top of page

ΙΝΤΕΡ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ (30/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την 3η αγωνιστική της Σέριε Α η Ίντερ υποδέχεται την Αταλάντα στο Τζιουζέπε Μεάτσα (Μιλάνο 30.08.2024 21:45), με στόχο την δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη για την περσινή πρωταθλήτρια Ιταλίας. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΙΝΤΕΡ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ (30/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΙΝΤΕΡ


Η Ίντερ προέρχεται από την επικράτηση απέναντι στην Λέτσε (2-0) την προηγούμενη αγωνιστική με τους Matteo Darmian (5') και τον Hakan Calhanoglu με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 69' να χρίζονται σκόρερ για την ομάδα τους. Συνολικά η γηπεδούχος ήταν ανώτερη καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης με τελικό ποσοστό κατοχής μπάλας στο 61% έναντι 39% και 11 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων οι 3 κατέληξαν στον στόχο. Αυτή ήταν η πρώτη φετινή νίκη στην Σέριε Α για την ομάδα του Σιμεόνε Ινζάγκι μετά την ισοπαλία με 2-2 σκορ στην πρεμιέρα στην έδρα της Τζένοα, δεχόμενη την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στο συγκεκριμένο ματς.


Στα αγωνιστικά νέα, για την Ίντερ θα μείνουν εκτός ο κεντρικός αμυντικός Stefan de Vrij και ο Αργεντινός στράικερ της ομάδας Λαουτάρο Μαρτίνεζ καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.



ΑΤΑΛΑΝΤΑ


Η Αταλάντα ηττήθηκε την περασμένη Κυριακή στην έδρα της Τορίνο με σκορ 2-1, παρόλο που δημιούργησε περισσότερες αξιόλογες τελικές προσπάθειες για γκολ, η Τορίνο κατάφερε να κάνει την ανατροπή απατώντας στο γκολ που σημείωσε η ομάδα του Πιέρο Γκασπερίνι στο 26' με τον Mateo Retegui. Στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων του δευτέρου ημιχρόνου, η Αταλάντα κέρδισε πέναλτι ωστόσο ο Mario Pasalic δεν κατάφερε να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα και έτσι η κάτοχος του Europa League υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα στην φετινή αγωνιστική σεζόν του Ιταλικού πρωταθλήματος μετά την επιβλητική νίκη στην πρεμιέρα στην έδρα της Λέτσε με ακριβές σκορ 0-4.


Για τον προπονητή της Αταλάντα, Τζιαν Γκασπερίνι, έχνουν τεθεί εκτός πλάνων οι τραυματίες Mitchel Bakker, Rafael Tolói, Sead Kolasinac, Giorgio Scalvini και Gianluca Scamacca.



Πιθανές Ενδεκάδες



Ίντερ - Αταλάντα Προγνωστικά Πρόταση:


Ικανές αμφότερες επιθετικά και αντιμετωπίζουν εξίσου σημαντικές απουσίες στην αμυντική τους γραμμή. Στις τελευταίες 5 επισκέψεις της στο Μιλάνο απέναντι στην Ίντερ, η Αταλάντα μετράει 4 ήττες και 1 ισοπαλία σε αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου. Μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι και να σημειωθούν γκολ με τον πρώτο λόγο να για την νίκη να τον έχει η Ίντερ, που στην έδρα της είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να της επιβληθεί. Εδώ παίρνουμε την επιλογή 1 και Over 1.5 στο ▶️ 1.92.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comentários


bottom of page