top of page

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (01/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, η Καλλιθέα θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στο Grigoris Lambrakis Stadium (Αθήνα 01.09.2024 22:00), με τους πράσινους να πηγαίνουν στην αναμέτρηση με την ψυχολογία στα ύψη μετά την νίκη μεσοβδόμαδα κόντρα στην Λανς (2-0), με την οποία «κλείδωσε» την συμμετοχή του στην League Phase του Κόνφερες λιγκ 2024/25.



ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (01/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ


Η Καλλιθέα με ένα πλήρη προσήλωση στο αμυντικό της κομμάτι, λίγο έλειψε να κάνει «ζημιά» στον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης την προηγούμενη αγωνιστική ωστόσο ηττήθηκε με τελικό σκορ 2-1. Αρχικά έμεινε πίσω με τους γηπεδούχους να βρίσκουν την λύση με τον Βέντε στο 14' όμως στην επανάληψη μία «αναταραχή» στην άμυνα του Ολυμπιακού, εκμεταλλεύτηκε ο Roberts Uldrikis στο 60', φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Την λύση τελικά βρήκαν οι ερυθρόλευκοι στο 80΄με τον Γιάρεμτσουκ, με την Καλλιθέα να αδυνατεί να κρατήσει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για την ίδια ενόψει συνέχειας.


Στην πρεμιέρα ήρθε ισόπαλη χωρίς σκορ κόντρα στον Λεβαδειακό όμως δεν έπεισε είναι η αλήθεια με την εικόνα της και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε ηττηθεί. Στα νέα απουσιών, οι Nicolás Marotta, Mathieu Valbuena και Γιάννης Σαρδέλης δεν υπολογίζονται για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.



ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ


Ο Παναθηναϊκός με την ψυχολογία στα ύψη μετά την νίκη με 2-0 ακριβές σκορ στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Λανς, θέλει πριν την διακοπή να πάρει το εκτός έδρα τρίποντο με μία πειστική εμφάνιση και να αφήσει τα «κακώς κείμενα» από τις πρώτες δύο αγωνιστικές που ..δεν έπεισε. Κόντρα στην Λανς δεν έκανα καλό πρώτο ημίχρονο με τον Ντραγκόφσκι να αποκρούει πέναλτι στο 15' όμως στο δεύτερο ημίχρονο πήρε μέτρα στο γήπεδο και αφού ο τερματοφύλακας του τριφυλλιού αρνήθηκε το γκολ σε αρκετές περιπτώσεις στους Γάλλους, την λύση έδωσε ο Πελίστρι (62') στο παρθενικό του γκολ με την φανέλα των πρασίνων. Το γκολ του Πελίστρι έδωσε ώθηση στην ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο που κατάφερε να βάλει και δεύτερο τέρμα με τον Τετέ (85') και έφερε το συνολικό σκορ υπέρ του μετά το 2-1 στην Γαλλία και ήταν αυτοί που πήραν το εισιτήριο εισόδου στην League Phase του Κόνφερεςνς Λιγκ 2024/25.


Ακόμη ένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού που σημειώθηκαν συνολικά από 2 και λιγότερα τέρματα (Under 2.5), όντας το 5ο στα 6 τελευταία παιχνίδια που επιβεβαιώνεται αυτό το στατιστικό.


Στα αγωνιστικά νέα δεν υπάρχει κάποιο «φρέσκο» θέμα απουσίας για τον Ντιέγκο Αλόνσο. Σταθερά εκτός ο μπακ Μπάλντοκ.



Η Βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ



Καλλιθέα - Παναθηναϊκός Προγνωστικά Πρόταση:


Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο παιχνίδι με μομέντουμ μετά την νίκη κόντρα στην Λανς και θέλει να αφήσει πίσω τις μέτριες εμφανίσεις των πρώτων δύο αγωνιστικών της Σούπερ Λιγκ. Είναι ευκαιρία να δείξει πράγματα σε αυτό το παιχνίδι και επιθετικά, κόντρα σε μία ομάδα που δεν έδειξε ιδιαίτερες επιθετικές αρετές στα περασμένα παιχνίδια και αναμένεται να ακολουθήσει ένα παθητικό πλάνο. Επιλογή το ▶️ 2 + Under 3.5 στο 2.15.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page