top of page

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ (24/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 28 Ιουν

Για την δεύτερη αγωνιστική του Β' ομίλου του euro 2024, η Κροατία θα αναμετρηθεί με την Ιταλία στην Red Bull Αρένα (Λειψία 24/06/24 22:00). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΚΡΟΑΤΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ (24/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Κροατία μετά την ισοπαλία την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων κόντρα στην Αλβανία, πλέον καλείται κόντρα στην Ιταλία να πάρει μόνο την νίκη και τους τρεις πόντους για να μην μπει τέλος στην πορεία της στο φετινό euro.


Ισοφαρίστηκε από την Αλβανία στο 90+5’ ενώ είχε κατορθώσει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε κατακόρυφα την επίδοση της μετά το νοχελικό ξεκίνημα, για δεύτερο διαδοχικό ματς και με ένα τρίλεπτο “φωτιά” με γκολ του Κράμαριτς στο 74΄και το αυτογκόλ του Gjasula στο 76’, αποτέλεσμα της εκτεταμένης πίεσης, πήραν το προβάδισμα το οποίο δεν διαχειρίστηκαν σωστά, αφού αντί να κατεβάσουν τις γραμμές και να το υπερασπιστούν επιδίωξαν τρίτο τέρμα και το πλήρωσαν με την αντεπίθεση των Αλβανών στο φινάλε και έτσι οδηγήθηκε το ματς στο τελικό 2-2.


Στα αγωνιστικά νέα ο Ζλάτκο Ντάλιτς δεν υπολογίζει τον μέσο της Τορίνο Νίκολα Βλάσιτς και τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ Βίντα καθώς κρίνονται ανέτοιμοι.


Τα κριτήρια ισοβαθμίας για τις καλύτερες τρίτες που θα προκριθούν στην επόμενη φάση νοκ άυτ του Euro.


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Κροατίας:


Τερματοφύλακες: Ντόμινικ Λιβάκοβιτς (Φενέρμπαχτσε), Νεντίλικο Λάμπροβιτς (Ριέκα), Ίβιτσα Ίβουσιτς (Πάφος)


Αμυντικοί: Γιόσιπ Στάνισιτς (Λεβερκούζεν), Μάριν Πόνγκρατσιτς (Λέτσε), Γιόσκο Γκβάρντιολ (Μάντσεστερ Σίτι), Μάρτιν Έρλιτς (Σασσουόλο), Γιόσιπ Σούταλο (Άγιαξ), Μπόρνα Σόσα (Άγιαξ), Ντομαγκόι Βίντα (ΑΕΚ), Γιόσιπ Γιουράνοβιτς (Ουνιόν Βερολίνου)


Μέσοι: Λόβρο Μάιερ (Βόλφσμπουργκ), Ματέο Κόβατσιτς (Μάντσεστερ Σίτι), Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μ.), Μαρσέλο Μπρόζοβιτς (Αλ Νασρ), Μάριο Πάσαλιτς (Αταλάντα), Λούκα Ιβανούσετς (Φέγενορντ), Λούκα Σούτσιτς (Σάλτσμπουργκ), Μάρτιν Μπατούρινα (Ντινάμο Ζάγκρεμπ)


Επιθετικοί: Αντρέι Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Μπρούνο Πέτκοβιτς (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Ίβαν Πέρισιτς (Χάιντουκ), Άντε Μπούντιμιρ (Οσασούνα), Μάρκο Πιάτσα (Ριέκα), Μάρκο Πάσαλιτς (Ριέκα)


Προπονητής: Ζλάτκο Ντάλιτς



Η Ιταλία είναι αλήθεια πως εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών κόντρα στην Ισπανία την δεύτερη αγωνιστική και ηττήθηκε δίκαια με 1-0, με το σκορ να μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.


Χωρίς να παράξει καμία ουσιαστική φάση, η κάτοχος του τροπαίου Ιταλία είναι φανερό πως της λείπει το πάθος και η ηγετική καθοδήγηση παικτών που είχε στο περασμένο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που την οδήγησαν στην κορυφή. Είναι δεδομένο πως η ποιότητα υπάρχει στο ρόστερ ωστόσο οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται δεν είναι "ψημένοι" σε παραστάσεις μεγάλων τουρνουά Εθνικών ομάδων.


Η πρώτη θέση του ομίλου έχει κατοχυρωθεί στην Ισπανία και οι Ιταλοί χρειάζονται τουλάχιστον το Χ σε αυτό το ματς για να τερματίσουν οι ίδιοι στην δεύτερη θέση που θα τους οδηγήσει στα νοκ άουτ.


Στα αγωνιστικά νέα νοκ άουτ έχει τεθεί το αριστερός μπακ της Ίντερ Φεντερίκο Ντι Μάρκο για την ομάδα του Σπαλέτι.


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Ιταλίας:


Τερματοφύλακας: Τζανλουίτζι Ντοναρούμα (Παρί Σεν Ζερμέν), Άλεξ Μερέτ (Νάπολι), Γκουλιέλμο Βικάριο (Τότεναμ)


Αμυντικοί: Φεντερίκο Γκάτι (Γιουβέντους), Αλεσάντρο Μπαστόνι (Ίντερ), Ραούλ Μπελανόβα (Τορίνο), Αλεσάντρο Μποντζόρνο (Τορίνο), Αντρέα Καμπιάζο (Γιουβέντους), Ματέο Νταρμιάν (Ίντερ), Φεντερίκο Ντιμάρκο (Ίντερ), Τζοβάνι Ντι Λορέντσο (Νάπολι), Τζανλούκα Μαντσίνι (Ρόμα), Ρικάρντο Καλαφιόρι (Μπολόνια)


Μέσοι: Νικολό Μπαρέλα (Ίντερ), Ζορζίνιο (Άρσεναλ), Μπρίαν Κριστάντε (Ρόμα), Μίκαελ Φολορουνσό (Βερόνα), Νικολό Φατζόλι (Γιουβέντους), Ντάβιντε Φρατέζι (Ίντερ), Λορέντσο Πελεγκρίνι (Ρόμα)


Επιθετικοί: Φεντερίκο Κιέζα (Γιουβέντους), Στέφαν Ελ Σααράουι (Ρόμα), Τζάκομο Ρασπαντόρι (Νάπολι), Ματέο Ρετέγκι (Τζένοα), Τζανλούκα Σκαμάκα (Αταλάντα), Ματία Τζακάνι (Λάτσιο)


Προπονητής: Λουτσιάνο Σπαλέτι


Πιθανές ενδεκάδες:





Κροατία - Ιταλία Προγνωστικά Πρόταση:


Για την Ιταλία ένας βαθμός είναι αρκετός για να συνεχίσει την πορεία της στο τουρνουά. Η Κροατία δεν έχει περιθώρια και χρειάζεται αποκλειστικά τους τρεις βαθμούς. Αμφότερες δεν έχουν εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και ενδεχομένως λόγο της κρισιμότητας του αγώνα να παρουσιαστούν αρκετά προσεκτικές στα μετόπισθεν έχοντας δεχτεί τέρμα και στα δύο παιχνίδια που έχουν δώσει. Θα πάμε με το 2 έως 3 συνολικά γκολ στο 2.00 που καλύπτει τα πιο πιθανά σκορ του αγώνα.



Στατιστικά στον όμιλο

Τα στατιστικά των ομάδων μέχρι τώρα στα παιχνίδια του ομίλου.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος.


 


Коментарі


bottom of page