top of page

▶️ ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (30/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο φινάλε της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, η Λαμία υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο «Athanasios Diakos Stadium» (30.09.2024 20:00). Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



▶️ ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (30/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Λαμία - Πανσερραϊκός Προγνωστικά Πρόταση:


Η Λαμία ηττήθηκε στον αγώνα Κυπέλλου από την Κηφισιά (1-0) και συμπλήρωσε έτσι 5 διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη. Στην Σούπερ Λιγκ μετά το «τρίποντο» στην πρεμιέρα στην έδρα του Παναιτωλικού, έχει σημειώσει 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Σίγουρα βρίσκεται σε πιο πλεονεκτική θέση από τον αντίπαλο του σε αυτήν την αναμέτρηση, Πανσερραϊκό που είναι ουραγός της βαθμολογικής κατάταξης του πρωταθλήματος μετρώντας 1 βαθμό σε πέντε αγωνιστικές ανήμπορος ακόμη να πάρει την πρώτη του νίκη. Στο τελευταίο παιχνίδι Κυπέλλου επικράτησε στην Λάρισα (0-1), σημειώνοντας την πρώτη του νίκη σε επίσημο παιχνίδι την φετινή σεζόν.


Η Λαμία δεν έχει κατορθώσει να σκοράρει στα δύο εντός έδρας παιχνίδια μέχρι στιγμής (κόντρα σε Ολυμπιακό και Καλλιθέα). Καθαρά με γνώμονα τις αποδόσεις, θα επιλέξουμε το ➡️ 2 Draw No Bet στο 2.05 καθώς μοιάζει η ομάδα του Πανσερραϊκού να αποκτά «μομέντουμ» και ίσως ήρθε η στιγμή για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.


H Βαθμολογία της Super League ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page