top of page

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΔΑΝΙΑ (29/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την νοκ άουτ φάση των "16" του Euro 2024, η Γερμανία θα αντιμετωπίσει την Δανία στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ (Ντόρτμουντ 29/06/24 22:00). Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον νικητή του ζευγαριού Ισπανία - Γεωργία. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω:



ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΔΑΝΙΑ (29/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Γερμανία με γκολ του Φέλκρουγκ στις καθυστερήσεις του φινάλε της αναμέτρησης της τρίτης αγωνιστικής απέναντι στην Ελβετία, κατέκτησε την πρώτη θέση στον Α όμιλο του euro 2024. Το τελικό 1-1 με τους Ελβετούς ήρθε με δυσκολία, με την Γερμανία να βρίσκεται πίσω στο σκορ από το γκολ του Εντόι στο 28ο λεπτό. Φυσικά οι Γερμανοί μετέπειτα είχαν την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να διασπάσουν την καλή αμυντική λειτουργία των Ελβετών με το γκολ τελικά τους έδωσε την πρωτιά στο γκρουπ να σημειώνεται στο 90+2'.


Αρκετά παραγωγική επιθετικά η ομάδα του Νάγκελσμαν με συνολικό απολογισμό τερμάτων 8 έναντι 2. Στον τελευταίο αγώνα κατέγραψαν 18 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων οι 3 βρήκαν εστία. Πολύ καλό ματς για τον Μουσιάλα ο οποίος δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα ενώ πολύ καλός ήταν για ακόμη έναν αγώνα ο Τόνι Κροος, ο οποίος μετά το τουρνουά "κρεμάει" τα παπούτσια του και θέλει έτσι να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την ήδη αξιοθαύμαστη καριέρα του.


Στα αγωνιστικά νέα, εκτός πλάνων τέθηκε ο κεντρικός αμυντικός Τζόναθαν Ταχ εξαιτίας συμπλήρωσης καρτών ενώ περαιτέρω προβληματισμό για τον κέντρο της άμυνας προκαλεί και οι ενοχλήσεις τραυματισμού του Ρούντιγκερ με τον ενδεχόμενο να απουσιάσουν και οι δύο βασικοί στόπερ της Γερμανίας να είναι υπαρκτό. Σε αυτήν την περίπτωση φανέλα βασικού αναμένεται να πάρουν ο αμυντικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ Νίκο Σόλτεμπεργκ και ο 27χρονος μπακ της Στουτγκάρδης Mittelstadt Maximilian.


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Γερμανίας:


Τερματοφύλακες: Όλιβερ Μπάουμαν (Χόφενχαϊμ), Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα).


Αμυντικοί: Βάλντεμαρ Άντον (Στουτγκάρδη), Μπένγιαμιν Χένριχς (Λειψία), Γιόσουα Κίμιχ (Μπάγερν Μονάχου), Ρόμπιν Κοχ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Μαξιμίλιαν Μίτελστεντ (Στουτγκάρδη), Ντάβιντ Ράουμ (Λειψία), Αντόνιο Ρίντιγκερ (Ρεάλ Μαδρίτης), Νίκο Σλότερμπεκ (Ντόρτμουντ), Τζόναθαν Τα (Λέβερκουζεν).


Μέσοι: Ρόμπερτ Άντριχ (Μπάγερν Λέβερκουζεν), Κρις Φίριχ (Στουτγκάρδη), Πάσκαλ Γκρος (Μπράιτον), Ιλκάι Γκιντογκάν (Μπαρτσελόνα), Τόνι Κρόοζ (Ρεάλ Μαδρίτης), Τζαμάλ Μουσιάλα (Μπάγερν Μπονάχου), Εμρέ Τσαν (Ντόρτμουντ), Λιρόι Σανέ (Μπάγερν Μονάχου), Φλόριαν Βιρτς (Μπάγερν Λέβερκουζεν).


Επιθετικοί: Μαξιμίλιαν Μπάιερ (Χόφενχαϊμ), Νίκλας Φίλκρουγκ (Ντόρτμουντ), Κάι Χάφερτς (Άρσεναλ), Τόμας Μίλερ (Μπάγερν Μονάχου), Ντένιζ Ούνταβ (Στουτγκάρδη).


Προπονητής: Γιούλιαν Νάγκελζμαν




Τρεις ισοπαλίες ήταν αρκετές για την Δανία στον τρίτο όμιλο του φετινού euro για να περάσει ως δεύτερη μάλιστα, στην νοκ άουτ φάση. Σε ισοβαθμία με την Σλοβενία και μάλιστα με ίδιο σύνολο τερμάτων (2:2), υπερίσχυσε στα κριτήρια ισοβαθμίας έχοντας λιγότερες κάρτες.


Στο τελευταίο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων απέναντι στην Σερβία, το παιχνίδι έμεινε στο 0-0 με τις δύο ομάδες να μετρούν ισάριθμες σημαντικές ευκαιρίες για γκολ και εφόσον καμία δεν κατάφερε να σκοράρει το Χ ήταν δίκαιο. Σίγουρα η Δανία δεν εντυπωσίασε με την εικόνα της στον όμιλο, όμως αν μη τι άλλο είναι μία άκρως μαχητική ομάδα που δεν το βάζει κάτω και αυτό φάνηκε και κόντρα στο μεγάλο φαβορί του euro 2024, τους Άγγλους όπου παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ νωρίς, βρήκαν απάντηση και είχαν και σημαντικές ευκαιρίες ακόμη και για την νίκη.


Στα αγωνιστικά νέα, εκτός πλάνων βρίσκεται ο μέσος της Σπόρτινγκ Λισαβώνας Morten Hjulmand λόγο συμπλήρωσης καρτών. Σημαντική απουσία στον χώρο του κέντρου των Δανών γιατί μέχρι τώρα ο συγκεκριμένος παίκτης έδωσε πολλές λύσεις και ήταν από τους κορυφαίους στο ματς με την Αγγλία.


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Δανίας:


Τερματοφύλακες: Φρέντερικ Ρόνοου (Ουνιόν Β.), Κάσπερ Σμάιχελ (Άντερλεχτ), Μαντς Χερμάνσεν (Λέστερ)


Αμυντικοί: Αλεξάντερ Μπα (Μπενφίκα), Αντρέας Κρίστενσεν (Μπαρτσελόνα), Γιανίκ Βέστεργκορντ (Λέστερ), Γιόακιμ Άντερσεν (Κρίσταλ Πάλας.), Γιόακιμ Μέλε (Βόλφσμπουργκ), Ράσμους Νίσεν Κρίστενσεν (Ρόμα), Σίμον Κίερ (Μίλαν), Βίκτορ Κρίστιανσεν (Μπολόνια), Ματίας Γιόργκενσεν (Μπρέντφορντ)


Μέσοι: Κρίστιαν Έρικσεν (Μ. Γιουνάιτεντ.), Κρίστιαν Νόργκορντ (Μπρέντφορντ), Ματίας Γιένσεν (Μπρέντφορντ), Ματίας Ντάμσγκορντ (Μπρέντφορντ), Μόρτεν Χιούλμαντ (Σπόρτινγκ Λισαβώνας.), Πιέρ Εμίλ Χόιμπιεργκ (Τότεναμ), Τόμας Ντιλένι (Άντερλεχτ)


Επιθετικοί: Άντερς Ντρέιερ (Άντερλεχτ), Αντρέας Σκοβ Όλσεν (Κλαμπ Μπριζ), Γιόακιμ Μπρουν Λάρσεν (Μπέρνλι), Γιόνας Βιντ (Βόλφσμπουργκ), Κάσπερ Ντόλμπεργκ (Άντερλεχτ), Ράσμους Χόιλουντ (Μ. Γιουν.), Γιουσούφ Πόουλσεν (Λειψία)


Προπονητής: Hjulmand Kasper


Πιθανές ενδεκάδες:





Γερμανία - Δανία Προγνωστικά Πρόταση:


Αήττητες και οι δύο ομάδες έφτασαν στο μεταξύ τους ζευγάρωμα από την φάση των ομίλων. Η Γερμανία παράγει πολλές ευκαιρίες όμως η Δανία ξέρει τον τρόπο να αμύνεται και με το "σφικτό" 5-3-2 θα βάλει σίγουρα δύσκολα στις επιθετικές προσπάθειες των "γηπεδούχων" Γερμανών. Αξίζει το ρίσκο στο Χ στο 3.80



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα


 


Comments


bottom of page