top of page
Εικόνα συγγραφέαUNDERCOVERSBET

ΙΣΡΑΗΛ - ΓΑΛΛΙΑ (10/10/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την τρίτη αγωνιστική του Β΄ ομίλου της League A του Nations League, το Ισραήλ θα αναμετρηθεί με την Γαλλία στην «Bozsik Arena» (Βουδαπέστη 10.10.2024 21:45). Το γκρουπ συμπληρώνουν Βέλγιο και Ιταλία. Οι δύο ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις εξασφαλίζουν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η ομάδα που θα τερματίσει στην 4η θέση του ομίλου υποβιβάζεται στο League B ενώ η ομάδα που θα πάρει την 3η θέση θα παίξει αγώνες μπαράζ για την παραμονή της στην League A. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΙΣΡΑΗΛ - ΓΑΛΛΙΑ (10/10/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ 🇮🇱


Εξ αρχής η ομάδα του Ισραήλ γνώριζε πως σε όμιλο με Γαλλία, Ιταλία και Βέλγιο δεν έχει ρεαλιστικές πιθανότητες για να καταφέρει έστω να παραμείνει στην League A του θεσμού. Μέχρι στιγμής μετράει 2 ήττες εκ των οποίων στην πρεμιέρα που ηττήθηκε κόντρα στον Βέλγιο εκτός έδρας (3-1) και στο τελευταίο της παιχνίδι ως τυπικά γηπεδούχους όπου το πάλεψε κόντρα στην Ιταλία όμως ηττήθηκε (1-2). Στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε 45% ποσοστό κατοχής μπάλας με τελικές 7 προσπάθειες για γκολ. Σκόρε για το Ισραήλ ήταν ο Μοχάμεντ Αμπού Φανί ο οποίος μείωσε στο 90' σε 1-2 τα γκολ των Φρατέζι (38') και Μόισε Κιν (62') των Ιταλών. Σημαντικό στατιστικό πως το Ισραήλ βρήκε δίχτυα στα δύο πρώτα παιχνίδια στα οποία όμως αναμενόταν δεν είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και ειδικά στον πρεμιέρα κόντρα στο Βέλγιο είχε πλήρως παθητικό ρόλο.


Στα αγωνιστικά νέα το Ισραήλ θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς προβλήματα απουσιών.



ΓΑΛΛΙΑ 🇫🇷


Η Γαλλία μετά την δίκαιη βάσει εικόνας της ήττα την εντός έδρα πρεμιέρα κόντρα στην Ιταλία (1-3), επικράτησε στο τελευταίο της παιχνίδι για την δεύτερη αγωνιστική του ομίλου απέναντι στο Βέλγιο με 2-0 τελικό σκορ, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά στοιχήματος. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι «τρικολόρ» κατέγραψαν 47% ποσοστό κατοχής μπάλας και 25 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 9 εύστοχες. Για τη Γαλλία τα γκολ πέτυχαν οι Κόλο Μουάνι (29') και Ουσμάν Ντεμπελέ (57'), σε ένα ματς που είχαν την υπεροχή και ήταν ανώτεροι από τους Βέλγους.



Ισραήλ - Γαλλία Προγνωστικά Πρόταση:


Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμ θεωρητικά δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα κόντρα στο Ισραήλ. Όπως είναι αναμενόμενο το διπλό είναι αρκετά χαμηλά οπότε θα πάμε με το ειδικό Γαλλία να σκοράρει και στα δύο ημίχρονο. Η Γαλλία παρόλο που δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή της φόρμα έχει αδιαμφισβήτητα τεράστια ποιότητα και πιστεύουμε ένα γκολ και στα δύο 45αλεπτά μπορεί να το βρει. Το Ισραήλ δέχτηκε γκολ και στα δύο ημίχρονο κόντρα σε Ιταλία και Βέλγιο. Πρόταση να σκοράρει η Γαλλία και στα δύο ημίχρονα στο 1.79



Ο Όμιλος των ομάδων




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.



Comments


bottom of page