top of page

ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (10/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: πριν από 3 ώρες

Για την δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ της Λιγκ Β του Nations League, η Ιρλανδία υποδέχεται την Ελλάδα στο «Αβίβα Στάντιουμ (Δουβλίνο 10.09.2024 21:45), με στόχο το πρώτο της τρίποντο μετά την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα κόντρα στους Άγγλους (0-2). Η Ελλάδα επικράτησε της Φινλανδίας (3-0) και με θετικό αποτέλεσμα στο Δουβλίνο, θέτει γερές βάσεις για την κατάληψη του ρεαλιστικού στόχου της δεύτερης θέσης.


Όποια ομάδα τερματίσει στην πρώτη θέση να προβιβάζεται απευθείας στην League A ενώ ο δεύτερος στον όμιλο θα παίξει αγώνες μπαράζ για την άνοδο, με ομάδα από όμιλο του League A ή Β. Αντιθέτως όποια ομάδα τερματίσει στην τέταρτη θέση υποβιβάζεται στην League C ενώ η τρίτη ομάδα του ομίλου παίζει μπαράζ για την παραμονή της. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (10/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΙΡΛΑΝΔΙΑ 🇮🇪


Ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την ανώτερη Αγγλία με 0-2 ακριβές σκορ, σε μία αναμέτρηση που περισσότερο έμοιαζε με ένα μονόλογο των Άγγλων, οι οποίοι κατέγραψαν 71% ποσοστό κατοχής μπάλας έναντι 29% των Ιρλανδών. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι δημιουργώντας 6 τελικές προσπάθειες εκ των οποίων 1 κατέληξε στην εστία. Τα «τρία λιοντάρια» σκόραραν και τα δύο τέρματα νωρίς με δύο ποδοσφαιριστές που έχουν «ρίζες» από την Ιρλανδία. Αρχικά ο Ντέκλαν Ράις έκανε το 0-1 στο 11' με τον Τζακ Γκρίλις να διαμορφώνει το 0-2 στο 26' το οποίο δεν άλλαξε έως το φινάλε και αν μία ομάδα μπορούσε να σκοράρει το 3ο γκολ του ματς αυτή δεν ήταν η Ιρλανδία.


Για να μπορεί να ελπίζει στην δεύτερη θέση το σύνολο του Ισλανδού τεχνικού της ομάδας, Hallgrimsson Heimir, γνωρίζει πως πρέπει να πάρει την νίκη απέναντι στην Ελλάδα στον επερχόμενο αγώνα.



ΕΛΛΑΔΑ 🇬🇷


Νικηφόρα πρεμιέρα για την Ελλάδα κόντρα στην Φινλανδία στο Γ. Καραϊσκάκης στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της «γαλανόλευκης». Το παιχνίδι έληξε με το τελικό 3-0 υπέρ της Ελλάδας, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται με 2 γκολ υπέρ της χωρίς να το κυνηγήσει πολύ καθώς ο Ιωαννίδης εκμεταλλεύτηκε μία αδράνεια στην άμυνα των Φινλανδών στο 23' ανοίγοντας το σκορ ενώ στο 37' στην πρώτη καλά οργανωμένη επίθεση της Ελλάδας, ήρθε το 2-0 με τον Φινλανδό επιθετικό Μπέντζαμιν Κάλμαν να χρεώνεται το αυτογκόλ.


Καλύτερο παρουσιάστηκε το σύνολο του Γιοβάνονβιτς στο δεύτερο μέρος, με τον Φώτη Ιωαννίδη να γράφει το τελικό 3-0 στο 76' ύστερα από ασίστ του Μπακασέτα. Συνολικά η Εθνική Ελλάδας σημείωσε 9 τελικές προσπάθειες για γκολ με 5 εξ αυτών να καταλήγουν στην εστία ενώ αντίθετα η Φινλανδία κατέγραψε 6 τελικές προσπάθειες με καμία να μην καταλήγει εντός εστίας.


Πιθανές Ενδεκάδες




Ιρλανδία - Ελλάδα Προγνωστικά Πρόταση:


Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν πρόσφατα και συγκεκριμένα στον προκριματικό όμιλο του Euro 2024 όπου η Ελλάδα μέτρησε δύο στις δύο νίκες επί των Ιρλανδών επικρατώντας εντός με 2-1 και εκτός με 0-2 σκορ. Μοιρασμένο το σετ αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες με ελαφρύ προβάδισμα στην Ελλάδα. Καλύτερα στοιχεία έδειξε η Ελλάδα στην πρεμιέρα ωστόσο η Ιρλανδία γνωρίζει πως σε περίπτωση ήττας μένει πολύ πίσω στο κομμάτι διεκδίκησης της δεύτερης θέσης. Αξίζει το ➡️ Χ στο 3.10 και το επιλέγουμε.


Ο Όμιλος των ομάδων




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comentários


bottom of page