top of page
Εικόνα συγγραφέαUNDERCOVERSBET

ΙΤΑΛΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ (10/10/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την τρίτη αγωνιστική του Β΄ ομίλου της League A του Nations League, η Ιταλία θα αναμετρηθεί με το Βέλγιο στο «Ολύμπικο (Ρώμη 10.10.2024 21:45). Το γκρουπ συμπληρώνουν Γαλλία και Ισραήλ. Οι δύο ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις εξασφαλίζουν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η ομάδα που θα τερματίσει στην 4η θέση του ομίλου υποβιβάζεται στο League B ενώ η ομάδα που θα πάρει την 3η θέση θα παίξει αγώνες μπαράζ για την παραμονή της στην League A. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΙΤΑΛΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ (10/10/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΙΤΑΛΙΑ 🇮🇹


Η Ιταλία είναι μόνη πρώτη στον όμιλο με 6 βαθμούς καθώς έκανε το 2 στα 2 στα πρώτα ματς του γκρουπ, επικρατώντας 1-3 κόντρα στου Γάλλους και 1-2 κατά του Ισραήλ. «Έκλψε» τις εντυπώσεις κόντρα στην Γαλλία στην πρεμιέρα καθώς μετά την άσχημη εικόνα της στα τελικά του Euro 2024, λίγοι περίμεναν να παρουσιαστεί τόσο βελτιωμένη όσο έδειξε. Στο τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στο Ισραήλ τα γκολ των Φρατέζι (38') και Μόισε Κιν (62') ήταν αρκετά για να δώσουν την νίκη στην ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι με το Ισραήλ να μειώνει στο 90ο λεπτό σε 1-2. Και τα δύο παιχνίδι των Ιταλών είχαν γκολ και τελείωσαν με επιβεβαιωμένο το Over 2.5 προγνωστικό και το Goal - Goal.


ΒΕΛΓΙΟ 🇧🇪


Το Βέλγιο ηττήθηκε στον τελευταίο αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής του Nations League προγνωστικά κόντρα στην Γαλλία με 2-0 τελικό σκορ. Συνολικά οι Βέλγοι είχαν την κατοχή μπάλας σε ποσοστό 53% όμως οι Γάλλοι απειλούσαν περισσότερο και αυτό αποτυπώνεται και στα νούμερα των τελικών προσπαθειών με 25 για τους «τρικολόρ» και 9 για το Βέλγιο. Μετά το τέλος του συγκεκριμένου παιχνιδιού σχολιάστηκαν έντονα οι δηλώσεις του αρχηγού και ηγέτη της ομάδας, Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος δήλωσε πως ορισμένοι ποδοσφαιριστές δεν δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους για την Εθνική ομάδα. Από αυτό βέβαια μπορεί να βγει το συμπέρασμα πως δεν υπάρχει και το καλύτερο δυνατό κλίμα στο σύνολο του Ιταλού Ντομένικο Τεντέσκο.


Στην πρεμιέρα το Βέλγιο «καθάρισε» το Ισραήλ (3-1) και θέλει σίγουρα θετικό αποτέλεσμα στην Ρώμη για να είναι μέσα στο «κόλπο» της κατάληψης των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου.



Ιταλία - Βέλγιο Προγνωστικά Πρόταση:


Ναι μεν η Ιταλία έχει τον πρώτο λόγο ωστόσο η ποιότητα του Βελγίου είναι δεδομένη και θα αποφύγουμε το σημείο εδώ καθώς δεν αποκλείεται οι Βέλγοι να βγάλουν αντίδραση. Η Ιταλία έδειξε βελτιωμένη στα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου ωστόσο μην ξεχνάμε την αρκετά κακή εικόνα που είχε προ λίγο μηνών στο Euro. Επιλέγουμε το 2 έως 3 γκολ στο 1.92 καθώς είναι μέσα στα πιο πιθανά τελικά σκορ, σε ένα παιχνίδι που μοιάζει να είναι αρκετά κοντά και δύσκολα θα ξεφύγει κάποια εκ των δύο αντίπαλων ομάδων.



Ο Όμιλος των ομάδων




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.




Comments


bottom of page