις νίκες σε αυτό το παιχνίδι. Πρόταση ➡️  2 + Under 3.5 στο 2.05


H Βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page