top of page

Κάρτα Bybit: Πως να την αποκτήσετε και να την ενεργοποιήσετε

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουλ

Η Bybit, μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως, έχει παρουσιάσει την δική της κάρτα crypto, προσφέροντας στους χρήστες της μία ευέλικτη και εύκολη στη χρήση λύση για την πραγματοποίηση αγορών και πληρωμών με κρυπτονομίσματα αλλά και όχι μόνο. Η συγκεκριμένη κάρτα δεν διαφέρει με τις κάρτες τραπέζης που ήδη έχετε στην κατοχή σας. Κάνει ακριβώς ότι και αυτές απλά σας δίνει και πολλά ακόμη πλεονεκτήματα. Δείτε αναλυτικά στην συνέχεια του άρθρου:


Κάρτα Bybit: Πως να την αποκτήσετε και να την ενεργοποιήσετε

Τι είναι και πώς λειτουργεί η κάρτα της Bybit;


Η κάρτα της Bybit είναι μια εικονική χρεωστική crypto κάρτα Mastercard που λειτουργεί όπως μια τυπική τραπεζική κάρτα που ήδη θα έχετε οι περισσότεροι στην κατοχή σας, με τη διαφορά ότι επιτρέπει και τις συναλλαγές με κρυπτονομίσματα.


Οι χρήστες μπορούν να φορτίσουν την κάρτα τους με διάφορα κρυπτονομίσματα όπως Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), και άλλα δημοφιλή tokens, τα οποία στη συνέχεια μετατρέπονται σε παραδοσιακά νομίσματα (όπως το ευρώ ή το δολάριο) κατά τη στιγμή της συναλλαγής άμεσα.



Τα πλεονεκτήματα που δίνει η κατοχή μίας τέτοιας κάρτας είναι πως μπορείτε πρωτίστως να αγοράζετε και να πουλάτε κρυπτονομίσματα μέσω του κορυφαίου ανταλλακτηρίου της Bybit χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Πάτε για παράδειγμα, να αγοράσετε κάτι από το σούπερ μάρκετ και έχετε μέσα στον λογαριασμό σας Bitcoin αντί για ευρώ; Κανένα πρόβλημα, εφόσον η αξία του Bitcoin την δεδομένη στιγμή είναι επαρκή, το ποσό που χρειάζεται να πληρώσετε μετατρέπεται αυτόματα σε ευρώ και ολοκληρώνετε κανονικά της αγοράς, αφαιρώντας το κόστος της συναλλαγής από τα διαθέσιμα Bitcoins ή άλλα νομίσματα που μπορεί αν έχετε στην κατοχή σας.


Επιπλέον μπορείτε να ορίσετε εσείς με ποια σειρά θέλετε να ξοδεύετε τα κρυπτονομίσματα του portofolio σας. Σε περίπτωση που έχετε άρα Bitcoin, Ethereum, Cardano, Solana, XRP, διαλέγετε με ποια σειρά μπορείτε να τα ξοδέψετε και σε περίπτωση που το ποσό που πρέπει να ξοδέψετε δεν επαρκεί με την πρώτη επιλογή, αυτόματα τραβάει το ποσό από το δεύτερο κρυπτονόμισμα που έχετε διαλέξει.


Με την κάρτα crypto της Bybit μπορείτε να πληρώσετε οπουδήποτε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε φυσικό κατάστημα η μέσω διδακτικής πληρωμής, αντιστοίχως όπως θα πληρώνατε και με την κάρτα τραπέζης. Δεν έχει καμία διαφορά. Μπορείτε να την προσθέσετε στο apple pay ή google play πορτοφόλι σας για ακόμη μεγαλύτερη διευκόλυνση.


Φυσικά η κάρτα προστατεύεται με προηγμένα μέτρα ασφαλείας, όπως η επαλήθευση δύο παραγόντων (2FA) και η κρυπτογράφηση δεδομένων, διασφαλίζοντας ότι οι συναλλαγές των χρηστών είναι ασφαλείς.



Πώς να αποκτήσετε και να ενεργοποιήσετε την κάρτα της Bybit;


Η διαδικασία απόκτησης και ενεργοποίησης της κάρτας Bybit, είναι απλή και μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγα βήματα:


  • Εγγραφή στη Bybit: Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό, μπορείτε να εγγραφείτε στην πλατφόρμα της Bybit. Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μοναδικό σύνδεσμο για να εγγραφείτε και να επωφεληθείτε από ειδικές προσφορές και έως 25€ δωρεάν: 🎁Εγγραφή στη Bybit.


  • Αίτηση για την Κάρτα: Αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, μεταβείτε στην ενότητα των καρτών και υποβάλετε την αίτηση για να εκδοθεί η κάρτα crypto στο όνομα σας. Αρχικά θα εκδοθεί σε ψηφιακή μορφή ενώ μπορείτε μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα να την παραλάβετε και σε φυσική μορφή ταχυδρομικώς.


  • Επαλήθευση Ταυτότητας: Ολοκληρώστε τη διαδικασία επαλήθευσης ταυτότητας (KYC) για να εγκριθεί η αίτησή σας.


  • Φόρτωση της Κάρτας: Μόλις παραλάβετε την κάρτα, μπορείτε να τη φορτίσετε με τα κρυπτονομίσματά σας και να αρχίσετε να την χρησιμοποιείτε.



Γιατί να Επιλέξετε την Κάρτα Crypto της Bybit;


Η κάρτα crypto της Bybit προσφέρει μία σειρά premeum features, που την καθιστούν ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να αξιοποιήσουν τα κρυπτονομίσματά τους στην καθημερινή τους ζωή. Για έναν crypto trader οι crypto κάρτες που δίνουν τα καλύτερα ανταλλακτήρια είναι "must have" καθώς σας διευκολύνει από τις μεγάλες προμήθειες των τραπεζών.


Εάν λοιπόν είστε κάτοχος και ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε την κάρτα crypto του κορυφαίου ανταλλακτηρίου της Bybit και να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματά της, χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να εγγραφείτε και να λάβετε διεκδικείτε επίσης έως 6.045 USDT στον λογαριασμό σας μαζί μπόνους μαζί με την πρώτη σας κατάθεση.




Δείτε επίσης ποια είναι τα πιο φθηνά κρυπτονομίσματα (undervalued) αυτήν την στιγμή στην αγορά, όπως και όλα μας τα άρθρα για την ενημέρωση σας στα κρυπτονομίσματα.

Comments


bottom of page