top of page

ΚΛΑΚΣΒΙΚ - ΜΑΛΜΕ (30/07/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 29 Ιουλ


ΚΛΑΚΣΒΙΚ - ΜΑΛΜΕ (30/07/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για τον δεύτερο αγώνα ρεβάνς της Β προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, η Κλάκσβικ υποδέχεται την Μάλμε στο Við Djúpumýrar (Κλάκσβικ 30/07/24 21:45). Τα δεδομένα έχουν την Μάλμε να βρίσκεται με το ένα "πόδι" στον επόμενο προκριματικό γύρο για την είσοδο στον ενιαίο όμιλο του Uefa Champions League, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη (εφόσον προκριθεί) τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ - Μπόρακ Μπάνια Λούκα.



Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στην Κλάκσβικ και την Μάλμε ήταν ένας μονόλογος των Σουηδών όπου επιβλήθηκαν με τελικό σκορ 4-1, επιβεβαιώνοντας πως είναι το απόλυτο φαβορί. Ήδη η Μάλμε σκέφτεται τον επόμενο γύρο χωρίς βέβαια να σημαίνει πως θα παρουσιαστεί "νωχελική" στην εκτός έδρας για εκείνη ρεβάνς. Η Κλάκσβικ μετράει 5 νίκες εντός έδρας στα τελευταία 6 παιχνίδια της στο εγχώριο πρωτάθλημα των Νήσων Φερών και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.



Κλάκσβικ - Μάλμε - Προγνωστικά - Πρόταση:


Οι ρεαλιστικές ελπίδες είναι ελάχιστες ώστε να μπορέσει να χτυπήσει τους Σουηδούς όμως σίγουρα θέλει να δείξει το καλύτερο της πρόσωπο και να αποχωρήσει με "ψηλά το κεφάλι". Όπως και στον πρώτο αγώνα περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες και προϋποθέσεις για γκολ. Απόλυτη κυρίαρχος η φιλοξενούμενη ομάδα που θα επιδιώξει να καθαρίσει από την αρχή την υπόθεση πρόκριση. Σε καλή τιμή το 2πλό ημιχρόνου στο 1.78 και θα το επιλέξουμε.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comentarios


bottom of page