top of page

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΖ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (21/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με έπαθλο την πρόκριση στην League phase του Champions League, η Γιούνγκ Μπόιζ υποδέχεται την Γαλατάσαραϊ στο Στάντιον Βάνκντορφ (Βέρνη 21.08.2024 22:00). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΖ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (21/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ





Γιουνγκ Μπόιζ - Γαλατάσαραϊ Προγνωστικά Πρόταση:


Η Γιούνγκ Μπόιζ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχοντας ξεκινήσει το εγχώριο πρωτάθλημα εδώ και 5 αγωνιστικές, δεν κατόρθωσε ακόμη να πάρει το πρώτο της τρίποντο μετρώντας 3 ήττες και 2 ισοπαλίες. Κοινό στατιστικό πως όλοι οι επίσημοι αγώνες που έδωσε η ομάδα από την Ελβετία την φετινή σεζόν έχουν τελειώσει με σημειωμένα από 3 και παραπάνω τέρματα (Over 2.5 προγνωστικά).


Από την άλλη η Γαλατάσαραϊ μετά το "κάζο" που υπέστει στον τελικό σούπερ καπ Τουρκίας με την ήττα από την Μπεσίκτας με το εμφατικό 5-0, φαίνεται πως συνήλθε και λειτούργησε ως ένα ισχυρό σοκ για την ομάδα του Buruk Okan. Έκανε το 2 στα 2 στην Τούρκικη Σούπερ Λιγκ απέναντι σε Χατάγιασπορ (2-1) εντός έδρας και κόντρα στην Κόνιασπορ σε μία δύσκολη έδρα με σκορ 2-1. Ναι μεν οι νίκες δεν ήρθαν άνετα αλλά το αποτέλεσμα είναι πως η πρωταθλήτρια Τουρκίας δείχνει πως μπορεί να πάρει αυτό που ψάχνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.


Κοινός παρονομαστής με την αντίπαλο της είναι πως και τα 3 επίσημα παιχνίδια των Τούρκων έχουν τελειώσει επίσης με σημειωμένα από 3 και παραπάνω τέρματα. Το διπλό δίνεται κάτω από τον διπλασιασμό στο 1.85 συγκεκριμένα και καθώς περιμένουμε μία αντίδραση από την Γιούνγκ Μπόιζ, θεωρούμε πως στην έδρα της μπορεί τουλάχιστον να μην ηττηθεί από την Γαλατά που ναι μεν είναι καλύτερη ομάδα με ποιοτικότερο ρόστερ αλλά θα κινηθούμε περισσότερο με βάσει των σετ των αποδόσεων εδώ και θα πάρουμε το 1Χ Διπλή ευκαιρία και Over 1.5 στο 2.52


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page