top of page

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ (17/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ, η Γιουβέντους υποδέχεται την PSV Αϊντχόφεν στο «Αλίανζ Στάντιουμ» (Τορίνο 17.09.2024 19:45). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ (17/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ


Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι για την Γιουβέντους που «κολλάει» δεν μπόρεσε να σκοράρει, μένοντας ξανά στο 0-0, αυτήν την φορά κόντρα στην Έμπολι εκτός έδρας για την τέταρτη αγωνιστική της Σέριε Α. Ολοκλήρωσε τον αγώνα με 66% ποσοστό κατοχή της μπάλας και 15 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 3 κατέληξαν στον στόχο. Οι 4 αλλαγές του τεχνικού της «Μεγάλης Κυρίας», Τιάγκο Μότα στο 67ο λεπτό δεν στάθηκαν αρκετές και έτσι η ομάδα του υποχρεώθηκε σε δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών στο εγχώριο πρωτάθλημα.


Στα αγωνιστικά νέα, παραμένουν σταθερά εκτός οι επιθετικοί Μίλικ και Φρανσίσκο Κονσεϊσάο.



ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ


Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει να βρίσκεται η Αϊντχόφεν, έχοντας ξεκινήσει ιδανικά την κούρσα του Ολλανδικού πρωταθλήματος έχοντας κερδίσει και τα 5 πρώτα παιχνίδια που έχει αναμετρηθεί. Νίκες που ήρθαν με χαρακτηριστική ευκολία για την ομάδα του Peter Bosz έχοντας σκοράρει συνολικά 20 γκολ σε αυτές τις αναμετρήσεις δεχόμενη μόλις 3, επιβεβαιώνοντας τα Over 2.5 προγνωστικά σε τέσσερις εκ των πέντε αυτών αγώνων.


Στα αγωνιστικά νέα, η Αϊντχόφεν θα παραταχθεί στο Τορίνο έχοντας τις απώλειες των επιθετικών Λοζάνο και Φόντε Φοφάνα (είναι εκτός μεγάλο χρονικό διάστημα), ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των αμυντικών Σερτζίνιο Ντεστ και Armando Obispo που ίσως επιστρέψουν μετά από αρκετό διάστημα που βρισκόντουσαν εκτός δράσης.



Πιθανές Ενδεκάδες




Γιουβέντους - Αϊντοχόφεν Προγνωστικά Πρόταση:


Αδικαιολόγητες οι αποδόσεις και αυτός ο "φαβοριτισμός" στον Άσσο. Ναι μεν η Γιουβέντους στην έδρα της δεν χάνει εύκολα αλλά βλέποντας τους Ολλανδούς σε αυτήν την πολύ καλή κατάσταση που διανύουν στην Eredivisie αξίζει να κινηθούμε προς την κόντρα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Πρόταση: ➡️ X σε απόδοση 4.00


O Όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ 2025/25 ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Commenti


bottom of page