top of page

ΛΑΝΣ - ΛΥΩΝ (15/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Λανς υποδέχεται την Λυών στο «Σταντ Μπολαέρτ-Ντελελί» (15.09.2024 21:45) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Ligue 1. Δείτε παρακα΄τω αναλυτικά:



ΛΑΝΣ - ΛΥΩΝ (15/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΛΑΝΣ


«Σκληρό καρύδι» αποδείχθηκε η Λανς την τελευταία αγωνιστική της Ligue 1 στην εκτός έδρας μονομαχία κόντρα στην Μονακό, με το παιχνίδι να τελειώνει ισόπαλο 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 84' με την Λανς να απαντά στην εκπνοή του ματς, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πολωνού μέσου Przemyslaw Frankowski (90+3'). Με αυτή την ισοπαλία ημέρας και τις δύο νίκες στις πρώτες αγωνιστικές του Γαλλικού πρωταθλήματος η Λανς έχει 7 πόντους και μετά τον αποκλεισμό της από τον Παναθηναϊκό από την ευρωπαϊκή συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ρίχνει όλο το "βάρος" στο πρωτάθλημα.


Στα αγωνιστικά νέα, για τους γηπεδούχους έχουν τεθεί εκτός οι μέσοι Τζίμι Καμπότ και Neil El Aynaoui.



ΛΥΩΝ


Η Λυών έβγαλε αντίδραση μετά τα αρνητικά αποτελέσματα στην δύο πρώτες αγωνιστικές στις οποίες δεν είχε κατορθώσει ούτε γκολ να σκοράρει, επικρατώντας δύσκολα μεν του Στρασβούργου με τελικό σκορ 4-3 εντός έδρας. Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και κατόρθωσε και τις δύο να αντιδράσει ενώ στο 58΄βρέθηκε πίσω στο σκορ 1-3. Τα τέρματα για την Λυών σκόραραν οι Κορεντίν Τολίσο (45'), Έινσλι Μέιτλαντ-Νάιλς (61') και Γκιφτ Όρμπαν (63', 72'). Πολλές προσθήκες και πολλές αποχωρήσεις για την ομάδα της Λυών το φετινό καλοκαίρι και μένει να αποδείξει να αυτή η αντίδραση που έβγαλε έχει και συνέχεια.


Στα αγωνιστικά νέα, ο αριστερός μπακ Ταλιαφίκο και ο επιθετικός Ernest Nuamah είναι εκτός πλάνων του προπονητή, Sage Pierr.


Πιθανές Ενδεκάδες




Λανς - Λυών Προγνωστικά Πρόταση:


Φαβορί δίνεται η Λανς με βάσει το σετ αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες, με τον άσσο κάτω του διπλασιασμού. Ευάλωτες και οι δύο άμυνες, η δε Λυών έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια της φέτος στο πρωτάθλημα βλέποντας την εστία της να παραβιάζεται παραπάνω από μία φορά σε κάθε αγώνα των πρώτων αγωνιστικών. Πάμε με το ➡️ Goal - Goal εδώ που δίνεται χαμηλά στο 1.66



H Βαθμολογία της Ά Γαλλίας ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page