top of page

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΛΕΣΤΕΡ (14/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Λέστερ («Σέλχερστ Παρκ» Λονδίνο, 14.09.2024 17:00), στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής δράσης για τα προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ. Παρόμοια εκκίνηση για τις δύο αντίπαλες ομάδες, μετρούν από 1 πόντο με την ολοκλήρωση των τριών πρώτων αγωνιστικών με 2 ήττες και 1 ισοπαλία. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΛΕΣΤΕΡ (14/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ


Η Κρίσταλ Πάλας «απέδρασε» με τον ένα βαθμό της ισοπαλίας την προηγούμενη αγωνιστική της Premier League, πριν την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης. Αρχικά οι γηπεδούχοι άνοιξαν στο σκορ στο 25' με την Πάλας να απαντά στο δεύτερο μέρος με τον Eberechi Eze (53'). Όπως ήταν αναμενόμενο η Τσέλσι πίεσε μέχρι το τέλος για να πετύχει δεύτερο τέρμα με την άμυνα όμως των «αετών» να τα βγάζει εις πέρας κρατώντας τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.


Συνολικά η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ σημείωσε 9 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 3 κατέληξαν στο στόχο. Και τα τρία παιχνίδια της Κρίσταλ Πάλας στο πρωτάθλημα της Αγγλίας τελείωσαν με συνολικό εύρος τερμάτων 2 έως 3, ενώ στα δύο εξ αυτών σκόραραν και οι δύο ομάδες επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά γκολ γκολ.



ΛΕΣΤΕΡ


Η Λέστερ μετράει εξίσου 1 βαθμό μέχρι στιγμής, αυτόν που πήρε στην πρεμιέρα κόντρα στη Τότεναμ (1-1) εντός έδρας. Έκτοτε ηττήθηκε στο «Κρέιβεν Κότατζ» από την Φούλαμ (2-1) ενώ την ήττα γνώρισε και στο δεύτερο παιχνίδι της για φέτος εντός έδρας απέναντι στη Άστον Βίλα με τελικό σκορ 1-2 για τους «Βίλανς». Σε αυτό το παιχνίδι η Λέστερ βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα που δέχτηκε στο 28' και 63'.


Από το 67ο λεπτό και μετά ο προπονητής της Λέστερ, Στίβεν Κούπερ, προχώρησε σε αρκετές αλλαγές με την ομάδα του να βρίσκει απάντηση στο 73' με τον Φακούντο Μπουανονέτε ύστερα από ασίστ του Εννίντι, χωρίς όμως να κατορθώσει να φέρει το ματς στα ίσια έως το φινάλε με το τελικό 1-2 να παραμένει. Σε όλα τα παιχνίδια της Λέστερ στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει επιβεβαιωθεί το Goal - Goal.


Πιθανές Ενδεκάδες




Κρίσταλ Πάλας - Λέστερ Προγνωστικά Πρόταση:


Ο Άσσος γύρω στο 1.70 μοιάζει να είναι αρκετά χαμηλότερα από ότι θα έπρεπε με βάσει την εικόνα και των δύο ομάδων στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Λογικά οφείλεται στην έδρα. Αρκετά κοντά οι δύο ομάδες. Θα πηγαίναμε στην κόντρα εδώ αλλά μας αρέσει πιο πολύ το ➡️ 2 έως 3 γκολ στο 2.00 και αυτή είναι η πρόταση μας για αυτό το παιχνίδι.


Η Βαθμολογία στην Premier League ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page