top of page

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΣΕΒΙΛΗ (16/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την πρώτη αγωνιστική της νέας αγωνιστικής σεζόν 2024/25 στην Λα Λίγκα, η Λας Πάλμας υποδέχεται την Σεβίλλη στο Εστάντιο ντε Γκραν Κανάρια (Λας Πάλμας 16.08.2024 22:30). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΣΕΒΙΛΗ (16/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ


Η Λας Πάλμας προέρχεται από λευκή ισοπαλία κόντρα στην Λίβερπουλ, σε ένα παιχνίδι που ο προπονητής της ομάδας, Luis Carrion έκανε αρκετές δοκιμές αλλάζοντας ουσιαστικά την ενδεκάδα στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης. Συνολικά ο απολογισμός της στα 5 τελευταία φιλικά προετοιμασίας που έδωσε είναι 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα κόντρα στην Ίντερ με σκορ 3-0.


Την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Λα Λίγκα, συγκεντρώνοντας συνολικά 40 πόντους, 7 περισσότερους από την ζώνη του υποβιβασμού. Σίγουρα για φέτος ο πρώτος στόχος είναι να μην παλέψει απλά για την παραμονή στην κατηγορία αλλά να στοχεύσει να τερματίσει υψηλότερα από ότι πέρυσι.


Στα αγωνιστικά νέα, υπάρχουν οι δεδομένες απουσίες των Januzaj, Pejino και Sinkgraven λόγω τραυματισμών.


ΣΕΒΙΛΗ


Σε μία αρκετά περιπετειώδες σεζόν για την Σεβίλλη πέρυσι, δεν είχε κάνει καθόλου καλή έναρξη με αποτέλεσμα να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης, ακόμη και μέσα στην ζώνη του υποβιβασμού. Αρκετά διορθώθηκαν στην πορεία και έσωσε την παρτίδα αφού ο κίνδυνος για να πέσει κατηγορία ήταν υπαρκτός. Τελικά τερμάτισε στην 14η θέση, 2 θέσεις πάνω από την Λας Πάλμας με 1 παραπάνω βαθμό (41), και 8 βαθμούς μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού.


Στο τελευταίο φιλικό, υπέστη ήττα με 4-1 από την Λίβερπουλ εμώ προηγουμένως είχε 3 διαδοσνικές νίκες απέναντι σε Φούλαμ (2-1), Γρανάδα (2-0) και Αλ Ιτιχάντ με 1-0.


Στα αγωνιστικά νέα δεν υπολογίζεται ο έμπειρος Μέσος Suso καθώς αντιμετωπίζει τραυματισμό στο γόνατο ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του μέσου Albert Lokonga ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει μετά από τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.



Πιθανές ενδεκάδες



Λας Πάλμας - Σεβίλη Προγνωστικά Πρόταση:


Καλό δείγμα συνολικά από την Λας Πάλμας στα φιλικά και δύσκολα η Σεβίλλη θα μπορέσει να περάσει από την έδρα της. Έχει καλή παράδοση βέβαια μέσα εκεί μετρώντας 3 νίκες στις τελευταίες ισάριθμες επισκέψεις. Θα εμπιστευτούμε σε αυτήν την πρώτη αγωνιστική την Λας Πάλμας και θα πάμε με το 1Χ διπλή ευκαιρία και Under 3.5 στο 1.90


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



댓글


bottom of page