top of page

ΛΑΤΣΙΟ - ΜΙΛΑΝ (31/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την 3η αγωνιστική της Σέριε Α, η Λάτσιο υποδέχεται την Μίλαν στο Ολύμπικο (Ρώμη 31.08.2024 21:45), στο πρώτο δυνατό τεστ για φέτος και για τις δύο ομάδες. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΛΑΤΣΙΟ - ΜΙΛΑΝ (31/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΛΑΤΣΙΟ


Η Λάτσιο προέρχεται από εκτός έδρας ήττα κόντρα στην Ουντινέζε την προηγούμενη αγωνιστική με τελικό σκορ 2-1. Ενώ οι Λατσιάλοι είχαν την υπεροχή στην περισσότερη διάρκεια της αναμέτρησης, η γηπεδούχος Ουντινέζε ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό και εφόσον η Λάτσιο δεν έβρισκε λύσεις, ήρθε και δεύτερο τέρμα για την γηπεδούχο ομάδα στο 49'. Η αποβολή του Hassane Kamara για την Ουντινέζε στο 68' δεν της στοίχησε με τον Δανό φορ Gustav Isaksen να μειώνει στο 90+5' διαμορφώνοντας το τελικό ακριβές σκορ 2-1.


Δεύτερο διαδοχικό ματς για την Λάτσιο που επιβεβαιώνεται το αμφίσκορο και τα Over 2.5 προγνωστικά με εμφανώς να υπάρχει προβληματισμός στην άμυνα καθώς στις λιγοστές ευκαιρίες της η Ουντινέζε σκόραρε 2 τέρματα ενώ και στην πρεμιέρα κόντρα στην Βενέτσια, η ομάδα του Μάρκο Μπαρόνι βρέθηκε πάλι να κυνηγάει στο σκορ.


Χωρίς σημαντικά προβλήματα η αποστολή της Λάτσιο για τον αγώνα κόντρα στην Μίλαν.



ΜΙΛΑΝ


Απογοήτευση και στην δεύτερη αγωνιστική για την Μίλαν η οποία για δεύτερο σερί παιχνίδι η εστία της παραβιάζεται για περισσότερες από μία φορά. Προέρχεται από δεύτερο αρνητικό αποτέλεσμα μετά το 2-2 στην εντός έδρας πρεμιέρα κόντρα στην Τορίνο, αφού ηττήθηκε στην έδρα της Πάρμα με τελικό σκορ 2-1. Είχε την υπεροχή με ποσοστό κατοχής μπάλας στο 61%, είχε τελικές ευκαιρίες ΄(17 στο σύνολο εκ των οποίων 5 στην βρήκα εστία), όμως η γηπεδούχος Πάρμα ήταν πιο αποτελεσματική στα τελειώματα της. Το τέρμα για τους Ροσσονέρι που έφερε στα ίσια το ματς μετά το γκολ που δέχτηκε μόλις στο 2ο λεπτό, σημείωσε ο Πούλισιτς (66') ύστερα από ασίστ του Ράφα Λεάο.


Στα αγωνιστικά νέα ο τεχνικός της Μίλαν, Πάουλο Φονσέκα, δεν έχει στα πλάνα του τους τραυματίες Marco Sportiello Alvaro Morata και Alessandro Florenzi.



Πιθανές Ενδεκάδες



Λάτσιο - Μίλαν Προγνωστικά Πρόταση:


Αμφότερες "μπάζουν" στην άμυνα. Προέρχονται από δύο αγωνιστικές που επιβεβαιώθηκε το Over 2.5 προγνωστικά στα παιχνίδια και των δύο ομάδων. Στις 5 τελευταίες επισκέψεις της Μίλαν στο Ολύμπικο για να αντιμετωπίσει την Λάτσιο, έχει σημειώσει 3 νίκες, 2 ήττες, με κανένα παιχνίδι να μην έχει τελειώσει ισόπαλο. Δύσκολα σε αυτήν την αναμέτρηση δεν θα σημειωθούν γκολ. Σε συνδυασμό με την καλή παράδοση της Μίλαν στις επισκέψεις της στην Ρώμη, θα πάρουμε το συνδυαστικό ▶️ Χ2 Διπλή ευκαιρία και Over 1.5 στο 1.89.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page