top of page

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (23/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Σέντρα στην πρώτη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα με την Γκλάντμπαχ να υποδέχεται την Μπάγερν Λεβερκούζεν στο Μπορούσια Παρκ (23.08.2024 21:30). Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (22/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ


H Γκλάντμπαχ επικράτησε στον πρώτο επίσημο αγώνα που έδωσε την φετινή αγωνιστική σεζόν για το Κύπελλο κόντρα στην Άουε (1-3) με ανατροπή του σκορ. Σε αυτό το παιχνίδι είχε 56% κατοχή και δημιούργησε συνολικά 21 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων οι 11 βρήκαν εστία. Για την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ σκόρερ ήταν οι Φρανκ Ονοράτ (35'), Λούκα Νετς (52') και Αλασάν Πλέα (70'). Συνολικά μαζί με αυτό το παιχνίδι Κυπέλλου και τα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε μέσα στο καλοκαίρι έχει κάνει το απόλυτο νικών στα 7 ματς που έδωσε, εκ των οποίων στα 4 κράτησε ανέπαφη την εστία της.


Στα αγωνιστικά νέα εκτός έχουν τεθεί οι τραυματίες Robin Hack, Yvandro Borges Sanches και Jan Olschowsky για τον προπονητή της Γκλάντμπαχ, Gerardo Seoane.



ΜΠΑΓΕΡΝ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ


Κάνοντας μία εκπληκτική περσυνή σεζόν κατακτώντας την Μπουντεσλίγκα χωρίς να γνωρίσει την ήττα, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο κατέκτησε το DFL-Supercup με αντίπαλο την Στουτγάρδη, με τον αγώνα να οδηγείται στα πέναλτι ύστερα από το ισόπαλο 2-2 ακριβες σκορ της κανονικής διάρκειας.


Για την Μπάγερν Λεβερκούζεν σκόρερ χρίστηκαν οι Βίκτορ Μπονιφάς (11') και Πάτρικ Σικ (88') ενώ οι πρωταθλητές Γερμανίας αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο ύστερα από την αποβολή του επιθετικού εξτρέμ Μάρτιν Terrier στο 37' με το σκορ τότε να ήταν στο 1-1. Συγκεντρωτικά με αυτό το παιχνίδι και τα φιλικά προετοιμασίας η Λεβερκούζεν σε όλα της τα ματς έχει σκοράρει και έχει δεχτεί γκολ, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά γκολ γκολ.


Στα αγωνιστικά νέα δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα, με τον Τσάμπι Αλόνσο να αναμένεται να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σύνολο.



Πιθανές Ενδεκάδες



Γκλάντμπαχ - Μπάγερν Λεβερκούζεν Προγνωστικά Πρόταση:


Δύο ομάδες αρκετά ικανές στο σκοράρισμα με υπαρκτές αδυναμίες στα μετόπισθεν. Δεν γίνεται ειδάλλως πρεμιέρα της Bundesliga χωρίς πολλά γκολ... Επιλέγουμε το Goal - Goal και Over 2.5 στο 1.83


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



コメント


bottom of page