top of page

ΓΑΝΔΗ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ (28/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Γάνδη υποδέχεται την Παρτιζάν στο Planet Group Arena (Γκεντ 28.08.2024 19:00) για τον δεύτερο αγώνα ρεβάνς στα Play off του Κόνφερενς Λιγκ. Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



ΓΑΝΔΗ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ (28/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ





Γάνδη - Παρτιζάν Προγνωστικά Πρόταση:


Το τέρμα που σημείωσε ο μέσος την Γάνδη Omri Gandel στο 16ο λεπτό ήταν αρκετό για να δώσει το διπλό και το πλεονέκτημα που καλείται να υπερασπιστεί στην έδρα της η ομάδα από το Βέλγιο. Αμύνθηκε σωστά μέχρι το φινάλε της πρώτης αναμέτρησης με την Παρτιζάν να ανεβάζει ρυθμό κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο συνολικά από τις 13 τελικές προσπάθειες για γκολ, από τις 4 που βρήκαν στόχο δεν κατέληξε καμία στα αντίπαλα δίχτυα.


Υπάρχει ένα γενικός προβληματισμός στο "στρατόπεδο" των Σέρβων με διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα και αποκλεισμούς. Θυμίζουμε πως η Παρτιζάν ξεκίνησε με αφετηρία τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και η αποτυχία στην αποτυχία την έχει φέρει σχεδόν στον αποκλεισμό της από την φετινή ευρωπαϊκή της πορεία. Θα τα παίξει όλα για όλα και πιστεύουμε θα μπορέσει να βρει γκολ σε μία πολύ καλή επιθετικά ομάδα όπως η Γάνδη αλλά όχι και άτρωτη στα μετόπισθεν. Επιλογή Goal - Goal στο 1.79.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page