top of page

ΙΝΤΕΡ ΚΛΑΜΠ ΕΣΚΛΑΝΤΕΣ - ΑΕΚ (01/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ


ΙΝΤΕΡ ΚΛΑΜΠ ΕΣΚΛΑΝΤΕΣ - ΑΕΚ (01/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την ρεβάνς της Β προκριματικής φάσης του Conference League, η ΑΕΚ θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες στο Κομιουνάλ (Ανδόρα λα Βέλα 01/08/24 19:30). Η ΑΕΚ είναι βέβαια το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση και μετά το 4-3 του πρώτου αγώνα στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ θα επιδιώξει να σφραγίσει την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο, αποφεύγοντας την ολιγωρία και την χαλάρωση που φανέρωσε εντός έδρας.


Όποια ομάδα πάρει την πρόκριση, θα βρεθεί αντιμέτωπη στον επόμενο γύρο με τον νικητή του ζευγαριού Νόα - Σλιέμα, όπου η Νόα μετά το 7-0 του πρώτου αγώνα περιμένει τον αντίπαλο της στον δρόμο για την είσοδο στην League Phase του Κόνφερενς Λιγκ..  Δείτε παρακάτω:





AEK


Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε γιατί είναι το φαβορί, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ. Βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 4 τέρματα διαφορά με τα γκολ των Ljubicic 6', Λιβάι Γκαρσία 20', Γκατσίνοβιτς 31' και του σέντερ μπακ Μουκουντί στο 53'. Παρόλα αυτά η εξέλιξη δεν ήταν η αναμενόμενη με την "Ένωση" να μπορούσε να είχε τελειώσει την υπόθεση πρόκριση, όμως η ομάδα από την Ανδόρα κατάφερε να σκοράρει 3 φορές, μειώνοντας έτσι το τελικό σκορ και απέκτησε ελπίδες για την ρεβάνς. Ο Λιβάι Γκαρσία αστόχησε από τα 11 βήματα στο 75, όταν το σκορ ήταν ακόμη στο 4-1.


Ο Ματίας Αλμέιδα καλείται να εντοπίσει τα λάθη της ομάδας του στο αμυντικό κομμάτι και να διορθώσει την χαλαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του μετά το προβάδισμα των 4 γκολ.


Στα αγωνιστικά νέα, η ΑΕΚ θα υστερηθεί τις υπηρεσίες του Μπρινιόλι κάτω από τα γκολ ποστ για τουλάχιστον 2,5 μήνες μετά από τον τραυματισμό που υπέστη.


Το πλήρες ρόστερ της ΑΕΚ:


Τερματοφύλακες:Athanasiadis Georgios, Brignoli Alberto, Ginis Panagiotis, Stankovic Cican, Strakosha Thomas, Theocharis Georgios


Αμυντικοί:Callens Alexander, Chrysopoulos Konstantinos, Hajsafi Ehsan, Mitoglou Gerasimos, Moukoudi Harold, Pilios Stavros, Radonja Vedad, Rota Lazaros, Vida Domagoj


Μέσοι:Eliasson Niclas, Gacinovic Mijat, Galanopoulos Konstantinos, Jonsson Jens, Ljubicic Robert, Mantalos Petros, Odubajo Moses, Pereyra Roberto, Pineda Orbelin, Pizarro Rodolfo, Szymanski Damian, Tsiloulis Sotiris, Zini, Zuber Steven


Επιθετικοί:Amrabat Nordin, Fernandes Cantin Paulo, Garcia Levi, Koita Aboubakary


Προπονητής:Almeyda Matias



ΙΝΤΕΡ ΚΛΑΜΠ ΕΣΚΛΑΝΤΕΣ


Η Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες παρόλο που βρέθηκε με τέσσερα τέρματα πίσω στο σκορ, σε ένα ματς που δυσκολεύτηκε αρκετά να κρατήσει την μπάλα και κυρίως, όπως αναμενόταν, είχε παθητικό ρόλο, κατόρθωσε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να σκοράρει 3 τέρματα και πηγαίνει έτσι στον επαναληπτικό αγώνα ρεβάνς να διεκδικήσει όποιες πιθανότητες έχει για πρόκριση.


Αρχικά μείωσε σε 4-1 με το αυτογκόλ του Βίντα ενώ στο στο 78' ο Sascha Andreu ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι με τον Martinez Vit να κάνει το 4-3 στο 83'. Δεν έχει τίποτα έτσι να χάσει η ομάδα από την Ανδόρα που θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει μία τεράστια έκπληξη.


Στα αγωνιστικά νέα, δεν έχει αναφερθεί κάποια σημαντική απουσία με πιθανό αρχικό σχήμα την διάταξη που παρατάχθηκε και στο πρώτο παιχνίδι.



Το ρόστερ της Ίντερ Κλαμπ Εσκλάντες:


Τερματοφύλακες: Adri, Coca Jesus


Αμυντικοί:Feher Raul, Puentes Καμιλό, Rubio Jesus, Sanchez Alex, Torres Jilmar


Μέσοι:Alonso Victor, Assoubre Jean Luc, Caballe Marc, Domi, Gallego Αντριάν, Martinez Viti, Ryahi Bouharma Hamza


Επιθετικοί:Andreu Sascha, De La Torre Angel, Lopez Elo Joan, Lopez Guillaume


Προπονητής:Canals Otger





ΙΝΤΕΡ ΚΛΑΜΠ ΕΣΚΛΑΝΤΕΣ - ΑΕΚ - Προγνωστικά Πρόταση:


Μία σοβαρή ΑΕΚ δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα κόντρα σε μία ομάδα που φάνηκε πως υστερεί της δυναμικής του "Δικεφάλου". Σε αστείες τιμές το διπλό δεν υπάρχει αξία, ούτε μαζί με μια συνδυαστική επιλογή. Δεδομένου πως η Ένωση έχει εμφανή θέματα στα μετόπισθεν και πως οι γηπεδούχοι δεν έχουν επιλογή από το να πιέσουν στην έδρα τους, αφού για να περάσουν πρέπει να σκοράρουν, το αμφίσκορο θα το επιλέξουμε ξανά όπως και στο πρώτο παιχνίδι, το οποίο δίνεται πάλι σε σχετικά καλή απόδοση. Επιλογή: Goal - Goal στο 2.35.


▶️ Δείτε τι αλλάζει στο νεό φορμάτ Κόνφερενς Λιγκ την σεζόν 2024/25.



 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



 



Comments


bottom of page