top of page

ΚΑΝΑΔΑΣ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (14/07/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 15 Ιουλ

Στον μικρό τελικό του Κόπα Αμέρικα 2024, ο Καναδάς θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Ουρουγουάη στο Μπανκ οφ Αμέρικα Στάντιουμ (Σάρλοτ 14/07/24 03:00), με έπαθλο την τρίτη θέση στο φετινό Copa America. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι, χωρίς δηλαδή να υπάρχει παράταση στο παιχνίδι. Μπορείτε να βρείτε παρακάτω:



ΚΑΝΑΔΑΣ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (14/07/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

ΚΑΝΑΔΑΣ


Ο Καναδάς και μόνο που έφτασε μέχρι εδώ θεωρείται επιτυχία. Στα προημιτελικά κατάφερε και πήρε την πρόκριση απέναντι στην Βενεζουέλα στα πέναλτι, μετά όμως στα ημιτελικά απέναντι στην Αργεντινή δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε ξανά με το ίδιο σκορ από την "Αλμπισεσλέστε" με σκορ 2-0.


Θα είναι μεγάλο κατόρθωμα να πάρει την 3η θέσης στην παρθενική συμμετοχή του στην διοργάνωση. Στα 4 από τα 5 παιχνίδια του στο Κόπα Αμέρικα έχει επιβεβαιωθεί το No Goal, ενώ συνολικά μετράει 2 γκολ υπέρ και 5 κατά.


Στα αγωνιστικά νέα δεν υπολογίζεται ο 25χορνος επιθετικός της Ίντερ, Tajon Buchanan, λόγο τραυματισμού. Αμφίβολος θωρείται και ο Αλφόνσο Ντέιβις.


Το πλήρες ρόστερ του Καναδά:


Τερματοφύλακες

Ντέιν Σεντ Κλερ (Μινεσότα Γιουνάιτεντ), Τομ ΜακΓκιλ (Μπράιτον), Μαξίμ Κρεπό (Πόρτλαντ Τίμπερς)

Αμυντικοί


Άλιστερ Τζόνσον (Σέλτικ), Κάιλ Χίμπερτ (Σεντ Λούις Σίτι), Ρίτσι Λαριέα (Τορόντο), Μόιζε Μπομπίτο (Κολοράντο Ράπιντς), Τζοέλ Βάτερμαν (Μόντρεαλ), Αλφόνσο Ντέιβις (Μπάγερν Μονάχου), Λουκ ντε Φούτζερολς (Φούλαμ), Καμάλ Μίλερ (Πόρτλαντ Τίμπερς), Ντέρεκ Κορνέλιους (Μάλμε)


Μέσοι

Ισμαέλ Κονέ (Γουότφορντ), Ματιέ Σοϊνιέρ (Μόντρεαλ), Τζόναθαν Οσόριο (Τορόντο), Σάμουελ Πίτε (Μόντρεαλ), Αλί Αχμέντ (Βανκούβερ), Στίβεν Γιουστάκιο (Πόρτο), Ταϊζόν Μπιουκάναν (Ίντερ)


Επιθετικοί

Λίαμ Μίλαρ (Πρέστον), Τέο Μπερ (Μάδεργουελ), Κάιλ Λάριν (Μαγιόρκα), Τζόναθαν Ντέιβιντ (Λιλ), Τζέισεν Ράσελ-Ρόου (Κολόμπους), Τζέικομπ Σάφελμπεργκ (Νάσβιλ), Τάνι Ολουβασένι (Μινεσότα Γιουνάιτεντ)


Προπονητής: Marsch Jesse




ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ


Σε έναν επεισοδιακό ημιτελικό η Ουρουγουάη απέναντι στην Κολομβία ηττήθηκε με 1-0, παρόλο που αγωνίστηκε ένα ημίχρονο με αριθμητικό πλεονέκτημα. Πίεσε αρκετά, δημιούργησε ευκαιρίες ωστόσο δεν κατόρθωσε να σκοράρει και έτσι θα διεκδικήσει την τρίτη θέση σε μικρό τελικό με αντίπαλο τον Καναδά.


Η Ουρουγουάη πραγματοποίησε πολύ καλό Κόπα Αμέρικα έχοντας σημειώσει στον όμιλο 9 γκολ σε 3 αναμετρήσεις ενώ δέχτηκε μόλις 1. Έβγαλε εκτός στα προημιτελικά την Βραζιλία στα πέναλτι αλλά δεν κατόρθωσε να συνεχίσει μέχρι το τέλος.


Στα αγωνιστικά νέα σταθερά εκτός ο αμυντικός Αραούχο που τραυματίστηκε στον αγώνα με την Βραζιλία και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο μήνες.


Το πλήρες ρόστερ της Ουρουγουάης:


Τερματοφύλακες: Israel Franco (Σπόρτινγκ), Mele Santiago (Τζούνιορ), Rochet Sergio (Ιντερνασιονάλ)


Αμυντικοί: Araujo Ronald (Μπαρτσελόνα), Caceres Sebastian (Κλαμπ Αμέρικα), Gimenez Jose Maria (Ατλέτικο Μαδρίτης), Olaza Lucas (Κράσνονταρ), Olivera Mathias (Νάπολι), Varela Guillermo (Φλαμένγκο), Vina Matias (Φλαμένγκο)


Μέσοι: Bentancur Rodrigo (Τότεναμ), Canobbio Agustin (Ατλέτικο Παραναένσε), Marichal Nicolas (Δυναμό Μόσχας), Martinez Εμιλιάνο (Μίντιλαντ), Nandez Nahitan (Κάλιαρι), Ugarte Manuel (Παρί Σεν Ζερμέν), Valverde Federico (Ρεάλ Μαδρίτης), de Arrascaeta Giorgian (Φλαμένγκο), de la Cruz Nicolas (Φλαμένγκο)


Επιθετικοί: Araujo Maximiliano (Τολούκα), Nunez Darwin (Λίβερπουλ), Ocampo Brian (Κάντιθ), Olivera Cristian (Λος Άντζελες), Pellistri Facundo (Γρανάδα), Rodriguez Brian (Κλαμπ Αμέρικα), Suarez Luis (Ίντερ Μαϊάμι)


Προπονητής: Bielsa Marcelo



Πιθανές Ενδεκάδες







Καναδάς - Ουρουγουάη Προγνωστικά Πρόταση:


Ανώτερη ομάδα η Ουρουγουάη, το ερώτημα είναι κατά πόσο οι παίκτες της θα είναι συγκεντρωμένοι μετά τα όσα συνέβησαν έξω αγωνιστικά στον ημιτελικό με την Κολομβία. Ο Καναδάς δεν σκοράρει εύκολα παρόλο που δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά δεν έχει να χάσει τίποτα σε αυτό το ματς πέρα από το να κυνηγήσει την τρίτη θέση, που θα θεωρηθεί μεγάλο επίτευγμα. Η απουσία άγχους και πίεσης μπορεί να ωθήσει σε ποιο ανοιχτό παιχνίδι τις ομάδες. Πάμε με το Over 2.5 στο 1.86





 

Δείτε επίσης τα προγνωστικά για τον τελικό Αργεντινή - Κολομβία. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στo στοίχημα.


 



Comentários


bottom of page