top of page

ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (31/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Λαμία υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο στάδιο Αθανάσιος Διάκος (31.08.2024 19:30) για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Το 3 στα 3 έχουν στόχο οι ερυθρόλευκοι στο πρωτάθλημα ενώ η Λαμία καλείται να κάνει σε ακόμη ένα παιχνίδι και να πάρει ξανά θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε διεκδικητή του τίτλου, όπως την περασμένη αγωνιστική με το 1-1 στην ΟΠΑΡ ΑΡΕΝΑ. Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (31/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΛΑΜΙΑ


Η Λαμία την περασμένη αγωνιστική στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ, σημειώνοντας μόλις 1 τελική στον στόχο πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας καθώς αυτή η τελική μετατράπηκε σε γκολ με τον Gustavo Furtado στο 39' να χρίζεται σκόρερ για την ομάδα του. Η ΑΕΚ σφυροκόπησε την άμυνα της Λαμίας στο υπόλοιπο του παιχνιδιού με συντριπτική κατοχή μπάλας υπέρ της γηπεδούχου (80% έναντι 20%!), όμως το σύνολο του Μαρίνου Σατσιά κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας ημέρας με λίγη δόση τύχης αφού η αντίπαλος της έχασε πολύτιμες ευκαιρίες για να προηγηθεί νωρίτερα από το 87' που τα κατάφερε αλλά και μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.


Αυτό ήταν το δεύτερο παιχνίδι στην σειρά που σημειώνονται συνολικά από 2 και λιγότερα τέρματα συνολικά, μετά το νικηφόρο πέρασμα στην πρεμιέρα από την έδρα του Παναιτωλικού με τελικό σκορ 0-1.


Στα αγωνιστικά νέα, μοναδικό πρόβλημα για τον προπονητή της ομάδας, Μαρίνο Σατσιά, είναι ο Cristopher Núñez που ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν υπολογίζεται στα πλάνα για την επερχόμενη αναμέτρηση.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Ο Ολυμπιακός επικράτησε στον πρώτο του εντός έδρας αγώνα για το φετινό πρωτάθλημα με 2-1 τελικό σκορ κόντρα στην Καλλιθέα. Δεν έπιασε τον ρυθμό που θα επιθυμούσε να δει ο προπονητής της ομάδας Λουίς Μεντιλίμπαρ με αρκετά θέματα στον τομέα της δημιουργίας να έρχονται στο προσκήνιο. Το σκορ για τους ερυθρόλευκους άνοιξε στο 14΄ο ..ορεξάτος Βέλντε με την Καλλιθέα να φέρνει το ματς στα ίσια στο 60' με τον Ολυμπιακό να βρίσκει τελικά την λύση στο 79' μετά από κοντινή επαφή του Ουκρανού φορ, Γιάρεμτσουκ που εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.


Στα αγωνιστικά νέα όπως όλα δείχνουν δεν υπολογίζεται στα πλάνα του προπονητή για ακόμη ένα παιχνίδι ο μπακ Ρέτσος ενώ αμφίβολος θεωρείται ο μέσος Έσσε με τον ίδιο να αποχωρεί αντιμετωπίζοντας ενοχλήσεις τραυματισμού στο τελευταίο παιχνίδι.



Η Βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ



Λαμία - Ολυμπιακός Προγνωστικά Πρόταση:


Η Λαμία λογικά σε παθητικό ρόλο θα επιδιώξει να ανακόψει τις επιθέσεις των ερυθρόλευκων που δεν έπεισαν και τόσο στο παραγωγικό κομμάτι στην τελευταία τους εμφάνιση. Συνολικά ο Ολυμπιακός στις 5 τελευταίες επισκέψεις του στην Λαμία μετράει 4 νίκες και 1 ήττα. Φαβορί φυσικά είναι ο Ολυμπιακός με το διπλό αρκετά χαμηλά ωστόσο θα το επιλέξουμε με το συνδυαστικό 2 + Under 4.5 σε απόδοση ▶️ 1.70 καθώς η Λαμία κυρίως στάθηκε τυχερή που πήρε αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια και ουσιαστικά δεν παρουσίασε κάτι το αξιόλογο. Η διαφορά στην ποιότητα του ρόστερ είναι μεγάλη και οι φιλοξενούμενοι πολύ δύσκολα να μην περάσουν νικηφόρα από αυτήν την έδρα.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comentários


bottom of page