top of page

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΣΟΒΟ (09/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: πριν από 5 ώρες

Για την δεύτερη αγωνιστική του του δεύτερου γκρουπ της τρίτης Λίγκας του Nations League, η Κύπρος υποδέχεται το Κόσοβο στην AEK Arena (Λάρνακα 09.09.2024 19:00). Τον όμιλο συμπληρώνουν Ρουμανία και Λιθουανία, με την πρώτη θέση να οδηγεί σε προβιβασμό στην League B του θεσμού ενώ όποια ομάδα τερματίσει στην δεύτερη θέση του ομίλου παίζει αγώνα μπαράζ με ομάδα που θα προέρχεται από ανώτερη λίγκα. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΣΟΒΟ (09/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΚΥΠΡΟΣ 🇨🇾


Νικηφόρο το ξεκίνημα για την Κύπρο την πρώτη αγωνιστική καθώς επικράτησε επί της Λιθουανίας με 0-1 τελικό σκορ. Το γκολ για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια σημείωσε ο ο Ιωάννης Πίττας (34'), με την Κύπρο να σημειώνει 6 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων δύο κατέληξαν στην εστία. Οι Λιθουανοί είχαν αρκετές στιγμές που μπορούσαν να πετύχουν την ισοφάριση όμως η άμυνα των Κύπριων ανταπεξήλθε επάξια κρατώντας το 0 στα μετόπισθεν με πολύ καλή παρουσία από τον κεντρικό αμυντικό Ανδρέα Κάρο.


Η Κύπρος στην τελευταία της παρουσία στο Nations League σταθερά στην League C, συγκέντρωσε 5 πόντους σε όμιλο με Ελλάδα, Κόσοβο και Βόρεια Ιρλανδία ισοβαθμώντας με την τελευταία ωστόσο το -5 στο σύνολο τερμάτων έναντι του -3 των Βορειοιρλανδών την άφησαν ουραγό, γλιτώνοντας όμως τα πλέι άουτ. Πλέον με την νίκη της την πρώτη αγωνιστική δίνει γερή υποψηφιότητα για την μονομαχία της πρωτιάς του γκρουπ η οποία όπως αναμένεται θα διεκδικηθεί από την Ρουμανία που θεωρείται το φαβορί σε αυτόν τον όμιλο.



ΚΟΣΟΒΟ 🇽🇰


Το Κόσοβο δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ρουμανία και γνώρισε μία δίκαιη ήττα με 0-3 τελικό σκορ. Η αναποτελεσματικότητα στην επίθεση είναι ένα πρόβλημα που συνεχίζει αν ταλαιπωρεί τον Γερμανό προπονητή των Κοσοβάρων, Φράνκο Φόντρα, καθώς η ομάδα του δεν έχει σκοράρει στα 3 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει. Σημαντικό στατιστικό πως σε 8 από τα 10 τελευταία συνολικά παιχνίδια της ομάδας από το Κόσοβο, μόνο μία ομάδα έχει βρει δίχτυα από τις δύο (NO GOAL).


Πιθανές Ενδεκάδες





Κύπρος - Κόσοβο Προγνωστικά Πρόταση:


Ψάχνει αντίδραση το Κόσοβο και με βάσει το σετ των αποδόσεων σε αυτό το παιχνίδι από τις στοιχηματικές εταιρείες, οι φιλοξενούμενοι φιγουράρουν ως φαβορί σε απόδοση κάτω του διπλασιασμού. Σε καλό «φεγγάρι» η Κύπρος. Σίγουρα δεν έκανε την καλύτερη της εμφάνιση στην Λιθουανία αλλά η νίκη ήρθε και έχει την ψυχολογία με το μέρος της. Αναμένεται μάχη και εδώ έχει αξία το ➡️ Χ στο 3.55 που θα είναι η επιλογή μας για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.


Ο Όμιλος των ομάδων




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page