top of page

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ (05/07/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ξεκινάει η νόκ άουτ φάση των "8" του Euro 2024, με την Ισπανία να βρίσκεται αντιμέτωπη με την οικοδέσποινα του τουρνουά Γερμανία. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην MHPArena (Στουτγκάρδη 05/07/24 19:00) και όποια ομάδα καταφέρει και προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Πορτογαλία - Γαλλία. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, ακολουθεί παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



ΙΣΠΑΝΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ (05/07/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΙΣΠΑΝΙΑ


Η Ισπανία επιβεβαίωσε και στην νοκ άουτ φάση των "16" πως είναι η πιο φορμαρισμένη και ποιοτική ομάδα του τουρνουά. Πέρασε το εμπόδιο της Γεωργίας δημιουργώντας σωρεία καθαρών ευκαιριών για γκολ μπροστά από την αντίπαλη εστία.


Παρόλο που στο 18' λεπτό του πρώτου ημιχρόνου βρέθηκε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ που χρεώθηκε στον Λε Νορμάντ, δεν πτοήθηκε καθόλου, γνωρίζοντας το πόσο ανώτερη ομάδα είναι από την αξιόμαχη Γεωργία, ισοφάρισε στο 39' με το σουτ του Ρόντρι εκτός περιοχής σε 1-1. Με το ματς να είναι ισόπαλο στο ημίχρονο, η επανάληψη μετατράπηκε σε μονόλογο για τους Ισπανούς όπου στο 51' ο Φαμπιάν Ρουίζ κάνει το 2-1 με τους Νίκο Γουίλιαμς στο 75' και Ντάνι Όλμοστο 83' να γράφουν το τελικό 4-1.


Συνολικά η "La Furia Roja" σημείωσε συνολικά 36! τελικές προσπάθειες για γκολ, εκ των οποίων οι 13 βρήκαν εστία. Συνολικά από την πρεμιέρα στην φάση των ομίλων μετράει 9 τέρματα σε 4 αγώνες ενώ έχει δεχτεί μόνο 1.


Στα αγωνιστικά νέα δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα τραυματισμών, με τον Ντε Λα Φουέντε να έχει στην διάθεση του το καλύτερο δυνατό αρχικό σχήμα.



Το πλήρες ρόστερ της Ισπανίας:


Τερματοφύλακες: Σιμόν (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Ράγια (Άρσεναλ), Ρεμίρο ( Ρεάλ Σοσιεδάδ)


Αμυντικοί: Καρβαχάλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Χεσούς Νάβας (Σεβίλλη), Βίβιαν (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Λαπόρτ (Αλ Νασρ), Νάτσο (Ρεάλ), Λε Νορμάν (Σοσιεδάδ), Κουκουρέγια (Τσέλσι), Γκριμάλντο (Λεβερκούζεν)


Μέσοι: Ρόντρι (Μάντσεστερ Σίτι), Θουμπιμέντι (Σοσιεδάδ), Μερίνο (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Ρουίθ (Παρί Σεν Ζερμέν), Πέδρι (Μπαρτσελόνα), Φερμίν Λόπεθ (Μπαρτσελόνα)


Επιθετικοί: Άλβαρο Μοράτα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Χοσέλου (Ρεάλ Μαδρίτης), Φεράν Τόρες (Μπαρτσελόνα), Γιαμάλ (Μπαρτσελόνα), Όλμο (Λειψία), Οϊαρθάμπαλ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Νίκο Γουίλιαμς (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Αγιόθε Πέρεθ (Ρεάλ Μπέτις), Μπαένα (Βιγιαρεάλ)


Προπονητής: Λουις Ντε Λα Φουέντε




ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Η Γερμανία επικράτησε 2-0 της Δανία στην φάση των "16" σε μία αναμέτρηση που πρωταγωνιστικό ρόλο είχε το....VAR. Οι Δανοί προηγήθηκαν στο 48΄ με τον Άντερσεν όμως το τέρμα ακυρώθηκε για χιλιοστά, με τον ίδιο παίκτη 3 λεπτά αργότερα να χρεώνεται πέναλτι για χέρι εντός περιοχής με τον Κάι Χάβερτζ να είναι εύστοχος από τα 11 βήματα και να βάζει μπροστά στο σκορ του Γερμανούς.


Η συνέχεια ανήκε στο σύνολο του Νάγκελσμαν, με τον Μουσιάλα στο 68΄να κλειδώνει το ματς γράφοντας το τελικό 2-0. Τα "πάντσερς" βρήκαν ξανά δίχτυα στο 90+2' όπου και πάλι μετά τη χρήση VAR, το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.


Μαζί με την Ισπανία και η Γερμανία είναι οι δύο πιο παραγωγικές ομάδες του φετινού Euro 2024, και φυσικά θεωρούνται από τα πιο δυνατά φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Οι Γερμανοί έχουν σκοράρει συνολικά 10 γκολ σε 4 ματς (η καλύτερη επίθεση μέχρι στιγμής,1 γκολ παραπάνω από τους Ισπανούς), ενώ έχουν δεχτεί 2.


Δεν έχει αναφερθεί κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Πανέτοιμη η οικοδέσποινα να "υποδεχτεί" τους Ισπανούς στην σπουδαιότερη αναμέτρηση του φετινού Euro, μέχρι την επόμενη.


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Γερμανίας:


Τερματοφύλακες: Όλιβερ Μπάουμαν (Χόφενχαϊμ), Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα).


Αμυντικοί: Βάλντεμαρ Άντον (Στουτγκάρδη), Μπένγιαμιν Χένριχς (Λειψία), Γιόσουα Κίμιχ (Μπάγερν Μονάχου), Ρόμπιν Κοχ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Μαξιμίλιαν Μίτελστεντ (Στουτγκάρδη), Ντάβιντ Ράουμ (Λειψία), Αντόνιο Ρίντιγκερ (Ρεάλ Μαδρίτης), Νίκο Σλότερμπεκ (Ντόρτμουντ), Τζόναθαν Τα (Λέβερκουζεν).


Μέσοι: Ρόμπερτ Άντριχ (Μπάγερν Λέβερκουζεν), Κρις Φίριχ (Στουτγκάρδη), Πάσκαλ Γκρος (Μπράιτον), Ιλκάι Γκιντογκάν (Μπαρτσελόνα), Τόνι Κρόοζ (Ρεάλ Μαδρίτης), Τζαμάλ Μουσιάλα (Μπάγερν Μπονάχου), Εμρέ Τσαν (Ντόρτμουντ), Λιρόι Σανέ (Μπάγερν Μονάχου), Φλόριαν Βιρτς (Μπάγερν Λέβερκουζεν).


Επιθετικοί: Μαξιμίλιαν Μπάιερ (Χόφενχαϊμ), Νίκλας Φίλκρουγκ (Ντόρτμουντ), Κάι Χάφερτς (Άρσεναλ), Τόμας Μίλερ (Μπάγερν Μονάχου), Ντένιζ Ούνταβ (Στουτγκάρδη).


Προπονητής: Γιούλιαν Νάγκελζμαν


Πιθανές ενδεκάδες:





Ισπανία - Γερμανία Προγνωστικά στο Στοίχημα:


Οι δύο πιο δυνατές ομάδες του φετινού Euro "συγκρούονται" στην Στουτγκάρδη. Απόλυτη ισορροπία το σετ αποδόσεων με τον Άσο και το Διπλό σχεδόν στην ίδια τιμή. Αποτελούν τις δύο καλύτερες επιθέσεις του τουρνουά και με την επιθετική ικανότητα που έχουν μοιάζει απίθανο να μην βρουν τα αντίπαλα δίχτυα αμφότερες. Το Goal - Goal προσφέρεται στο 1.72 και αυτή θα είναι η κύρια επιλογή μας για αυτό το μεγάλο ματς.



 

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα


 


Comments


bottom of page