top of page

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΕΚ (22/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Καλλιθέα υποδέχεται την ΑΕΚ (22.09.2024 21:00) στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ακλόνητο φαβορί η «Ένωση». Ψάχνει το πρώτο της τρίποντο η Καλλιθέα Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΕΚ (22/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ


Ακόμη μία ισοπαλία για την Καλλιθέα που ψάχνει το πρώτο της τρίποντο στην άνοδο της στην Σούπερ Λιγκ. Την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ στην Λαμία (0-0) με ισάριθμες τελικές προσπάθειες και στις δύο εστίες. Έδειξε χαρακτήρα κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο όπου και εκεί απέσπασε την ισοπαλία ημέρας (2-2), έχοντας μάλιστα φάσεις στο φινάλε για να πάρει και το παιχνίδι. Με οδηγό αυτήν την αναμέτρηση θα υποδεχτεί την ΑΕΚ γνωρίζοντας πως το έργο θα είναι εξίσου πολύ δύσκολο.



ΑΕΚ


H AEK εκμεταλλευόμενη τις ισοπαλίες του Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, τους έπιασε στην κορυφή και πλέον υπάρχει τριπλή ισοβαθμία των τριών προαναφερόμενων με 10 βαθμούς. Άνετα επικράτηση για του «κιτρινόμαυρους» την περασμένη αγωνιστική που υποδέχτηκαν τον Βόλο στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ όπου νίκησαν με 2-0 σκορ. Στα 3 από τα 4 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της με όλους αυτούς τους αγώνες να τελειώνουν με συνολικό εύρος τερμάτων 2 έως 3 γκολ.



Καλλιθέα - ΑΕΚ Προγνωστικά Πρόταση:


Πιστεύουμε θα ανοίξει εδώ το παιχνίδι. Η ΑΕΚ βρίσκει λύσεις επιθετικά και παράγει αρκετές ευκαιρίες. Ικανή να κάνει την ζημιά η Καλλιθέα αν δεν φοβηθεί το παιχνίδι. Πρόταση: ➡️ Over 2.5 στο 1.72



H Βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page