top of page

ΙΝΤΕΡ - ΜΙΛΑΝ (22/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ντέρμπι Μιλάνου έχει το πρόγραμμα στην 5η αγωνιστική της Serie A στην Ιταλία, με την Ίντερ τυπικά γηπεδούχο να υποδέχεται την Μίλαν στο Τζιουζέπε Μεάτσα (Σαν Σίρο 22.09.2024 21:45). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΙΝΤΕΡ - ΜΙΛΑΝ (22/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 

ΙΝΤΕΡ


Αρκετά καλή εικόνα της Ίντερ στο «Έτιχαντ» στην πρεμιέρα της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ, με την ομάδα του Μιλάνου να στέκεται "όρθρια" κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι έχοντας αρκετές σημαντικές ευκαιρίες μάλιστα να ανοίξει το σκορ της αναμέτρησης. Η ομάδα του Σιμεόνε Ινζάγκι σε αυτό το παιχνίδι είχε ποσοστό κατοχής μπάλας 41% κατοχή ενώ δημιούργησε 13 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 4 «on target».


Στην Σέριε Α προγνωστικά η Ίντερ δυσκολεύεται ακόμη να βρει σταθερή απόδοση καθώς στα εκτός έδρας παιχνίδια δυσκολεύεται αρκετά να βρει λύσεις. Συνολικά στις 4 πρώτες αγωνιστικές έχει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες με συνολικά τέρματα 9 υπέρ και 3 κατά. Στα 3 από τα 5 τελευταία της παιχνίδια έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της (No Goal).


Στα αγωνιστικά νέα, για τους «Νερατζούροι» παραμένουν εκτός ο φορ Μάρκο Αρναούτοβιτς και αμυντικός Φεντερίκο Ντι Μάρκο.



ΜΙΛΑΝ


Δεν τα κατάφερε η Μίλαν στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ στην οποία υποδέχτηκε την Λίβερπουλ στο Σαν Σίτο. Γνώρισε την ήττα με τελικό σκορ 1-3, με τους Άγγλους εμφανώς ανώτερους στον αγωνιστικό χώρο να έχουν την υπεροχή σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Παρόλο που η Μίλαν άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Κρίστιαν Πούλισιτς, Η Λίβερπουλ απάντησε με τους Ιμπραχίμα Κονατέ (23'), Βίρτζιλ φαν Ντάικ (41') και Ντόμινικ Σομποσλάι (67'). Όλα τα παιχνίδια της από το ξεκίνημα της σεζόν έχουν τελειώσει με σημειωμένα συνολικά τέρματα 3 ή περισσότερα (Οver 2.5 προγνωστικά).


Στην Σέριε Α δεν τα πηγαίνει καλά η ομάδα του Πάουλο Φονσέσκα με 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα στις πρώτες αγωνιστικές, έχει μένει ήδη πίσω στην βαθμολογία σε σύγκριση με τους συνδιεκδικητές τίτλου.


Στα αγωνιστικά νέα, εκτός πλάνων συνεχίζουν οι τραυματίες Μάρκο Σπορτιέλο, Μάλικ Τιάου, Ισμαέλ Μπενασέρ και Αλεσάντρο Φλορέντσι.


Πιθανές Ενδεκάδες





Ίντερ - Μίλαν Προγνωστικά Πρόταση:


Η Μίλαν βρίσκει λύσεις επιθετικά όμως πίσω μπάζει...Καλύτερη ομάδα η Ίντερ που τα τελευταία χρόνια έχει πάρει για τα καλά τον «αέρα» από την συμπολίτισσα. θα επιλέξουμε το συνδυαστικό ➡️ 1 + Over 1.5 στο 1.89.


Η Βαθμολογία στην Serie A ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page