top of page

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΝΑΠΟΛΙ (21/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σέριε Α, η Γιουβέντους θα υποδεχτεί την Νάπολι στο «Αλίανζ Στάντιουμ» (21.09.2024 19:00). Σε καλή κατάσταση και από νίκες προέρχονται αμφότερες. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΝΑΠΟΛΙ (21/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ⚫⚪


Νικηφόρα η εντός έδρας πρεμιέρα για την League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Γιουβέντους να επικρατεί της PSV Αϊντοχόφεν 3-1 ακριβές σκορ. Μία νίκη που ήρθε πιο άνετα από ότι προμηνυόταν πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Οι Κενάν Γιλντίζ (21'), Γουέστον ΜακΚένι (27') και Νικολάς Γκονζάλες (52'), "καθάρισαν" το ματς για την «Μεγάλη Κυρία» δείχνοντας έτσι πως σε τέτοια παιχνίδια η φανέλα μετράει..


Στην Σέριε Α η Γιουβέντους προέρχεται από το 0-0 στην έδρα της Έμπολι, όπου παρόλο που που δημιουργούσε ευκαιρίες δεν κατάφερε να σκοράρει όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα κόντρα στην Ρόμα που παρέμεινε και αυτό στο 0-0, στο οποίο όμως δεν ήταν ανώτερη. Συνολικά σε 4 αγώνες πρωταθλήματος έχει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες χωρίς να έχει δεχτεί ακόμη το πρώτο της γκολ με συγκομιδή τερμάτων 6:0.


Στα αγωνιστικά νέα, για την γηπεδούχο Γιουβέντους, εκτός πλάνων συνεχίζουν ο φορ Αρκάντιους Μίλικ και ο Φρανσίσκο Κονσεϊσάο εξαιτίας τραυματισμών.


ΝΑΠΟΛΙ 🔵⚪


Με «τεσάρα» πέρασε η Νάπολι την προηγούμενη αγωνιστική από την έδρα της Κάλιαρι, σε μία αναμέτρηση με τους γηπεδούχους να έχουν καταγράψει περισσότερες τελικές προσπάθειες χωρίς όμως αποτέλεσμα, με την Νάπολι να είναι άκρως αποτελεσματική. Σκόρερ για την ομάδα του ήταν οι Τζοβάνι Ντι Λορέντσο (18'), Χβίτσα Κβαρατσχέλια (66'), Ρομέλου Λουκάκου (70') και Αλεσάντρο Μπουοντζόρνο (93'). Τρίτη νίκη για τους «Ναπολιτάνους» στο πρωτάθλημα έχοντας και 1 ήττα στην πρεμιέρα κόντρα στην Βερόνα (3-0). Σε όλα της τα παιχνίδια έχουν σημειωθεί συνολικά 3 και περισσότερα τέρματα επιβεβαιώνοντας τα Over 2.5 προγνωστικά.



Γιουβέντους - Νάπολι Προγνωστικά Πρόταση:


Από την μία πλευρά η γηπεδούχος Γιουβέντους δεν έχει δεχτεί γκολ ακόμη στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια την στην Σέριε Α, κόντρα σε μία ομάδα που μοιάζει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ειδικά στο επιθετικό σκέλος που σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Δύσκολα θα κρατήσει το 0 εδώ η Γιουβέντους. Επιλογή ➡️ Goal - Goal στο 1.95. Αν διαλέγαμε σημείο θα πηγαίναμε στο Χ.


Η Βαθμολογία στην Serie A ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comentários


bottom of page