top of page

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ (08/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Κροατία υποδέχεται την Πολωνία στην «Opus Arena» (Όσιγιεκ 08.09.2024 21:45), στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Α Γκρουπ της League A του Nations League. Οι δύο πρώτες θέσεις δίνουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά, ενώ αντίθετα όποια ομάδα τερματίσει στην τελευταία θέση υποβιβάζεται στην League B και την ομάδα που τερματίσει στην τρίτη θέση να παίζει αγώνες μπαράζ για την παραμονή της με ομάδα είτε από την League A ή Β. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΚΡΟΑΤΙΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ (08/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΚΡΟΑΤΙΑ 🇭🇷


Η Κροατία ηττήθηκε στην πρεμιέρα στο «Ντα Λούζ» απέναντι στους Πορτογάλους με 2-1 τελικό σκορ. Όλη η δράση σημειώθηκε στο πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων αρχικά στο 7΄με τον Νταλότ και στο 34΄με τον Κριστιάνο Ρονάλτνο, με τους Κροάτες να μπαίνουν ξανά στο παιχνίδι με το αυτογκόλ του Ντιόγκο ΝΤαλότ στο 41'.


Η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς είχε τις ευκαιρίες της και στάθηκε επάξια απέναντι στου «Ίβηρες», ωστόσο τις κόστισαν τα δύο γκολ που δέχτηκε νωρίς στο παιχνίδι. Συνολικά η κατοχή μπάλας σε ποσοστό ήταν μοιρασμένη (49%-51%) για τους Κροάτες, με τους Φιλοξενούμενους να πραγματοποιούν 13 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 4 κατέληξαν στην εστία.


Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα τελευταίας στιγμής, με τον τεχνικό της ομάδας Ζλάτκο Ντάλιτς να αναμένεται να παρατάξει παρόμοιο αρχικό σχήμα όπως αυτό στην Πορτογαλία.



Πολωνία 🇵🇱


«Με το δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο η Πολωνία αφού επικράτησε σε ένα παιχνίδι που λίγοι περίμεναν να δουν ανέμισα σε Σκωτία και Πολωνία. Στο ματς που έγινε στην Γλασκόβη για την πρώτη αγωνιστική οι φιλοξενούμενοι Πολωνοί πήραν μία πολύ σημαντική νίκη με τελικό ακριβές σκορ 2-3 με νικητήριο τέρμα αυτό του Ζελένσκι στην εκπνοή του αγώνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (90+7').


Προηγουμένως το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με την ομάδα του Μίκαλ Πρόμπιετς να προηγείται με 2-0 με τα τέρματα των Sebastian Szymański (8'), Robert Lewandowski (44'), με τους Σκωτσέζους να απαντάνε στην επανάληψη ισοφαρίζοντας σε 2-2. Το εύστοχο πέναλτι του Ζελένσκι έδωσε την νίκη στην Πολωνία σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με αρκετές φάσεις και στις δύο εστίες.


Κορυφαίους ήταν ο έμπειρος φορ της Μπαρτσελόνα Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και με θετικό αποτέλεσμα στο επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στους Κροάτες γνωρίζει πως μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του σε μία διάκριση που λείπει από την Εθνική Πολωνίας.


Κανένα απρόοπτο τραυματισμού εξίσου για τους φιλοξενούμενους. Παρόμοια «συνταγή» όπως στη Γλασκόβη.


Πιθανές Ενδεκάδες





Κροατία - Πολωνία Προγνωστικά Πρόταση:


Η Κροατία βγάζει μία αστάθεια στο αμυντικό της σκέλος. Αυτό έγινε εύκολα αντιληπτό και στα παιχνίδια της στο Euro. Σε καλή κατάσταση η Πολωνία, «φουριόζα» μετά το διπλό στην Σκωτία. Θα πάρουμε το ➡️ Goal - Goal στο 1.85.


Ο Όμιλος των ομάδων



Δείτε επίσης τα προγνωστικά για την άλλη αναμέτρηση τον όμιλο, Πορτογαλία εναντίον Σκωτία.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page