top of page

ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ (29/06/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την δεύτερη αγωνιστική του Γ ομίλου του φετινού Κόπα Αμέρικα 2024, η Κολομβία θα αντιμετωπίσει την Κόστα Ρίκα στο Στέιτ Φαρμ Στάντιουμ (Γκλέντεϊλ 29/06/24 01:00). Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ (28/06/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Κολομβία έκανε το καθήκον της στην πρεμιέρα κόντρα στην Παραγουάη και επικράτησε με σκορ 2-1. Το σκορ άνοιξε ο Μουνιός στο 32ο λεπτό με τον Λερμά να κάνει το 2-0 στο 42' και πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίχρονο δίνοντας έτσι περισσότερη άνεση για το δεύτερο μέρος. Και τα δύο γκολ μοίρασε ο ηγέτης της προσπάθειας των Κολομβιανών και αρχηγός της ομάδας Χάμες Ροντρίγκεζ.


Παρόλο που η Κολομβία είχε την κατοχή και τον έλεγχο της αναμέτρησης, η Παραγουάη δημιούργησε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες για γκολ και κατάφερε να μειώσει στο 69' χωρίς όμως έπειτα να μπορέσει να φτάσει στην ισοφάριση. Έτσι μετά την απρόσμενη γκέλα της Βραζιλίας, η Κολομβία είναι πρώτη στον όμιλο με 3 βαθμούς και με νίκη κλειδώνει την συμμετοχή της στα νοκ άουτ και εκτός αυτού θα έχει το προνόμιο, σε περίπτωση νίκη βέβαια της Σελεσάο απέναντι στην Παραγουάη, να παίξει την τελευταία αγωνιστική με του Βραζιλιάνους για δύο αποτελέσματα που θα τις δώσουν την πρωτιά στον όμιλο.


Στα αγωνιστικά νέα, δεν υπολογίζεται ο κεντρικός αμυντικό της Μπολόνια Λουκουμί καθώς αποχώρησε τραυματίας.


Το πλήρες ρόστερ της Κολομβίας:


Τερματοφύλακες: Montero Alvaro (Μιλονάριος), Ospina David (Αλ Νασρ), Vargas Camilo (Άτλας)


Αμυντικοί: Arias Santiago (Μπαχία), Cuesta Carlos (Γκενκ), Lucumi Jhon (Μπολόνια), Machado Deiver (Λανς), Mina Yerry (Κάλιαρι), Mojica Johan (Οσασούνα), Munoz Daniel (Κρίσταλ Πάλας), Sanchez Davinson (Γαλατασαράι)


Μέσοι: Arias Jhon (Φλουμινένσε), Asprilla Yaser (Γουότφορντ), Carrascal Jorge (Δυναμό Μόσχας), Castano Kevin (Κράσνονταρ), Lerma Jefferson (Κρίσταλ Πάλας), Quintero Juan (Ρασίνγκ Κλούμπ), Rios Richard (Παλμέιρας), Rodriguez James (Σάο Πάολο), Uribe Mateus (Αλ-Σαντ)


Επιθετικοί: Borre Rafael (Ιντερνασιονάλ), Cordoba Jhon (Κράσνονταρ), Diaz Luis (Λίβερπουλ), Duran Jhon (Άστον Βίλα), Miguel Borja (Ρίβερ Πλέιτ), Sinisterra Luis (Μπόρνμουθ)


Προπονητής: Lorenzo Nestor



Σε μία αναμέτρηση μονόλογο των Βραζιλιάνων, η Κόστα Ρίκα έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα του ομίλου παίρνοντας τον βαθμό της Ισοπαλίας, με το ματς να κολλάει στο 0-0. Με συνταγή "Park the Bus" η Κόστα Ρίκα δεν επέτρεψε στην αντίπαλο της να παραβιάσει την εστία της και παρόλο που οι Βραζιλιάνοι είχαν ποσοστό 70% κατοχής της μπάλας έναντι 30% και σημείωσαν 19 τελικές προσπάθειες έναντι 2 των Κοσταρικανών.


Τ ο πλάνο λειτούργησε και πλέον αν καταφέρουν και δεν ηττηθούν για ακόμη ένα παιχνίδι μπορούν να πάνε την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Παραγουάη και να παίξουν τα ρέστα τους.


Με παρόμοια συνταγή αναμένεται να παρατάξει το σύνολο του ο Αργεντίνος κόουτς Γκουστάβο Άλφαρο, χωρίς να έρχεται αντιμέτωπος με κάποιο "φρέσκο" αγωνιστικό πρόβλημα.



Το πλήρες ρόστερ της Κόστα Ρίκα:


Τερματοφύλακες: 1 Chamorro Kevin (Καρμελίτα), 18 Cruz Aaron (Ερεντιάνο), 23 Sequeira Πάτρικ (Ίμπιζα)


Αμυντικοί: 15 Calvo Francisco (Χουάρεθ), 6 Cascante Julio (Όστιν), 14 Galo Orlando (Ερεντιάνο), 5 Jose Faerron Tristan Fernan (Ερεντιάνο), 3 Mitchell Jeyland (Αλαγιουελένσε), 25 Molina Yeison (Γκουανακαστέκα), 8 Mora Joseph (Σάπρισα), 26 Sequeira Douglas (Σάπρισα), 2 Taylor Dosman Gerald Gisjiel (Σάπρισα), 4 Vargas Juan Pablo (Μιλονάριος)


Μέσοι: 10 Aguilera Zamora Brandon (Νότινγκχαμ Φόρεστ), 20 Alcocer Josimar (Βέστερλο), 16 Bran Flores Alejandro Jesus (Μινεσότα), 13 Brenes Jefferson (Σάπρισα), 22 Quiros Haxzel (Ερεντιάνο), 21 Zamora Alvaro (Άρης)


Επιθετικοί: 12 Campbell Joel (Αλαγιουελένσε), 7 Contreras Anthony (Πάφος), 11 Lassiter Ariel (ΚΦ Μοντρεάλ), 17 Madrigal Warren (Σάπρισα), 24 Rojas Άντι (Ερεντιάνο), 9 Ugalde Manfred (Σπαρτάκ Μόσχας), 19 Vargas Kenneth (Χαρτς)


Προπονητής: Alfaro Gustavo


Πιθανές ενδεκάδες:



Εσείς ποιος πιστεύετε θα είναι ο νικητής του Copa America 2024;



Κολομβία - Κόστα Ρίκα Προγνωστικά Πρόταση:


Η Κολομβία με δεδομένη την ποιότητα στο ρόστερ της, θέλει την νίκη για να κλειδώσει την πρόκριση, δίνοντας παράλληλα και συνέχεια στο αήττητο σερί 24 αγώνων ( φιλικά και επίσημα παιχνίδια). Αρκετά χαμηλά ο άσσος και λογικό. Η Κόστα Ρίκα αναμένεται να ακολουθήσει ίδιο πλάνο με την πρεμιέρα όμως ίσως εδώ δεν σταθεί το ίδιο τυχερή. Πρώτος λόγος για την Κολομβία και θα πάμε με συνδυαστικό 1 + Under 2.5 στο 3.00



Στατιστικά στον όμιλο

Τα στατιστικά των ομάδων μέχρι τώρα στα παιχνίδια του ομίλου.



Δείτε στον άλλον αγώνα του ομίλου τα προγνωστικά στο Παραγουάη - Βραζιλία

 

Δείτε όλα τα προγνωστικά Κόπα Αμέρικα 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στο στοίχημα.


 


Comments


bottom of page