top of page

ΛΑΝΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (22/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για τα play off του Κόνφερενς Λιγκ, η Λανς υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Σταντ Μπολαέρτ-Ντελελί (Λανς 22.08.2024 22:00) στο πρώτο τους ραντεβού με έπαθλο τη είσοδο στην League Phase της διοργάνωσης. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΛΑΝΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (22/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΛΑΝΣ


Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα της Λανς στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της την φετινή σεζόν στην Ligue 1, κερδίζοντας 0-1 εκτός έδρας την Ανζέ με το τέρμα του Wesley Saïd (28'). Η Λανς σε αυτό το παιχνίδι είχε 56% κατοχή μπάλας και σημείωσε συνολικά 10 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων οι 5 βρήκαν στόχο. Πριν τον συγκεκριμένο αγώνα η Γαλλική ομάδα που πέρυσι τερμάτισε στην 7η θέση του Γαλλικού πρωταθλήματος, έδειξε πολύ καλή εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας, νικώντας τα 6 από τα 8 παιχνίδια που έδωσε με 1 ισοπαλία ημέρας και 1 ήττα.


Στα αγωνιστικά νέα ο Neil El Aynaoui θα είναι ο μοναδικός απών όπως όλα δείχνουν στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ


Ο Παναθηναϊκός σε ένα παιχνίδι θρίλερ με 34 εκτελέσεις πέναλτι! όπου επικράτησε στο 90λεπτό επί του Άγιαξ στο Άμστερνατμ με 0-1 με το γκολ του Τετέ στο 89', δεν κατάφερε τελικά να ολοκληρώσει την έκπληξη και να αφήσει εκτός συνέχεια του Europa League τους Ολλανδούς. Πλέον παίζει την Ευρωπαϊκή του συνέχεια κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο από το Γαλλικό πρωτάθλημα.


Εμφανώς επηρεασμένη η ομάδα του Ουρουγουανού προπονητή Ντιέγκο Αλόνσο από τον αποκλεισμό στην Ολλανδία, γνώρισε απρόσμενη ήττα στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ από τον Αστέρα Τρίπολης στο Ο.Α.Κ.Α με ακριβές σκορ 0-1, με τους πράσινους να αγωνίζονται με παίκτη λιγότερο ύστερα από την αποβολή του Ζέκα στο 51'. Και τα 4 τελευταία παιχνίδια που έδωσε ο Παναθηναϊκός σε Ευρώπη και πρωτάθλημα τελείωσαν με συνολικά 2 και λιγότερα σημειωμένα τέρματα (Under 2.5).


Στα αγωνιστικά νέα δεν αναμένεται να αγωνιστούν οι George Baldock και Andraz Sporar στην εκτός έδρας αναμέτρηση στην Γαλλία.



Λανς - Παναθηναϊκός Προγνωστικά Πρόταση:


Φαβορί για την νίκη και την πρόκριση δίνεται η Λανς από τις στοιχηματικές εταιρίες Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός έδειξε πως μπορεί να πάρει αποτέλεσμα όπως έγινε και στην Γιόχαν Κρόιφ Αρένα κόντρα στον Άγιαξ. Λογικά πηγαίνουμε για ακόμη ένα παιχνίδι κλειστό που καθοριστικό ρόλο θα παίξει ποια ομάδα θα βρει πρώτη δίχτυα. Με τον τρόπο που αγωνίζονται οι δύο ομάδες πηγαίνουμε για επιλογή στο Under 2.5 ▶️ 1.72


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page