top of page

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (28/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Καραμπάγκ υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Τοφίκ Μπαχράμοφ (Μπακού 28.08.2024 19:45), για την ρεβάνς των PLay Off του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους Κροάτες να έχουν ξεκάθαρο πλεονέκτημα μετά το 3-0 στο Ζάγκρεμπ. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΜΑΛΜΕ (27/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ





Καραμπάγκ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ Προγνωστικά Πρόταση:


Σε ένα παιχνίδι με μοιρασμένη κατοχή μπάλας (48%-52%) υπέρ των φιλοξενούμενων, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήταν αυτή που δημιούργησε τις πιο αξιόλογες ευκαιρίες στην αναμέτρηση και κατόρθωσε να πετύχει 3 τέρματα κρατώντας ανέπαφη την εστία της σε μία αρκετά ικανή στην επίθεση ομάδα που έχει πολύ εύκολα το γκολ.


Συνολικά η γηπεδούχος Ντιναμό κατέγραψε 20 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων οι 8 βρήκαν εστία με τους Marko Pjaca (29') και τον φορμαρισμένο Sandro Kulenovic (75', 80') να χρίζονται σκόρερ για την ομάδα τους. Οι Αζέροι ήταν απειλητικοί καταγράφοντας 18 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 4 κατέληξαν στόχο και σίγουρα βάσει εικόνας είχαν δικαίωμα σε ένα γκολ που θα έδινε άλλα δεδομένα στην ρεβάνς όμως δεν το βρήκαν.



Στα παιχνίδια πρωταθλήματος η Καραμπάργκ εμφανώς επηρεασμένη από την επερχόμενη ρεβάνς που έχει ελάχιστες πιθανότητες να φέρει την σειρά στα ίσια, ηττήθηκε εντός έδρας από την Τουράν με ακριβές σκορ 0-1. Από την άλλη η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πήρε το τρίποντο στην έδρα της απέναντι στην Γκόριτσα με 2-1 με τον Sandro Kulenovic να βρίσκει ξανά δύο φορές τα αντίπαλα δίχτυα για δεύτερο διαδοχικό ματς.


Πρόταση: Στο σετ αποδόσεων η Καραμπάγκ φιγουράρει ως το φαβορί για την νίκη με τον Άσσο λίγο πιο κάτω από τον διπλασιασμό σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες. Σίγουρα η ομάδα από το Αρζεμπαϊτζάν θα τα δώσει όλα σε αυτή την αναμέτρηση όμως όπως φάνηκε και στον πρώτο αγώνα στην Κροατία, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι πιο έμπειρη ομάδα και ειδικά σε τέτοια παιχνίδια γνωρίζει πως να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Διπλή ευκαιρία του Χ2 σε απόδοση 1.95 έχει περισσότερη αξία και θα εμπιστευτούμε την πιο έμπειρη ομάδα σε αυτό το παιχνίδι.


Πιθανές Ενδεκάδες




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page