top of page

ΙΣΡΑΗΛ - ΙΤΑΛΙΑ (09/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: πριν από 5 ώρες

Για την δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ της League A του Nations League, Ισραήλ και Ιταλία θα μονομαχήσουν στην «Bozsik Arena» (Βουδαπέστη - Ουδέτερο έδαφος 09.09.2024 21:45).


Τον όμιλο συμπληρώνουν Γαλλία και Βέλγιο με το Ισραήλ ως το απόλυτο αουτσάιντερ σε αυτό το γκρουπ και τις υπόλοιπες ομάδες θεωρητικά να δίνουν μάχη για την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά που δίνουν οι δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΙΣΡΑΗΛ - ΙΤΑΛΙΑ (09/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ 🇮🇱


To Ισραήλ γνώριζε εξ αρχής πως έχει μία πολύ δύσκολη αποστολή σε αυτόν τον όμιλο. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε από το Βέλγιο εκτός έδρας (3-1) ενώ θα μπορούσε να ο δείκτης του σκορ μπορούσε να γράψει υψηλότερο αριθμό για του γηπεδούχους. Συνολικά το Ισραήλ κατέγραψε ποσοστό κατοχής μπάλας 40%, και σημείωσε συνολικά 9 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 2 κατέληξαν στην εστία.


Αρχικά το Βέλγιο προηγήθηκε στο 21' με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε με το Ισραήλ να ξαναμπαίνει στο παιχνίδι μετά το αυτογκόλ του Καστάνιε στο 36'. Παρόλα αυτά δεν κατόρθωσε να απειλήσει ιδιαίτερα τους Βέλγους με το δεύτερο μέρος να είναι ένα επιθετικό κρεσέντο των γηπεδούχων.



ΙΤΑΛΙΑ 🇮🇹


Έκανε την έκπληξη στο ματς της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στην Γαλλία στο «Παρκ Ντε Πρενς» και πήρε μεγάλο διπλό με τελικό ακριβές σκορ 1-3. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η Ιταλία σημείωσε 46% ποσοστό κατοχής της μπάλας πραγματοποιώντας 11 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 6 εντός εστίας. Για την «Σκουάντρα Ατζούρα» σκόραραν οι Φεντερίκο Ντιμάρκο (30'), Νταβίντε Φρατέσι (51') και Τζιάκομο Ρασπαντόρι (74'). Σημειώνεται πως η Γαλλία προηγήθηκε μόλις στο 1ο λεπτό της συνάντησης με τον 22χρονο επιθετικό της Παρί, Μπαρκολά.


Καλύτερη ομάδα η Ιταλία σχεδόν καθόλη την διάρκεια του αγώνα, φαίνεται να έδωσε μήνυμα πως αφήνει πίσω την μέτρια έως κακή παρουσία της στο περασμένο Euro και κόντρα στο Ισραήλ έχει μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2 στα 2, βάζοντας γερά «θεμέλια» στο να τερματίσει σε μία εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου, που δίνουν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.


Πιθανές Ενδεκάδες





Ισραήλ - Ιταλία Προγνωστικά Πρόταση:


Αναμενόμενο το σετ των αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες, με το διπλό πολύ χαμηλά. Δεν υπάρχει "πάτημα" ώστε να μας δώσει κίνητρο να στηρίξουμε κάποια επιλογή κόντρας εδώ. Ακίνδυνο το Ισραήλ στην πρεμιέρα κόντρα σε μία Ιταλία που έρχεται με φόρα μετά το διπλό στο Παρίσι. Αν το Ισραήλ αγωνιστεί με τον ίδιο τρόπο όπως στην πρεμιέρα θα έχει σοβαρά προβλήματα στα μετόπισθεν. Πιστεύουμε ότι θα μπουν γκολ, ίσως και από τις δύο πλευρές. Επιλογή το ➡️ 2 + Over 2.5 στο 1.85


Ο Όμιλος των ομάδων




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page