top of page

ΛΑΤΣΙΟ - ΒΕΡΟΝΑ (16/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: πριν από 17 ώρες

Για την τέταρτη αγωνιστική της Σέριε Α, η Λάτσιο υποδέχεται την Βερόνα στο Ολύμπικο (Ρώμη 16.09.2024 21:45). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΛΑΤΣΙΟ - ΒΕΡΟΝΑ (16/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 


Πιθανές Ενδεκάδες




ΛΑΤΣΙΟ - ΒΕΡΟΝΑ Προγνωστικά Πρόταση:


Από το 2-2 εντός έδρας κόντρα στην Μίλαν προέρχεται η Λάτσιο σε ένα παιχνίδι που ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ, γύρισε "τούμπα" το ματς όμως ισοφαρίστηκε στο 72' με γκολ του Ράφα Λεάο για τους φιλοξενούμενους. Οι «Λατσιάλοι» έχουν δεχτεί και σκοράρει γκολ και στα τρία πρώτα παιχνίδια που έδωσε στο πρωτάθλημα ενώ παράλληλα επιβεβαιώθηκε και το Over 2.5 προγνωστικά. Έχει τα θέματα της στην άμυνα όμως μπροστά είναι αρκετά ικανή η ομάδα του Μάρκο Μπαρόνι που θα παραταχθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς απουσίες.


Από την άλλη η Βερόνα σημείωσε δύο νίκες στα τρία παιχνίδια που έδωσε στις πρώτες αγωνιστικές, ξεκινώντας ιδανικά με το 3-0 εντός έδρας κόντρα στην Νάπολι όμως στην δεύτερη αγωνιστική την πλήρωσε με το ίδιο "νόμισμα" η Γιουβέντους καθώς την κέρδισε στην έδρα της με το ίδιο σκορ (0-3). Την τελευταία αγωνιστική επικράτησε 0-2 κόντρα την Τζένοα. Τρία παιχνίδια, σε αντίθεση με αυτά της Λάτσιο, που σκόραρε μόνο μία ομάδα στον αγώνα (No Goal).


Έχει το προβάδισμα η Λάτσιο και μεγαλύτερο πρέπει στην συγκεκριμένη αναμέτρηση όμως αν παρουσιάσει ξανά αδράνειες στα μετόπισθεν, η Βερόνα μπορεί να τα εκμεταλλευτεί. Προτείνουμε το ➡️ 2 έως 3 γκολ στο 1.95 εδώ καθώς είναι κοντά στα πιο πιθανά σκορ.


Η Βαθμολογία στην Serie A ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page