top of page

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ (30/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την νοκ άουτ φάση των "16" του Euro 2024, η Ισπανία θα αντιμετωπίσει την Γεωργία στο Ράιν Ένερτζι Στάντιον (Κολωνία 30/06/24 22:00). Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον νικητή του ζευγαριού Γερμανία - Δανία. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω:



ΙΣΠΑΝΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ (30/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ισπανία


Η Ισπανία έδειξε ίσως την καλύτερη εικόνα στο τουρνουά μέχρι στιγμής στα τρια πρώτα παιχνίδια της φάσης των ομίλων. Την πρώτη αγωνιστική κόντρα στην Κροατία προηγούταν ήδη στο πρώτο ημίχρονο με 3-0 το οποίο κράτησε μέχρι το τέλος. Στον δεύτερο και πιο δυνατό αγώνα του ομίλου απέναντι στην κάτοχο του τροπαίου Ιταλία, έκανε επίδειξη δύναμης με γνώμονα την εικόνα της και όχι το φτωχό 1-0 που ήρθε μετά από αυτογκολ. Κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας τον πλήρη έλεγχο του ματς και δεν άφησε καθόλου περιθώρια στους Ιταλούς να επιτεθούν.


Στον τελευταίο αγώνα απέναντι στην Αλβανία, γνωρίζοντας πως ότι και αν γινόταν η πρώτη θέση του ομίλου ήταν εξασφαλισμένη ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε έκανε ροτέισον ξεκουράζοντας έτσι αρκετούς παίκτες του αρχικού σχήματος. Παρόλο αυτά η Ισπανία ήταν ανώτερη ακόμη και με τα "δεύτερα" και το γκολ του Φερνάν Τόρες στο 13ο λεπτό ήταν αρκετό για να κρίνει την αναμέτρηση. Έτσι οι Ισπανοί είναι οι μόνοι που τερμάτισαν με 9πόντους στο γκρουπ έχοντας 3 στα 3.


Στα αγωνιστικά νέα αμφίβολος κρίνεται ο κεντρικός αμυντικός Λαπόρτ, καθώς ταλαιπωρείται ακόμη από τραυματισμό.


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Ισπανίας:


Τερματοφύλακες: Σιμόν (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Ράγια (Άρσεναλ), Ρεμίρο ( Ρεάλ Σοσιεδάδ)


Αμυντικοί: Καρβαχάλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Χεσούς Νάβας (Σεβίλλη), Βίβιαν (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Λαπόρτ (Αλ Νασρ), Νάτσο (Ρεάλ), Λε Νορμάν (Σοσιεδάδ), Κουκουρέγια (Τσέλσι), Γκριμάλντο (Λεβερκούζεν)


Μέσοι: Ρόντρι (Μάντσεστερ Σίτι), Θουμπιμέντι (Σοσιεδάδ), Μερίνο (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Ρουίθ (Παρί Σεν Ζερμέν), Πέδρι (Μπαρτσελόνα), Φερμίν Λόπεθ (Μπαρτσελόνα)


Επιθετικοί: Άλβαρο Μοράτα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Χοσέλου (Ρεάλ Μαδρίτης), Φεράν Τόρες (Μπαρτσελόνα), Γιαμάλ (Μπαρτσελόνα), Όλμο (Λειψία), Οϊαρθάμπαλ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Νίκο Γουίλιαμς (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Αγιόθε Πέρεθ (Ρεάλ Μπέτις), Μπαένα (Βιγιαρεάλ)


Προπονητής: Λουις Ντε Λα Φουέντε




Γεωργία


Η Γεωργία αποτέλεσε την μεγαλύτερη έκπληξη μέχρι στιγμής στην φάση των ομίλων του euro 2024. Στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Πορτογαλία χρειαζόταν μόνο νίκη για να μπορεί να έχει μία θέση στα νοκ άουτ και τα κατάφερε.


Ένα γκολ του Κβίτσα Κβαρακτσκέλια μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης και το εύστοχο πέναλντι του Μικαουτάτζε στο 57' έδωσαν στην πρωτάρα μάλιστα σε τελική φάση euro Γεωργία, μία ιστορική πρόκριση που πανηγυρίστηκε με τον ανάλογο τρόπο. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως οι Πορτογάλοι είχαν εξασφαλισμένη την πρωτιά στον όμιλο και έτσι ορισμένοι βασικοί παίκτες πήραν λίγο έως καθόλου χρόνο συμμετοχής. Αυτό δεν αναιρεί την τεράστια νίκη των Γεωργιανών αφού αν κοιτάξετε τα "δεύτερα" των Ποροτγάλων καταλαβαίνετε γιατί αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά φαβορί για νικητές του euro 2024.


Προηγουμένως στον όμιλο η Γεωργία ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Τουρκία με 3-1 ενώ σε ένα ματς που κινδύνεψαν αρκετά κατόρθωσαν να φύγουν αλώβητοι με τον βαθμό της ισοπαλίας, που ουσιαστικά τους έδωσε την ελπίδα για να κυνηγήσουν τις ελπίδες τους στον τελευταίο αγώνα.


Στα αγωνιστικά νέα ο Βίνι Σανιόλ δεν θα έχει στην διάθεση του τον μέσο της Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα Μεκβαμπισβίλι, λόγο συμπλήρωσης καρτών.


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Γεωργίας:


Τερματοφύλακες:

Giorgi Mamardashvili (Βαλένθια)


Αμυντικοί:

Lasha Dvali (ΑΠΟΕΛ), Guram Kashia (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Solomon Kvirkvelia (Αλ Ακντούντ), Luka Lochoshvili (Kρεμονέζε)


Μέσοι:

Sandro Altunashvili (Βόλφσμπεργκερ), Giorgi Chakvetadze (Γουότφορντ), Otar Kakabadze (Κρακόβια), Giorgi Kochorashvili (Λεβάντε), Anzor Mekvabishvili (Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα), Georgiy Tsitaishvili (Ντιναμό Μπατούμι)


Επιθετικοί:

Zuriko Davitashvili (Μπορντό), Khvicha Kvaratskhelia (Νάπολι), Georges Mikautadze (Μετς), Budu Zivzivadze (Καρλσρούη)


Προπονητής:

Willy Sagnol


Πιθανές ενδεκάδες:





Ισπανία - Γεωργία Προγνωστικά στο Στοίχημα:


Η πορεία της Γεωργίας μέχρι στιγμής θεωρείται άκρως επιτυχημένη. Εδώ που έφτασε δεν υπάρχει περιθώριο καθώς σε οποιοδήποτε σενάριο θα τύχαινε να παίξει απέναντι σε κάποιο από τα "μεγαθήρια" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ίσως όμως έπεσαν απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του τουρνουά, την Ισπανία και τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα για αυτούς. Δεν είναι μία ομάδα που κλείνεται όλο το ματς πίσω, θα πάρει τα μέτρα της σε ορισμένα χρονικά σημεία και ίσως το ματς ανοίξει, κόντρα σε μία ταχύτατη ομάδα που έχει το γκολ στο "τσεπάκι". Θα πάμε με τον 1 + Οver 3.5 στο 2.65



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα


 


Comments


bottom of page