top of page

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ (14/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την τρίτη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Στουτγκάρδη στο «Μπορούσια Παρκ» (Μεχενγκλάντμπαχ 14.09.2024 16:30). Δείτε παρακάτω αναλυτικά



ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ (14/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ


Η Γκλάντμπαχ επικράτησε στην έδρα της Μπόχουμ την τελευταία αγωνιστική πριν την διακοπή των Εθνικών με τελικό σκορ 0-2, για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Μπάγερν Λεβερκούζεν που ήρθε με γκολ στα τελευταία λεπτά για τους φιλοξενούμενους.


Στο εκτός έδρα παιχνίδι με την Μπόχουμ, η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ σημείωσε 57% κατοχή μπάλας και τελείωσε το παιχνίδι με 15 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων οι 6 κατέληξαν στον στόχο. Τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο με τους Τιμ Κλάιντιενστ (67') και Φρανκ Ονοράτ (78') να δίνουν την λύση για την ομάδα τους.


Στα τελευταία νέα απουσιών, οι τραυματίες Yvandro Borges Sanches και Jan Olschowsky είναι εκτός πλάνων.



ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ


Η Στουτγκάρδη στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος σημείωσε μία ήττα στην πρεμιέρα εκτός έδρας κόντρα στην Φράιμπουργκ ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη στον πρώτο εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα κόντρα στην Μάιντζ σε ένα παιχνίδι με πολύ έντονο ρυθμό που "αποτυπώνεται" και στο τελικό 3-3. Για τη Στουτγάρδη γκολ σημείωσαν οι Ένζο Μίλοτ (8'), Τζέιμι Λέβελινγκ (15') και Φάμπιαν Ρίντερ (88') με τους γηπεδούχους να έχουν ένα πολύ μεγάλο αριθμό «Expected Goals» στο 5.21, σημειώνοντας συνολικά 28 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 13 κατέληξαν εντός εστίας.


Είναι εμφανές από τις πρώτες αγωνιστικές για την Στουτγκάρδη πως για να διεκδικήσει θέση που της δίνει Ευρωπαϊκή έξοδο δεν της είναι αρκετή η ικανότητα της επιθετικά. Χρειάζεται να βρει ισορροπία και στο αμυντικό της σκέλος.


Πιθανές Ενδεκάδες




ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ Προγνωστικά Πρόταση:


Γεμάτη με ..γκολ η προϊστορία των δύο ομάδων με 9 από τις 10 συνολικά τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων, να έχουν επιβεβαιωθεί τα προγνωστικά γκολ γκολ. Δεν θα το αναλύσουμε πολύ. θα πάμε με τα τέρματα εδώ με την επιλογή ➡️ Over 3,5 στο 2.15.


Η Βαθμολογία στην Bundesliga ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page