top of page

ΓΕΩΡΓΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (26/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 29 Ιουν

Στο πλαίσιο της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Euro 2024, η Γεωργία θα αναμετρηθεί με την Πορτογαλία στην Βέλτινς Αρένα (Γκεζελκίρχεν 26/06/24 22:00) , για τον έκτο όμιλο. Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



ΓΕΩΡΓΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (26/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Γεωργία μέχρι τώρα έχει παρουσιάσει στις δύο πρώτες αγωνιστικές, μία αξιοπρεπέστατη εικόνα και στο τελευταίο ματς απέναντι στην Τσεχία, λίγο έλειψε στο τέλος να πάρει την πρώτη της νίκης σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.


Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1. Προηγήθηκε κόντρα στην ροή του αγώνα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μικετάτζε, με τους Τσέχους όμως να απαντούν στο δεύτερο μέρος στο 65' λεπτό, φέρνοντας το ματς στα ίσια. Αρκετά παραπάνω ευκαιρίες είχαν οι Τσέχοι στο παιχνίδι με τους Γεωργιανούς να χτυπάνε στις αντεπιθέσεις και λίγο έλειψε να "κλέψουν" το ματς στο φινάλε της αναμέτρησης.


Τα πράγματα πλέον είναι ξεκάθαρα αφού χρειάζονται μόνο την νίκη απέναντι στην πανίσχυρη Πορτογαλία, για να μπορεί να περάσει ως καλύτερη τρίτη.


Στα αγωνιστικά νέα, δεν έχει αναφερθεί κάποια απουσία της τελευταίας στιγμής και αναμένεται να παραταχθεί το καλύτερο δυνατό σχήμα με σκοπό να γραφτεί ιστορία για την Εθνική ομάδα της Γεωργία, στην παρθενική της συμμετοχή σε τελική φάση Euro.


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Γεωργίας:


Τερματοφύλακες:

Giorgi Mamardashvili (Βαλένθια)


Αμυντικοί:

Lasha Dvali (ΑΠΟΕΛ), Guram Kashia (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Solomon Kvirkvelia (Αλ Ακντούντ), Luka Lochoshvili (Kρεμονέζε)


Μέσοι:

Sandro Altunashvili (Βόλφσμπεργκερ), Giorgi Chakvetadze (Γουότφορντ), Otar Kakabadze (Κρακόβια), Giorgi Kochorashvili (Λεβάντε), Anzor Mekvabishvili (Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα), Georgiy Tsitaishvili (Ντιναμό Μπατούμι)


Επιθετικοί:

Zuriko Davitashvili (Μπορντό), Khvicha Kvaratskhelia (Νάπολι), Georges Mikautadze (Μετς), Budu Zivzivadze (Καρλσρούη)


Προπονητής:

Willy Sagnol


Δείτε επίσης τα προγνωστικά για Τσεχία - Τουρκία, στον άλλο κρίσιμο αγώνα του ομίλου που διεξάγεται παράλληλα.




Η Πορτογαλία σφράγισε την πρόκριση της στην φάση νοκ άουτ με μία επιβλητική εμφάνιση κόντρα στην Τουρκία, που διατυπώνεται ορθώς και στο τελικό 3-0. Με κορυφαίους τον Μπερνάντο Σίλβα, ο οποίος άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής στο 21' έπτό και τον Μπούνο Φερνάντες που σημείωσε το τρίτο τέρμα ύστερα από ασίστ πάρε βάλε του Κριαστιάνο Ρόνάλντο, πλέον έχουν ήδη στραμμένο το ενδιαφέρον στην νοκ άουτ φάση των "16" αφού ότι και να γίνει στο άλλο ματς του ομίλου, έχουν κατοχυρώσει την πρωτιά του γκρουπ.


Στα αγωνιστικά νέα, δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος λόγο συμπλήρωσης καρτών, Ράφα Λεάο, ενώ είναι δεδομένο πως θα δούμε αρκετά νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα καθώς το ματς έχει διαδικαστικό χαρακτήρα για τους Πορτογάλους.


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Πορτογαλίας:


Τερματοφύλακες: Costa Diogo (Πόρτο), Patricio Rui (Ρόμα), Sa Jose (Γούλβς)


Αμυντικοί: Antonio Silva (Μπενφίκα), Cancelo Joao (Μπαρτσελόνα), Dalot Diogo (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Dias Ruben (Μάντσεστερ Σίτι), Inacio Goncalo (Σπόρτινγκ), Mendes Nuno (Παρί Σεν Ζερμέν), Pepe (Πόρτο), Semedo Nelson (Γούλβς)


Μέσοι: Fernandes Bruno (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Neves Ruben (Αλ Χιλάλ), Neves Ζοάο (Μπενφίκα), Nunes Matheus (Μάντσεστερ Σίτι), Palhinha Ζοάο (Φούλαμ), Pereira Danilo (Παρί Σεν Ζερμέν), Silva Bernardo (Μάντσεστερ Σίτι), Vitinha (Παρί Σεν Ζερμέν)


Επιθετικοί: Conceicao Francisco (Πόρτο), Diogo Jota (Λίβερπουλ), Joao Felix (Μπαρτσελόνα), Leao Ραφαέλ (Μίλαν), Neto Pedro (Γούλβς), Ramos Goncalo (Παρί Σεν Ζερμέν), Ronaldo Cristiano (Αλ Νασρ)


Προπονητής: Martinez Roberto


Πιθανές ενδεκάδες:





Γεωργία - Πορτογαλία Προγνωστικά Πρόταση:


Χωρίς κίνητρο η Πορτογαλία με αρκετά νέα πρόσωπα να παίρνουν φανέλα βασικού. Η Γεωργία θα κυνηγήσει το όνειρο, εξάλλου δεν έχει απολύτως τίποτα να χάσει, πηγαίνοντας σε ένα παιχνίδι ως το απόλυτο αουτσάιντερ ακόμη και με τα δεύτερα των Πορτογάλων. Σε αρκετά χαμηλές αποδόσεις το Over. Θα πάει για το 3 στα 3 η Πορτογαλία και λογικά θα το πετύχει αλλά χωρίς σπασμένα τα "γκάζια". Πάμε με το 2 + Under 3.5 στο 2.30.




Στατιστικά στον όμιλο

Τα στατιστικά των ομάδων μέχρι τώρα στα παιχνίδια του ομίλου.



 

πίσης τα

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος.


 


댓글


bottom of page