top of page

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΡΟΜΑ (01/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Γιουβέντους υποδέχεται την Ρόμα στο Αλίανζ Στάντιουμ (Τορίνο 01.09.2024 21:45), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για την Σέριε Α. Σε αντίθεση με την γηπεδούχο που έκανε το 2 στα 2 στις πρώτες αγωνιστικές, η εκκίνηση της Ρόμα δεν ήταν η ιδανική και προέρχεται εντός έδρα ήττα κόντρα στην Έμπολι. Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΡΟΜΑΑ (01/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ


Η Γιουβέντους με χαρακτηριστική άνεση επικράτησε τις δύο εναρκτήριες αγωνιστικές στην φετινή Σέριε Α, στην πρεμιέρα απέναντι στην νεοφερμένη στην κατηγορία, Κόμο με σκορ 3-0 ενώ με το ίδιο σκορ «απέδρασε» και από την έδρα της Βερόνα την Δευτέρα που πέρασε. Έχοντας τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης με ποσοστό κατοχή μπάλας 60% έναντι 40%, απειλήθηκε ελάχιστα και συνολικά σημείωσε 8 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων οι 5 βρήκαν εστία. Πολύ καλό παιχνίδι από τον δεξιό 21χρονο μπακ Nicolo Savona, ο οποίος σκόραρε στο 39' το δεύτερο τέρμα για την «μεγάλη κυρία» ενώ ο Βλάοβιτς ήταν ο σκόρερ των άλλων δύο τερμάτων αρχικά στο 28' και ύστερά στο 53' μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.


Στα αγωνιστικά νέα, για τον προπονητής της Γιουβέντους Τιάγκο Μότα, έχουν τεθεί εκτός πλάνων οι τραυματίες Filip Kostić, Timothy Weah και Khéphren Thuram.



ΡΟΜΑ


Απρόσμενο ξεκίνημα για την Ρόμα που δεν κατάφερε να πάρει ακόμη το πρώτο της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ στην έδρα της Κάλιαρι ενώ την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας από την Έμπολι (1-2). Παρόλο που σημείωσε ποσοστό κατοχής μπάλας στο 73%, η ομάδα του Ντε Ρόσσι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2 τέρματα αφού η Έμπολι βρήκε δίχτυα σε δύο σημαντικά χρονικά σημεία στο παιχνίδι στο 45' με τον Εμάνουελ Γκιάσι και στο 61' με τον Λορέντζο Κολόμπο. Η Ρόμα απάντησε με τον Έλντορ Σομουροντόφ στο 80ο λεπτό όμως δεν κατάφερε στην συνέχεια να φέρει το ματς στα ίσια. Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τους Ρωμαίους και έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο παιχνίδι στο Τορίνο που καλούνται να δώσουν απαντήσεις.


Στα αγωνιστικά νέα, μοναδικός απών από τα πλάνα του Ντε Ρόσσι, είναι ο Γάλλος μέσος Enzo Le Fee.



Πιθανές Ενδεκάδες



Γιουβέντους - Ρόμα Προγνωστικά Πρόταση:


Στις 5 τελευταίες επισκέψεις της Ρόμα στο Τορίνο κόντρα στην Γιουβέντους έχει σημειώσει 1 νίκη, 1 ισοπαλία ημέρας και 3 ήττες ενώ τα 4 από τα 5 αυτά παιχνίδια τελειώσανε με σημειωμένα 2 και λιγότερα γκολ (Under 2.5). Θέλει να δώσει απαντήσει η Ρόμα καθώς αδικείται από τα αποτελέσματα στα προηγούμενα παιχνίδια της. Αρκετά φορμαρισμένη η Γιουβέντους όμως έχει θέματα απουσιών και αυτό ουσιαστικό είναι το πρώτο δυνατό της τεστ στο φετινό πρωτάθλημα. Η πιο «ασφαλής» επιλογή εδώ φαίνεται πως είναι το ▶️ 2 έως 3 γκολ στο 1.97 που καλύπτει τα πιο πιθανά σκορ. Σε σημείο θα θέλαμε τον άσσο λίγο παραπάνω από το 1.75 για να τον επιλέξουμε.


Η Βαθμολογία της Σέριε Α




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comentários


bottom of page