top of page

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (17/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την πρώτη αγωνιστική της Premier League, η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Άστον Βίλα στο London Stadium (Λονδίνο 17.08.2024 19:30). Μοιρασμένες οι αποδόσεις σε μία αρκετά αμφίρροπή ως προς την έκβαση της αναμέτρηση. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (17/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ


Αλλαγή σελίδας για την Γουέστ Χαμ αφού μετά την απομάκρυνση του Ντέιβιντ Μόγιες την σκυτάλη πήρε ο Χούλεν Λοπετέγκι ο οποίος ανέλαβε τα ηνία στον πάγκο της ομάδας. Τα σφυριά θέλουν να φήσουν πίσω την περσυνή σεζόν που δεν κατόρθωσαν να διεκδικήσουν ευρωπαϊκή έξοδο, καθώς τερμάτισαν στην 9η θέση, εννέα πόντους μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις.


Συνολικά συγκέντρωσαν 52 βαθμούς σε 38 αγωνιστικές με αρκετά απογοητευτικό σύνολο τερμάτων αφού δέχτηκαν 74 τέρματα ενώ σκόραραν 60 (-14 διαφορά τερμάτων). Στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας αναδείχθηκε ισόπαλη με την θέλτα με σκορ 2-2 με τους Bowen (6') και Lucas Paqueta (35') να χρίζονται σκόρερ για την ομάδα τους. Στους 4 από τους 5 τελευταίους ανεπίσημους αγώνες της Γουέστ Χαμ συνολικά σημειώθηκαν από 3 και περισσότερα τέρματα και στις δύο εστίες επιβεβαιώνοντας τα Over 2.5 προγνωστικά.


Χωρίς προβλήματα αναμένεται η αποστολή των "Χάμερς" για την αναμέτρηση της πρεμιέρας.



ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ


Μία εκπληκτική σεζόν που χρόνια είχαν να δουν οι οπαδοί της Βίλα, πραγματοποίησε την περασμένη σεζόν 2023/24 η ομάδα, στην πρώτη σεζόν του Ουνάι Έμερι στον πάγκο. Οι Βίλλανς τερμάτισαν στην 4η θέση, δύο πόντους μπροστά από την 5η Τότεναμ, συγκεντρώνοντας 68 βαθμούς με συνολικά τέρματα 76 υπέρ και 61 κατά σε μία άκρως παραγωγική χρονιά. Το μεγάλο ερωτηματικό για την επερχόμενη σεζόν είναι αν μπορεί η Βίλα να ανταπεξέλθει ταυτόχρονα σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, με την νεοσύστατη League Phase να μοιάζει πιο απαιτητική σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς ομίλους.


Στον τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, οι "Χωριάτες" ηττήθηκαν από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ με σκορ 2-0.


Στα αγωνιστικά νέα οι τραυματίες Εμιλιάνο Μπουενδία και ο Μπουμπακάρ Καμαρά δεν υπολογίζονται από τον Ουνάι Έμερι.



Πιθανές ενδεκάδες



Γουέστ Χαμ - Άστον Βίλα Προγνωστικά Πρόταση:


Η Άστον Βίλα δεν έχει κερδίσει στα τελευταία εννέα εκτός έδρας παιχνίδια της στην Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στη Γουέστ Χαμ (5 ισοπαλίες, 4 ήττες), με την τελευταία τους συνάντηση να ολοκληρώνεται με καμία ομάδα να μπορεί να επικρατήσει με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ. Μοιρασμένες οι αποδόσεις, με τις στοιχηματικές εταιρίες να δίνουν σχεδόν ισάριθμες πιθανότητες για νίκη και στις δύο ομάδες με το σενάριο της ισοπαλίες να δίνεται υψηλότερα.


Πιστεύουμε πως η Γουέστ Χαμ λόγο έδρας έχει παραπάνω πιθανότητες να γύρει υπέρ της το ματς και θα πάρουμε την επιλογή Γουέστ Χαμ Νικητής σε Ημίχρονο ή Τελικό στο 1.89. Σίγουρα τα σφυριά μπορούν να ανοίξουν το σκορ έχοντας την τάση να μπαίνουν δυνατά στα εντός έδρας ματς.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page