top of page

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ - ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ (06/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 9 Αυγ

Για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Ουέφα Τσάμπιονς Λιγκ η Καραμπάγκ θα αντιμετωπίσει την Λουντογκόρετς στο Τοφίκ Μπαχράμοφ (Μπακού 06/08/24 19:00), στην πρώτη μεταξύ τους μονομαχία για την πρόκριση στα play offs του Champions League. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΜΑΛΜΕ - ΠΑΟΚ (06/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ


Σε πολύ κατάσταση η ομάδα από το Αρζεμπαϊτζάν, μετράει 6 συνεχόμενες νίκες εκ των οποίων οι 3 είναι σε φιλικά προετοιμασίας, 2 νίκες στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και 1 νίκη στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Αράζ με σκορ 1-4.


Στον προηγούμενο γύρο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ "διέλυσε" την Λίνκολν Ρεντ Ιμπς με συνολικό σκορ 7-0, επικρατώντας 5-0 εντός έδρας και 0-2 εκτός αντίστοιχα.


Η Καραμπάχ, με τη συνεχή παρουσία της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει αποδείξει τη δυναμική της. Η εξαιρετική της επίθεση, που σημείωσε 19 γκολ στους τελευταίους 6 αγώνες, αναδεικνύει την επιθετική της ικανότητα. Η απουσία του Κουρμπανλί είναι μια σημαντική αδυναμία για την Καραμπάχ, αλλά η παρουσία του Ζουνίνιο και άλλων επιθετικών παικτών θα μπορούσε να αντισταθμίσει αυτή την απουσία.


Το ρόστερ της Καραμπάγκ:


Τερματοφύλακες: Buntic Fabijan


Αμυντικοί: Bayramov Toral, Huseynov Badavi, Medina Kevin, Mustafazada Bahlul, Vesovic Marko, de Barros da Silva Matheus


Μέσοι: Andrade Πάτρικ, Benzia Yassine, Isayev Aleksey, Jankovic Marko, Romao Julio


Επιθετικοί: Akhundzade Nariman, Juninho, Keyta Hamidou, Leandro Andrade, Xhixha Redon, Zoubir Abdellah


Προπονητής: Qurbanov Qurban



Λουντογκόρετς


Από την άλλη πλευρά, η Λουντογκόρετς έχει μια εντυπωσιακή πορεία στο εγχώριο πρωτάθλημα, μετρώντας 13 συνεχόμενες κατακτήσεις, και ανέκαθεν είναι μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα στα προκριματικά.


Η απουσία του Ντουάχ μπορεί να επηρεάσει την επιθετική γραμμή, αλλά οι επιδόσεις του Τεκπετέι και του Νεντελέφ είναι αρκετά υποσχόμενες. Η Λουντογκόρετς βασίζεται κυρίως στην πολύ καλή αμυντική της λειτουργεία αφού είναι το δυνατό της σημείο με τον τρόπο που αγωνίζεται. Στα τελευταία 4 από τα 5 παιχνίδια της έχει επιβεβαιώσει το NO GOAL. Έχοντας ξεκινήσει από τον πρώτο προκριματικό γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ έχει αποκλείσει την Ντιναμό Μπατούμι και την Ντιναμό Μινσκ για να φτάσει ως εδώ.



Το ρόστερ της Λουντογκόρετς:


Τερματοφύλακες: Μπόμαν Χέντρικ, Πάτ Σέρτζιο


Αμυντικοί: Αλμέιδα Ντίνις, Νεντιαλκόβ Αντόν, Σόνκο Σούντμπεργκ Νόα, Βερντόν Ολιβιέ, Βίτρι Άσλακ Φον


Μέσοι: Τσότσεβ Ιβάιλο, Ντουά Κουάντβο, Ντουάρτε Ντερόι, Νεντέλεβ Τόντορ, Πέντρο Ναρέσι, Πιοτρόβσκι Γιάκουμπ, Σον


Επιθετικοί: Κάιο Βιντάλ, Ντέλεβ Σπάς, Ρικ, Ρουάν Σέκο, Τεκπετέι Μπέρναρντ, Τισέρα Ματίας


Προπονητής: Ντερμεντζίεβ Γκιόργκι




Καραμπάγκ - Λουντογκόρετς Προγνωστικά Πρόταση:


Βάσει φόρμας και τρόπου παιχνιδιού οι Αζέροι δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο σε αυτό το ζευγάρωμα. Η Λουντογκόρετς ξέρει να αμύνεται ωστόσο η Καραμπάγκ στην έδρα της θα είναι πολύ πιεστική και αν δεν μπορέσει να βρει λύσεις στην επίθεση η φιλοξενούμενος δεν θα σταθεί όρθια στο Μπακού. Πάμε με τον ξερό Άσσο στο 1.78, ο οποίος παρουσιάζει πτωτική τάση και δικαιολογημένα.



 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page